benimde bilinç altına girdiniz.akşam tanımlayamadığım bi ss kullanıyodum.demekki motoru büyültmek lazım.ama babama nasıl söyleycem onu bilmiyom :queen::queen::cherry:
o dediğini bende yapmayı düşünüyorum cc büyütmek ama bendede aynı sorun var
sizin en azından var da babanıza söleyemiosunuzben ikna etmeye ne kadar çok çalıştımm biliomusunuz:mrgreen:
sizin en azından var da babanıza söleyemiosunuzben ikna etmeye ne kadar çok çalıştımm biliomusunuz:mrgreen:
sizin en azından var da babanıza söleyemiosunuz ben ikna etmeye ne kadar çok çalıştımm biliomusunuz:mrgreen:
:mrgreen: siz benden maceralı çıktınız valalhi.. ettim ettim ikna ettim ama bu ara her haberde motor kazası çıkıyo ya dönecekler diye ödüm kopuyo. bence mt ailesi imza toplayıp babama yollasın![]()
:mrgreen: siz benden maceralı çıktınız valalhi.. ettim ettim ikna ettim ama bu ara her haberde motor kazası çıkıyo ya dönecekler diye ödüm kopuyo. bence mt ailesi imza toplayıp babama yollasın![]()
:mrgreen:kolay kolay güven kaybetmem.. o zaman hadii motosiklet net imzaları görelim heheheyok yok ehliyetten sonra benim işim kesinleşti rahatım artıkkk
:cat: süperim ben süperrrr.. dün akşam rüyamda motor falan görmedimartık ulaşıorum ya motoruma yavaş yavaş ondan
![]()