[Adana - MT]

börek yaptım abicim börek:queen:

sen karışma elinin hamuruyla motorcu işine:mrgreen:
sen git böregini aç:mrgreen:

Herkese selam.Yarın (c.tesi) Adanalı 7-8 motosikletci arkadasım ile 2 günlügüne kamp yapmaya Mersin tarafına gidiyoruz.Geldigimizde detaylı olarak Gezi notlarını ve fotograflarını sizlerle paylaşacagım.Umarım eski Adana mt ruhunu tekrar canlandırabiliriz :) Bu gezi biraz grubumuza yönelik oldu ama ilerde daha başka gezilerimizde motosikletci arkadaslarımızıda davet edecegiz.Herkese iyi günler...

ya boşwersene yok bu gezi bize özel oldu k.bakmayın fln!!!
bütün adanadan sakladın gezi planını :queen:walla ben bütün adana mt ile olması taraftarıyım ama nyse hayırlısı:cat:

Son düzenleme:
işte bütün Adana motorcularını birbirine düşüren şahıs gene sahnede :)
Bir defa da muhalefet olma be berker,neyse seninle tenha da görüşecegiz erti ve ben haftasonu :mrgreen:
İstersen öbür hafta da sen bi gezi planla bütün adana mt ile bizde katılalım yaptıgın organizasyona :p

İsmail wodka nickli arkadaş nevi sahsina munhasir yere bakan yürek yakan genç bi motorcu kardeşimiz :) Halk arasında Berker ismi ile bilinir babası Uganda kralıdır :p

mali, berker, erti , burcu.......

ennihayet eski günlere dönülüyor sanırım. nasılsınız millet????? görüşmeyeli öyle uzun süre olduki beyler.

waLLa abi eski qünLere dönüş biraz zor :)
Eskiden qezmekten sıkıLırdık şimdi qezmek için can atar durumdayız ama oLmuyo.. Foruma biLe haftada bi anca bakabiliorum..
qerçi yinede biliosun bi akşam çıkarsanız bi telefon yeter qeliriz biz bize yeteriz :mrgreen:

wodka varya o arkadaşı sordumda heralde eski üyelerden biri

oo uganda kralının oğludur biz kendisine kısaca timsah berker deriz :queen:

ennihayet eski günlere dönülüyor sanırım. nasılsınız millet????? görüşmeyeli öyle uzun süre olduki beyler.
başkalarını bilmem ama ben iyim abii ..senide uzun zamandır görmüyoruz özlettin kendinii

Son düzenleme:

görüşmeyeli uzun süre mi oldu :silent:

dr'cuum daha çarşamba günü birlikteydik (mali ve burcu adına konuşur bunrecu)

waLLa abi eski qünLere dönüş biraz zor :)
Eskiden qezmekten sıkıLırdık şimdi qezmek için can atar durumdayız ama oLmuyo.. Foruma biLe haftada bi anca bakabiliorum..
qerçi yinede biliosun bi akşam çıkarsanız bi telefon yeter qeliriz biz bize yeteriz :mrgreen:

senle görüşmekten baydım zaten,
hergün hergün hergün olmaz ki kardeşim :p

mali , burcu.......

Abi, daha gecen çarşamba beraberdik.Eski günlerden ustelik daha guzel, daha hoş sohbet yapılabilecek biryerde buluştuk.

wodka varya o arkadaşı sordumda heralde eski üyelerden biri

Eskidir eski.Aramızdaki lakabı da çapkındır.Lakabını da Çukurova yöresinde çok kızın yüreğini yakmasından dolayı almıştır yakışıklı kardeşim benim.

Adana MT nin minik şekeriyim ben :p (eskilerin)

:queen: :queen:

Tubiş; küçül de cebime gir desem kabalık yapmış olurmuyum?:cherry:

Son düzenleme:
ali yıldız : erhanın nedemek istediğini anladım ben forumda bukadar tanıdığı bende uzun zamandır bende görmüyordum tabi siz yüzyüze görüşüyorsunuz siz ama gezi hakkında haklısınız uzun zamandır kalabalık biz gezi olmadı onlar 3 silahşör gibi takılıyo hasan erhan ahmet dördüncü sürekli değişiyo çünki

Son düzenleme:
Dedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bile Volkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :queen:
Ne bileyim ya karar verin artık küçük müyüm değil miyim :p :pale:

bakıyorumda diğer sitelerin aktif üyeleri buralara kaymaya başlamış anlam veremedim ama...hadi hayırlısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar