Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak bnu gün oda Gaziantep Mt nin fotolarına bakmak için açtım vede biraz forumda gezi yaptığımda o da ne,!!!! ne görüyorum Cerrahi üstad 600 rr almış dedim. Tebrik edenlerden biride ben olayım dedim.

Üstad Allahu teala kazasını göstermesin inş. Güle güle günlerde kullanmanı nasip vede müyesser eylesin. Hayırlara vesile olsun. Tekerin yola düz bassın.

Artık bu kadar duayla sırtın yere gelmez haaa üstad.:p:p:queen::queen:

Eyvallah Allah razı olsun. Cümlemizi kaza bela musibetten uzak etsin insallah.
Size bu duadan sonra birşey söylemek istiyordum ya neyse zamana bırakalım belki ilerde :wiinkk:

çok güzel motor hayırlı olsun kazasız belasız yavas yavas git...nazara gelme:)

Hayırlı ugurlu olsun dostum.:rendeer:
ALLAH (CC) kazasız, belasız kullanmanı nasip etsin inşallah. amin.

Hayırlı Uğurlu olsun Kardeşş Kazasız belasız binmen dileğiyleee........... ALLAHIM bana da nasip ederrr İnşallahhhhhh:pale:

Allah razı olsun hepinizden arkadaslar.
İnsallah gonlunuzde yatanı hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüze razı eder güzel Rabbim.
İnsallah en güzelleri sizin olur. Hepimizi kaza bela ve musibetten korusun guzel Allah'ım..

Amin..

cerrahi kardeş hayırlı olsun...ALLAH kazalarda ve belalarda korusun.. altındaki makine çok güzel ama makinenin cazibesine kaptırma kendini,gaza gelme.zaten hiç sevemedim şu makineleri nerde bi kaza görsem hep bu sınıftan aman diyelim.zaten bu makineyi kullananların 10 kere fazladan sadaka vermesi lazım :)
geçen eyübe sabah namazına gittiğimizde seni artçı almayı çok düşündüm ama kendime güvenemedim altımdaki motor da çok güçlü değil zaten hakkını helal et...

Son düzenleme:
abi senden gaza geldim sezon kapansın bende alcam bi tane r6 yada rr helal olsun hayırlı olsun güle binmeyi nasip etsin yüce rabbim

yurtdışındaydım yeni gördüm topicini hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız kullan.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Selamlar, motorunuz hayirli olsun. Allah kazadan beladan ve nazardan korusun.

Size iyi arkadas olsun.

çok güzel miş allah kaza bela vermesin.. grenajın asfalt yüzü görmesin.. :wiinkk:

Amin cümlemize vermesin insallah kaza bela musibet. Allah Gonlünüze göre versin insallah. :rendeer:

cerrahi kardeş hayırlı olsun...ALLAH kazalarda ve belalarda korusun.. altındaki makine çok güzel ama makinenin cazibesine kaptırma kendini,gaza gelme.zaten hiç sevemedim şu makineleri nerde bi kaza görsem hep bu sınıftan aman diyelim.zaten bu makineyi kullananların 10 kere fazladan sadaka vermesi lazım :)
geçen eyübe sabah namazına gittiğimizde seni artçı almayı çok düşündüm ama kendime güvenemedim altımdaki motor da çok güçlü değil zaten hakkını helal et...

Eyvallah abicim düşünmeniz bile yeterli. İnsallah en kısa zamanda halis abimiz yine bir org. yaparda bulusuruz birlikte :wiinkk:
Sadaka konusuna gelincede vermeye calısıyorum elimizden geldigince :cat:

abi senden gaza geldim sezon kapansın bende alcam bi tane r6 yada rr helal olsun hayırlı olsun güle binmeyi nasip etsin yüce rabbim

Benden sana tavsiye sakın gaza gelme :wiinkk:
Cunki gaza gelinmeyecek motorlar bunlar sonra Allah göstermesin gaz falan kalmaz basına birşey gelince :pale:
En güzel alacaksın söyle 1 sene kadar güzel güzel motorunla birleşeceksin benimseyeceksin motorunu sonrasında zaten ufak ufak acılıyorsun :wiinkk:
Allah gönlüne göre versin :rendeer:

yurtdışındaydım yeni gördüm topicini hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız kullan.

Eyvallah abim. Seninkini dusunuyorduk ama kısmet olmadı kacırdık maalesef :)
Kısmet bunaymıs :cat:

Size iyi arkadas olsun.

Tsk ustadım Allah razı olsun. :rendeer:

Size iyi arkadas olsun.

Tsk ustadım Allah razı olsun. :rendeer:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardesım hayırlı ugurlu olsun,Allah kaza bela gostermesın adına cok sevındım,kaca aldın.

tsk eyvallah üstadım. cümlemize insallah.
16300 e aldım. 2006 3200 de iken.

çok güzel motosiklet ,güle güle kullan kazasız belasız inşallah darısı başıma :queen:

Hayırlı uğurlu olsun cerrahi kardeşim. :rendeer:
Çok güzel gıcır gıcır motor. Yalnız gözünü seveyim dikkatli sür. Sana ekstradan sevgim ve saygım var. Pırlanta gibi bir insansın, çok dikkatli kullan bizleri üzme...

Hayırlı uğurlu olsun cerrahi kardeşim. :rendeer:
Çok güzel gıcır gıcır motor. Yalnız gözünü seveyim dikkatli sür. Sana ekstradan sevgim ve saygım var. Pırlanta gibi bir insansın, çok dikkatli kullan bizleri üzme...

Allah razı olsun abim. İnsallah sakin ve duzgun sürmek icin elimizden geleni yapmaya calısıyorum. O sizin güzelliğiniz efendim biz neyizki. Saygılar bizden efendim :rendeer:

Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...
Bu konuya 199 cevap yazıldı 3875 kere görüntülendi

Kanka az kaldı bana yetişcen ha gayret.....:p

Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr
Bu konuya 158 cevap yazıldı 1462 kere görüntülendi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar