Varmı çadırında yer olaaaaannnnnn :mrgreen:
baba biri bana cvp yazsın babamlarla yola çıkacaz arabayla yalovada evimiz var ama motorum yok festivale katılabilirmiyiz ?izleriz en azından
keşke bizim focusa ybr sığsa
baba biri bana cvp yazsın babamlarla yola çıkacaz arabayla yalovada evimiz var ama motorum yok festivale katılabilirmiyiz ?izleriz en azından
keşke bizim focusa ybr sığsa
Oda kiralaniiiirr.. 24 saat sicak su, iki adet tv (uydulu) 24 saat kesintisiz internet ( 4gb sinirli film falan indirmek yasak) ayrica yaninda biri sari renk ve saglam digeri beyaz ama kör olmak uzere iki adet kedi hediyeOdalarimiz sıhhi olup, minibar'imiz bulunmamaktadir. Ayrica havuzumuz yoktur. Kisacasi beles arkadaslar.. Cidden maddi durumu elvermeyen, yada elveripte gercekten kalacak yer bulamayan ama buraya gelmek isteyen arkadas yada arkadaslar olursa seve seve misafir edebilirim.. İlgililere ilanen duyurulur
![]()
arkadaşlar konaklama için yeni bi yer daha ayarlamışlar ben ordan rezervasyon yaptırdım.. diğerleri kadar iyi durumda değilmiş o yüzden 20 yerine 10 ytl ye veriyorlarmış çadırdan iyidir dediler ben de çadırım zaten olmadığı için düşünmeden tamam dedimfestival alanının yanında yine deniz kıyısında aynı hizadaymış.. depremden sonra kurulan prefabrik evlermiş.. temiz çarşaf banyo tuvalet falan filan varmış yine.. 4 kişilikmiş.. bilginize..
ertekinb ey ertekin bey sösünüsü unutmayalımakın beyide alıp akşama istanbula dönemsseniz elimden kurtulamassınız
Semih ben o gün hiçbir organizasyona katılamıyorum maalesef
o gece iş yerinde bir geçiş çalışması var... Hep bu gezilere denk geliyor...
ertekinb ey ertekin bey sösünüsü unutmayalımakın beyide alıp akşama istanbula dönemsseniz elimden kurtulamassınız