@Muxa ek olarak takviyeli koli bantlarından tavsiye ederim. çok işe yarıyor
Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...
--------------------------------------------------------------------------------
Konu CBR125RCI tarafından (Bugün Saat 22:14 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: CEVAP ALAMADIM.
Tel ne için acaba? sigorta bence şart![]()
Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...
--------------------------------------------------------------------------------
Konu CBR125RCI tarafından (Bugün Saat 22:14 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: CEVAP ALAMADIM.
servisteki ustanın bana aynen söylediği şu oldu:2007 lere ancak 2008 de binersiniz
artık sen 2008 lere nezaman bineceğimizi hesapla
Servisteki usta fena sallamış 6-7 aydır 2007 ybr 125 motora biniyorum...
Not son 3 taksidi hala devam ediyor![]()
onlar pahali oyuncaklar bizim icin, laf ta kolay YBR yi birakin bundan alin, para kolay kazanilmiyor.
onlar pahali oyuncaklar bizim icin, laf ta kolay YBR yi birakin bundan alin, para kolay kazanilmiyor.
ananormallik var sayfada nereye yaziyorum yorumumu nerelere gidiyor
bizim bildiğimizde öyle ama mesela hiç farın içini söküp baktınmı?
yada seninkinin 2006 dan ne farkı var ya ellerinde kalan 2006 ları 2007 diye satıyorlarsaale:
Bana satarken 2007 diye sattı eger bunu ogrenebilecegim bir yolu varsa bana soyleyin ayrıca tam hatırlamıyorum ama 2006 ile 2007 arasında görünüm olarak fark olmasada ufak bir kaç teknik değişiklik vardı... O zamanlar araştırmıştım...Yada oyle hatrımda kalmış...
Lambayı sökünce 6 mı 7 mi oldugu nasıl anlaşılıyor? hemen sökelim.
Servisteki usta fena sallamış 6-7 aydır 2007 ybr 125 motora biniyorum...
Not son 3 taksidi hala devam ediyor![]()