sürate etki ediyor.O zaman yakıtıda arttırır kanımca!(siperliğin olmaması...)babaçi;759362' Alıntı:ön siperlik takılı vede takılı olmadan yakıt farkını tecrübe eden arkadaşlar varmı?
ben sanki takılı olmadan çok daha fazla yaktığı izlenimini edindim
beyler 1 hafta önce ön frenin kitlenmesi sonuce motoru sağa devirdim . gidon yamuldu sinyal kırıldı ve grenaj çizildi. ama beni asıl endişelendiren şey sağ altta bulunan arka fren pedalının üstündeki ayaklığın geriye doğru yamulması kazadan sonra ne kadar çekiçle vurduysam da fayda etmedi sizce bu geçici bişeymi yoqsa şasiye falanda zarar verdmm mi??
Fren pedalını çekiçlemek yerine değiştirseydiniz keşke, şaseye bir zarar da vermez, merak etmeyin en kötü ihtimal pedalın oturduğüu yivin dişlerini zedelersiniz. Aynı şekilde pegleri de yamulduktan sonra çekiçle düzeltebilirsiniz (yumuşak başlı çekiçle mümkünse)
sonix Arka fren balatalrını ne kadar almıştın lem
Bugün sorduk deyyuslar 35 dedi orjinaline:cyclopsan
Yan sanayisi 5 ytl ydir:
arkadaşlar şöyle bir ön grenajı nereden sipariş edebiliriz birde fiyatı uygunundan bulabilirmiyiz?
![]()
yabancı bi sitede buldum
Carenagem Yamaha YBR 125 ABS Alto Impacto Ref.: CRNYBR: R$390,00
fiyatı çok yalnız böyle birşeyi 100-150 ytl'ye bulabilirmiyiz acaba?
selam beyler bayanlarr
bir kaç bşy istycem sizlerden yardımcı olurmusunz
ybr 125 e siyah koruma demiri nereden bulablriz yada krom olanlar syaha boyanırmı?* birde ybr 125 içn önerdiğinizz arka hız lastiği hangisi
o parça 80ytL kardeşim ben yeni taktırdım gayet güzel duruyor
küçükköy kardeşler yamaha servisinde bulabilirsin var...
:wiinkk:
o parça 80ytL kardeşim ben yeni taktırdım gayet güzel duruyor
küçükköy kardeşler yamaha servisinde bulabilirsin var...
:wiinkk:
http://www.uzman.tv/konu.tv?c=dSdQBdddddd
Arkadaşlar şu adreste güzel bilgiler var, biliyorum dediğiniz şeyleri bile (hatta özellikle onları, çünkü insanlar bildiklerini sandıkları şeyleri daha az önemserler) izlemenizi tavsiye ederim.
UZUN YOL YAPMIŞ ARKADAŞLARA DUYURULUR.
Arkadaşlar istanbuldan - datçaya bir gezi planlıyorum.Bir kaç sorum olacaktı.
1-Motorumun rodajı henüz bitmedi(1400km'deyim).Bu motor için bir sorun teşkil edermi?
2-Yolculuk sırasında yanıma neleeri almalıyım?
3- Nelere dikkat etmeliyim?
4- Ve bir kaç tüyo alabilirr miyim?
TEŞEKKÜRLER
UZUN YOL YAPMIŞ ARKADAŞLARA DUYURULUR.
Arkadaşlar istanbuldan - datçaya bir gezi planlıyorum.Bir kaç sorum olacaktı.
1-Motorumun rodajı henüz bitmedi(1400km'deyim).Bu motor için bir sorun teşkil edermi?
2-Yolculuk sırasında yanıma neleeri almalıyım?
3- Nelere dikkat etmeliyim?
4- Ve bir kaç tüyo alabilirr miyim?
TEŞEKKÜRLER
1. Motorun rodajı bitmiş
2. Avadanlık, yedek ampül, yedek sigorta, slime sıvısı, yedek 1 metre tel, koli bandı,yedek buji, lastik kelepçe, çakı beneim genelde yanıma aldığım şeyler. bunun dışında harita, yoldaki yamaha serislerinin numaraları vs de yanında olsun.