Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :) temiz makinaymış gerçekten sıfır gibi duruyo

Yeni motorunla, kazasız keyifli sürüşler dilerim. Hayırlı olsun. :rendeer:Allah herkese gönlüne göre versin...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun, Allah(c.c) hepimizi kazadan beladan muhafaza eylesin.

Hayırlı olsun.kasksız kullandığını görmeyim ha! ne şehir içi ne şehir dışı:) Nedenmi böyle söyledim bizim burada 1000'likleri hatta daha üst motorları kasksız kullananlar var ve inanın hiç yakışmıyor race motorlara bu görüntü.
Allaha emanetsin kardeş..

oooo dostum hayırlı uğurlu olsun bakalım...allah kaza bela göstermesin...sürüş teknikleri konusunda en az 1-2 ay boy'un paçasından ayrılmamanı tavsiye ederim...:wiinkk::cat:

Eyvallah tsk ederim.
Valla bende aynı seyi dusunuyorum. Tecrübe denen kazıgı yemektense bilen insanlarda ogrenmeyi her zaman yeglerim. SS takımına takılmayı dusunuyorum bakalım kısmet. Himmet ederlerde anlatırlarsa berhudar oluruz.
Bu arada 100 km kadar yaptım motorumu yerine koymustum ama içim içimi yiyordu yine dayanamadım kalktım atladım üzerine bi 150km daha yaptım. bu aksam umarım tekrar canım istemez. yoksa bir gunde sabaha dek 1000km yapmazsak iyidir. :queen:

edy

motor aldığına çok sevindim. uzun zamandır bekliyordun. kazasız belasız sürüşler diliyorum.

@ firtina110

eyvallah. valla bu makineye korumasız binecek kadar daha kafayı yemedim üstadım :mrgreen:

@ alp_tunay

eyvallah abim Allah razı olsun :rendeer:

motor aldığına çok sevindim. uzun zamandır bekliyordun. kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Saolasın edy üstadım. e artık yanına çırak alırsın bizi :queen:

Son düzenleme:

edy

yakında bir buluşma yapalım. görelim senin motoru.

Hay maaşallah! Nazar değmesin kardeşime.Ama oldumu şimdi?Servis arkadaşımızı kaybettik yahu.Ne yapıcaz? Bizdemi Honda alsak?:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı Siyah Süpermiş Yau :cat: :) :)

HAYIRLI OLSUN M£VLA Kazadan Beladan Korusun İnş AMİN :)

boncuk500xk3.jpg

yakında bir buluşma yapalım. görelim senin motoru.

Görüşelim abi en kısa zamanda bakın bakalım motor nasıl bişi siz dilinden iyi anlarsınız :wiinkk:

Hay maaşallah! Nazar değmesin kardeşime.Ama oldumu şimdi?Servis arkadaşımızı kaybettik yahu.Ne yapıcaz? Bizdemi Honda alsak?:cherry:

Ne demek abicim ne zaman istersen yine orada bulusur muharrem ustanın tepesini attırrım :queen:

Kırmızı Siyah Süpermiş Yau :cat: :) :)

HAYIRLI OLSUN M£VLA Kazadan Beladan Korusun İnş AMİN :)

boncuk500xk3.jpg

cok tsk ederim mevlam cümlemizi korusun kazadan beladan insallah.

Son düzenleme:
Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan, beladan, cezadan korusun uzun yıllar zevkinden birşey kaybetmeden binmeyi nasip etsin :)

Allah hayırlı ugurlu etsın, kaza bela vermesin. keyıflı surusler dılerım

Amin kardeslerim insallah. cümlemize vermesin insallah kaza bela ceza vs butun musibetleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar