Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...
Bu konuya 199 cevap yazıldı 3875 kere görüntülendi

Kanka az kaldı bana yetişcen ha gayret.....:p

Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr
Bu konuya 158 cevap yazıldı 1462 kere görüntülendi

Senki forumun gülüsün sana yaklasmayı bırak ancak yanında pire kadar kalırız :wiinkk:
Senin yerini kim doldurabilir be abim :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler dilerim

Senki forumun gülüsün sana yaklasmayı bırak ancak yanında pire kadar kalırız :wiinkk:
Senin yerini kim doldurabilir be abim :rendeer:

yok yok ...sen 600 rr la her boşluğu doldurursun...Hatta onla Sıratdan bilem geçersin...:p

sen çıkış tazminatı falanmı aldın la...bu parayı nasıl bağladın makinaya..ne fırıldak çeviriyon ganga...:p

Hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler dilerim

Eyvallah kerdesim Allah razı olsun :rendeer:
Allah gönlünüze göre versin

yok yok ...sen 600 rr la her boşluğu doldurursun...Hatta onla Sıratdan bilem geçersin...:p

sen çıkış tazminatı falanmı aldın la...bu parayı nasıl bağladın makinaya..ne fırıldak çeviriyon ganga...:p

Piyango vurdu diyecegim inanmayacaksın :queen:
Yok abi biraz birikmiş bişiler vardı daha fazla dayanamayıp üstünü kredi ile aldım.

Sıratta aksine bu motor bize engel olur :pale:

Sen bununla ne amel ettin sana bunu nasip ettik de derler.

Sen bununla hangi kardesinin nefsi ile oynadın derler.

Sen bunu almak icin neden harama girdin derler.

Sen bunu neden diger kardeslerine gösteriş yaparak onlarında nefisleri ile oynadın derler.

Derler de derler... Allah bu soruları anlımızın akı ile cevaplamayı nasip etsin cümlemize...

Son düzenleme:
Piyango vurdu diyecegim inanmayacaksın :queen:
Yok abi biraz birikmiş bişiler vardı daha fazla dayanamayıp üstünü kredi ile aldım.

Sıratta aksine bu motor bize engel olur :pale:

Sen bununla ne amel ettin sana bunu nasip ettik de derler.

Sen bununla hangi kardesinin nefsi ile oynadın derler.

Sen bunu almak icin neden harama girdin derler.

Sen bunu neden diger kardeslerine gösteriş yaparak onlarında nefisleri ile oynadın derler.

Derler de derler... Allah bu soruları anlımızın akı ile cevaplamayı nasip etsin cümlemize...

Cerroşun dediğini yap...yaptığını yapma...:queen:

ulan tasavvuf ayağına bizi yedin...ssi kaptın...Komşun açken ss almak caizmi lan...ayıp ayıp...:cherry::queen:

Cerroşun dediğini yap...yaptığını yapma...:queen:

ulan tasavvuf ayağına bizi yedin...ssi kaptın...Komşun açken ss almak caizmi lan...ayıp ayıp...:cherry::queen:

Abi Allah öyle bir gönül versin ki bana o söyledigin seylerin idrakine varıpta tek tek kapı kapı dolasıpta o RR ın parasını ihtiyaç sahiplerine dagıtmamı nasip etse. Yemin ederim baska ne isterdim. Biz söylenenlerden işiten ancak yasamına daha geçirememiş bir ahmak oldugumuzdan sende haklısın. Bu söz degil daha nice kötü sözleri hak ediyorum bir bilsen. Benim kadar imanı az benim kadar nefsnin esiri benim kadar ahlaksız benim kadar edepiz bir insan daha varmıdır acaba su kainatta. Allah affetsin insallah cümlemizi. Adam olalım diye neler neler ihsan ettide güzel rabbim biz eşşek oldugumuzdan idrak edemiyoruz. Verilen bütün herşeyin tek tek hesabı soruldugunda acaba verilecek cevabımız olacakmı. :salut:

Abi Allah öyle bir gönül versin ki bana o söyledigin seylerin idrakine varıpta tek tek kapı kapı dolasıpta o RR ın parasını ihtiyaç sahiplerine dagıtmamı nasip etse. Yemin ederim baska ne isterdim. Biz söylenenlerden işiten ancak yasamına daha geçirememiş bir ahmak oldugumuzdan sende haklısın. Bu söz degil daha nice kötü sözleri hak ediyorum bir bilsen. Benim kadar imanı az benim kadar nefsnin esiri benim kadar ahlaksız benim kadar edepiz bir insan daha varmıdır acaba su kainatta. Allah affetsin insallah cümlemizi. Adam olalım diye neler neler ihsan ettide güzel rabbim biz eşşek oldugumuzdan idrak edemiyoruz. Verilen bütün herşeyin tek tek hesabı soruldugunda acaba verilecek cevabımız olacakmı. :salut:

olm sen varya harbi tezgahtar olacak adamsın...fırıldak Nuri 600 RR al sonra ağla...:queen:seni ben bile affetmicem...kazanı belanı duyarsam hastenede tokatlarım valla ...:queen:

olm sen varya harbi tezgahtar olacak adamsın...fırıldak Nuri 600 RR al sonra ağla...:queen:seni ben bile affetmicem...kazanı belanı duyarsam hastenede tokatlarım valla ...:queen:

Ulan brutüs sende böyle dersen ben kime anlatayım derdimi :pale:. Nerde benim tuncay abim. Artık onun yanındayım nerde bosluk var sana hucum artık bundan sonra :queen::queen::queen::queen:

resimlere bakıp bakıp ne güzel motor diyorum:mrgreen: tekrar güle güle kullan ayrıca senin boy kaç erhan??

biraz geç oldu ama güle güle bin Allah kaza bela vermesin... motorunu aldığında memleketteydim..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erhan'ın motorsikleti dün akşam gördüm, sıfırdan daha sıfır, çızıkı bile yok, kırmızısı alev alev yanıyo...

Yoshimura egzost motora cuk oturmuş.

Rider'i da takım elbiseli gravatlı olunca daha bi süpersport görünüyodu :queen:

Tekrardan kazasız belasız, güle güle kullanman dileğiyle :cat:

ooo cerrahi hocam...Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle bin...Motor harika bişey gözüm kaldı...:)

cok cok hayırlı olsun cerrahi abi. walla cok sevindim o kadar urastıktan zaman harcadıktan sonra istedigin motoru alabilmene. kazasız belasız uzun km.ler insallah!!! bende birgun er-6f me kavusacaım insallah! once cbr125r ile 1-2 sene tecrube var onumde tabii.

Erhan'ın motorsikleti dün akşam gördüm, sıfırdan daha sıfır, çızıkı bile yok, kırmızısı alev alev yanıyo...

Yoshimura egzost motora cuk oturmuş.

Rider'i da takım elbiseli gravatlı olunca daha bi süpersport görünüyodu :queen:

Tekrardan kazasız belasız, güle güle kullanman dileğiyle :cat:

Valla farklı bir şirkette işe yeni basladık o nedenle daha elbiseleri degistirebilmem icin yer ayarlayamadım. o nedenle kravat falan tam amele modundaydım. hatta kuryenin biri ile ısıklarda yanyana geldik adamın söyledigi söz şu ;
Abi makine deli ama üstündeki kıyafet hiç gitmemiş :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar