doğru diyosun dgrmr, ortası yok galiba, ya seviliyo yada antipatik görülüyo, walla ben o motora binen ortalamanın azıcık üstünde kalıpta birini görünce tavuğun sırtına binen horoza benzetiyorum sürücünün duruşunu,
bi de ben dağ bisikletinde manyak hızlı vites atarım, acemi bi cıbırcı varmı kapışalım, asfalta yapışalım..
Gazla çalışan arkadaslara saygılar sunuyorum...
bende 2005 cbr 125 vardı. bana satan arkadaş iyi açtım motoru diyordu. sizin yazıları okuyunca anladımki haklıymış. ben bu motorla yani cbr'la 1.70 gördüm düz yolda..... hafif rampada ibreyi geçer herhalde? ama kafamda güzeldiüstüne para verseniz denemem şimdi ..
siz düşünün artık? BENİM AKLIMA NORMALDE BÖYLE BİR KIYASLAMA GELMEDİ SADECE YAZAYIM DEDİM BU BİR GERÇEK.. SAYGILAR...
bende 2005 cbr 125 vardı. bana satan arkadaş iyi açtım motoru diyordu. sizin yazıları okuyunca anladımki haklıymış. ben bu motorla yani cbr'la 1.70 gördüm düz yolda..... hafif rampada ibreyi geçer herhalde? ama kafamda güzeldiüstüne para verseniz denemem şimdi ..
siz düşünün artık? BENİM AKLIMA NORMALDE BÖYLE BİR KIYASLAMA GELMEDİ SADECE YAZAYIM DEDİM BU BİR GERÇEK.. SAYGILAR...
senin kafan bayaa iyiymiş.
her iki motorda 170 görmez. hiç kimse iddaa etmesin. buda benim iddaam. rampa aşağı vursan motor kompresor yaparda o hız mümkün değil. gerçekçi olun bence.
senin kafan bayaa iyiymiş.
her iki motorda 170 görmez. hiç kimse iddaa etmesin. buda benim iddaam. rampa aşağı vursan motor kompresor yaparda o hız mümkün değil. gerçekçi olun bence.
Aha bir bomba daha. Arkadaşlar allah aşkına prim vermeyin böyle yazılara adam alkollüydüm diyor... Baştan offside zaten yazı. Cbr125 170km/h YA PA MAZ. Motordan biraz anlayan biri bunu bilir ne gerek var tartışmaya... Cbr125 başlangıç için gayet ideal 125cc.'lik 4 zamanlı bir makinaya göre "yeterli" kelimesini sonuna kadar hakeden bir makinadır. 125cc. olduğu içinde küçüktür şirindir, üstüne oturan benim gibi iri yarı biriyse motoru beden ölçüsü olan pantolon gibi giyim kuşam materyalleriyle karıştıran kimi arkadaşlara göre komiktir hatta. Ama o modadan başka amaçlara hizmet eder zaten arif tarifte gerekmez...
gel kapışalım istersen.....:queen::queen: hatta sana 50 metre de öncelik veriyorum..hatta 100...!!
senin aklın mantığın alıyo mu sölediklerine...
ya sen hayatında hiç motor kullanmamışsın ki altındakini ekmekten nimet sanıyosun...yada senin motorunda NOS var...
ben 8 senedir motorcuyum...neyin ne olduğunu iyi bilirim...!!!!!!!!!!
senin altındaki aprilia 125 tuono değil yalnız dikkatini çekerim....
A:silent: rkadaşlar herkes birsey söylüyo sizce hangisi daha hızlı; gerçek olarak max. hızını yazarsanız sevinirim
Kabul ediyorum :cat: Ama yeri ben seçerim :cherry: