[Karaman - MT]

slm sayın karamanlı hemşerilerim bundan sonra buluşma yerimiz burası sadece karamanlı değil herkesi bekleriz inş bu site sayesinde tanışır kaynaşır ve bazı etkinlikler yapazır

antika ne yapan sen mi açtın karaman il grubunu dediğini yaptın yani hadi hayırlısı:rendeer: inş katılımcı olurda sadece ikimiz olmayız sadece iki emmioğlu:queen:

aile şirketine dönüştürmeyelim burayı:p

Son düzenleme:

ddh

slm herkese arkadaşlar ben de motor almayı düşünüyorum size bir danışayım dedim

vay hasanım sende mı geldin tabi super 51 baydı demi ya sen racing isteyorsun ama peder almaz sana sana honda cbf 150 nin siyahını ve benim kullandıgım honda cgl 125 i yamaha ybr 125 i honda nın inavo mu oyle cup bi motoru var o olabilir ve tabi herkesin istegi HONDA CBR 125

ddh

CBF 150 ve ya YBR 125 tam bana göre tasarlanmış sanki ama tercih et deseler CBF 150 derim hastasıyım o motorum bana göre herşeyi kusursuz bir motor

Son düzenleme:
benim tavsiyem cbf 150 ybr de guzel ama ben olsam cbf alırdım

Son düzenleme:

ddh

Ben bizimkileri yavaş yavaş ikna etmeye başladım YBR 125 i kesin alıyor babam ama CBF 150 yi daha görmedi bile ama inşallah ocak ayında ALLAH' ın izni ile

inş alırsın ya adamakıllı basacak kimse yok zaten abidin mondialle yetişemiyo bile neyse bi al inş bende su cbr125r denen bagımlılık yapan motoru bi alabilirsem cok iyi olur neyse hadi 2 bucukta buraya gelde havuza gidelim

Ben bizimkileri yavaş yavaş ikna etmeye başladım YBR 125 i kesin alıyor babam ama CBF 150 yi daha görmedi bile ama inşallah ocak ayında ALLAH' ın izni ile

inş alırsın ya adamakıllı basacak kimse yok zaten abidin mondialle yetişemiyo bile neyse bi al inş bende su cbr125r denen bagımlılık yapan motoru bi alabilirsem cok iyi olur neyse hadi 2 bucukta buraya gelde havuza gidelim

öncelikle hasan hoşgedin kardeşim siz bişey alamazsız olum babalar sizi öldürür:queen: benim gibi isyan bayraklarını çekmeniz lazım:pr: fatih iyi bilir neler yaşadığımı

karaman MT yeni açılmış sayılır merhaba arkadaşlar nasılsınız karamanda ekip varmı gezi falan nerelere gidiyorsunuz.

olur olur toplanır..uğrasaydın, yanlız o resimdeki makinayla gitmemişsindir inşallah alanyaya çirper o adamı.:p

olur olur toplanır..uğrasaydın, yanlız o resimdeki makinayla gitmemişsindir inşallah alanyaya çirper o adamı.:p

aynen onunla gittim ve motor harikaydı bi sorun cıkmadı geçen senede gittim geldim gayet iyi neden çirper dedin onu anlamadım gayet güzel ve rahat motor

emmioğlu nerdesin hani karaman mt'yi biz ayakta tutacaktık

zaten bizden başka kimse yok

selam arkadaşar bende karamanlıyım..eskişehirde okuyorum.1 sene kaldı okulun bitmesine de..ondan sonra hayırlısı..sayfamız hayırlı olsun.

ddh

selam arkadaşar bende karamanlıyım..eskişehirde okuyorum.1 sene kaldı okulun bitmesine de..ondan sonra hayırlısı..sayfamız hayırlı olsun.

Kardeş seni en yakın zamanda karamanda görmek isteriz
Sana derslerinde başarılar

emmioğlu nerdesin hani karaman mt'yi biz ayakta tutacaktık

zaten bizden başka kimse yok

Olur be Metin abi yavaş yavaş

Ayrıca Hoşbulduk Demeyi Unuttum:cat:

Son düzenleme:

way kardeş hoşgeldin aramıza şöyle toplanıp biyerlere gidelim yahu valla millete özene bezene bi hoş oldum yeterin artıkın:queen::queen:

kardeş gelde bi gezi falan yapalım bolum falan ne acaba bide şu var biz 500cc ye yetişemeyız ya:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar