Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sonix Arka fren balatalrını ne kadar almıştın lem:p
Bugün sorduk deyyuslar 35 dedi orjinaline:cyclopsan
Yan sanayisi 5 ytl ydi :pr:

babaçi;759362' Alıntı:
ön siperlik takılı vede takılı olmadan yakıt farkını tecrübe eden arkadaşlar varmı?

ben sanki takılı olmadan çok daha fazla yaktığı izlenimini edindim
sürate etki ediyor.O zaman yakıtıda arttırır kanımca!(siperliğin olmaması...)

ön cam

arkadaşlar şöyle bir ön grenajı nereden sipariş edebiliriz birde fiyatı uygunundan bulabilirmiyiz?
CARE_YBR.jpg

yabancı bi sitede buldum

Carenagem Yamaha YBR 125 ABS Alto Impacto Ref.: CRNYBR: R$390,00

fiyatı çok yalnız böyle birşeyi 100-150 ytl'ye bulabilirmiyiz acaba?

beyler 1 hafta önce ön frenin kitlenmesi sonuce motoru sağa devirdim . gidon yamuldu sinyal kırıldı ve grenaj çizildi. ama beni asıl endişelendiren şey sağ altta bulunan arka fren pedalının üstündeki ayaklığın geriye doğru yamulması kazadan sonra ne kadar çekiçle vurduysam da fayda etmedi sizce bu geçici bişeymi yoqsa şasiye falanda zarar verdmm mi??

Fren pedalını çekiçlemek yerine değiştirseydiniz keşke, şaseye bir zarar da vermez, merak etmeyin en kötü ihtimal pedalın oturduğüu yivin dişlerini zedelersiniz. Aynı şekilde pegleri de yamulduktan sonra çekiçle düzeltebilirsiniz (yumuşak başlı çekiçle mümkünse)

Fren pedalını çekiçlemek yerine değiştirseydiniz keşke, şaseye bir zarar da vermez, merak etmeyin en kötü ihtimal pedalın oturduğüu yivin dişlerini zedelersiniz. Aynı şekilde pegleri de yamulduktan sonra çekiçle düzeltebilirsiniz (yumuşak başlı çekiçle mümkünse)

Fren pedalını çekiçlemedm o üzerindeki ayaklığı çekiçledm zaten yamulanda o o ayaklığın uzantısıda motorun iskleletine bağlı o yüzden sordm

Son düzenleme:
Başka bi forumda süper bi Ybr drift buldum izlme deger arkadaşlar:cat:
Trafige açık alanda yapmışlar ama .. :mad:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Vrx0I8koAZk[/YT]

arkadaşlar şöyle bir ön grenajı nereden sipariş edebiliriz birde fiyatı uygunundan bulabilirmiyiz?
CARE_YBR.jpg

yabancı bi sitede buldum

Carenagem Yamaha YBR 125 ABS Alto Impacto Ref.: CRNYBR: R$390,00

fiyatı çok yalnız böyle birşeyi 100-150 ytl'ye bulabilirmiyiz acaba?

o parça 80ytL kardeşim ben yeni taktırdım gayet güzel duruyor

selam beyler bayanlarr
bir kaç bşy istycem sizlerden yardımcı olurmusunz
ybr 125 e siyah koruma demiri nereden bulablriz yada krom olanlar syaha boyanırmı?* birde ybr 125 içn önerdiğinizz arka hız lastiği hangisi

küçükköy kardeşler yamaha servisinde bulabilirsin var...
:wiinkk:

Son düzenleme:
o parça 80ytL kardeşim ben yeni taktırdım gayet güzel duruyor

küçükköy kardeşler yamaha servisinde bulabilirsin var...
:wiinkk:

Hmm peki dostum onu aldığın yerin adresi yada telefonunu bildirebilirmisin yada özel mesaj atabilirmisin. Sipariş etmek isterim çünkü çok hoşuma gitti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...

Son düzenleme:
UZUN YOL YAPMIŞ ARKADAŞLARA DUYURULUR.

Arkadaşlar istanbuldan - datçaya bir gezi planlıyorum.Bir kaç sorum olacaktı.

1-Motorumun rodajı henüz bitmedi(1400km'deyim).Bu motor için bir sorun teşkil edermi?

2-Yolculuk sırasında yanıma neleeri almalıyım?

3- Nelere dikkat etmeliyim?

4- Ve bir kaç tüyo alabilirr miyim?

TEŞEKKÜRLER

1-Motorumun rodajı henüz bitmedi(1400km'deyim).Bu motor için bir sorun teşkil edermi?

TEŞEKKÜRLER

ben öyle çok uzun yola gitmedim ama 220 km lik ağva gezisinden anladımki bizim ybrlerin koltuğu çok rahatsız

arkadaşlar bir egsozcu tanıdığımda hyosung egsozu var sıfır gibi bunu bizim ybr ye taksak ses ve performansta ne gibi değişiklik olur?

Son düzenleme:

TEŞEKKÜRLER

1. Motorun rodajı bitmiş :)
2. Yolculukta yanına gerekli olan herşeyi al, çok fazla tshirt, pantolon vs alma, ihtiyacın olan kadarını al. Avadanlık, yedek ampül, yedek sigorta, slime sıvısı, yedek 1 metre tel, koli bandı,yedek buji, lastik kelepçe, çakı beneim genelde yanıma aldığım şeyler. bunun dışında harita, yoldaki yamaha serislerinin numaraları vs de yanında olsun.
3. Datçaya marmaristen giden yol çok virajlı ve kötü asfaltı olan bir yol, orada özellikle dikkat et, yanında mutlaka daima su bulundur, saat başı kısa süreli molalar ver ve her molada mutlaka su iç.
4. Suyun dışında enerji de önemli, yanına çikolata barları alabilirsin yolda bir iki tane ağzına atarsan iyi gelir. Yolda motoru fazla zorlama belirli ve düzgün bir tempoda kullanırsan daha düzgün ve akıcı bir sürüş sağlarsın ;)

1. Motorun rodajı bitmiş :)
2. Avadanlık, yedek ampül, yedek sigorta, slime sıvısı, yedek 1 metre tel, koli bandı,yedek buji, lastik kelepçe, çakı beneim genelde yanıma aldığım şeyler. bunun dışında harita, yoldaki yamaha serislerinin numaraları vs de yanında olsun.

Tel ne için acaba? sigorta bence şart :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar