- Konu Yazar
slm sayın karamanlı hemşerilerim bundan sonra buluşma yerimiz burası sadece karamanlı değil herkesi bekleriz inş bu site sayesinde tanışır kaynaşır ve bazı etkinlikler yapazır
bişey olmaz ya gerekirse ikimiz ayakta tutarız burayı
Ben bizimkileri yavaş yavaş ikna etmeye başladım YBR 125 i kesin alıyor babam ama CBF 150 yi daha görmedi bile ama inşallah ocak ayında ALLAH' ın izni ile
inş alırsın ya adamakıllı basacak kimse yok zaten abidin mondialle yetişemiyo bile neyse bi al inş bende su cbr125r denen bagımlılık yapan motoru bi alabilirsem cok iyi olur neyse hadi 2 bucukta buraya gelde havuza gidelim
karaman MT yeni açılmış sayılır merhaba arkadaşlar nasılsınız karamanda ekip varmı gezi falan nerelere gidiyorsunuz.
olur olur toplanır..uğrasaydın, yanlız o resimdeki makinayla gitmemişsindir inşallah alanyaya çirper o adamı.![]()
selam arkadaşar bende karamanlıyım..eskişehirde okuyorum.1 sene kaldı okulun bitmesine de..ondan sonra hayırlısı..sayfamız hayırlı olsun.
emmioğlu nerdesin hani karaman mt'yi biz ayakta tutacaktık
zaten bizden başka kimse yok
selam arkadaşar bende karamanlıyım..eskişehirde okuyorum.1 sene kaldı okulun bitmesine de..ondan sonra hayırlısı..sayfamız hayırlı olsun.