Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yusufkacmaz

Benim paçamdan çok SS grubuna da takılmanızı tavsiye ederim. SS grubu giderek kalabalıklaşıyor. Bazen yararlı bilgiler paylaşılıyor...

@eczaci101

Teşekkürler :bounce:

Valla beni ve edy'i seni tanırım :)
Elbette grubumuza katılmayı kesinlikle dusunuyorum ama hocalar sizsiniz :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun
çok güzel bir makina
güle güle kullan

Tsk ederim abicim saolasın.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin nice km'lere

Amin cümlemize insallah. Darısı sizin basınıza :rendeer:

kazasız belasız sürüşler dilerim..hayırlı uğurlu olsun:rendeer:

Eyvallah ustadım tsk ederim. Darısı sizin basınıza. Allah gonlunuze gore versin insallah. :rendeer:

maşallah.allah kaza bela göstermesin.

Amin cümlemize insallah. :rendeer:

Son düzenleme:
kazasız belasız kardeşim güle güle kullan. rüzgarın bol yolun açık olsun

erhancım topiği şimdi gördüm neye niyet neye kısmet ..bildiğim kadarıyla bu almayı düşündüğün motor değil..böylece yoldanda kurtulmuşsun..senin adına inan çok sevindim bu motorun rengi gösterdiğinden çok daha güzel ALLAH güle güle kazasız belasız vede arızasız kullanmayı nasip etsin..alışıncaya kadar dikkat edceğini biliyorum..tekrar hayırlı olsun inan kendim alsam bu kadar mutlu olmazdım..hoşca kal

hayırlı olsun .. güle güle binmek nasip etsin allah :rendeer:

cerrahi kardeş.almışın makineyi,hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inş. güle güle kullanmak nasibetsin..

Çok sevindim Cerrahi.Araştırmaya başladığında kesin alıcağın belliydi.Ben 600 f bekliyordum senden ama sen daha üst modeli aldığına göre daha uzun süre kullanırsın sanırım bunu.Güle güle kullan,darısı kankin Teflon'un başına

Kasko yaptır Kasko:mrgreen:... Geciktirme Kaskoyu... Ateşler basmasın ondan sonra:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar