Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun abicim inşallah kazasız belasız kullanırsın aman dikkat et gaza fazla gelme :)....çok şahane bir motor. benim gelecekte alacağım motora benzettim ama dur bakalım:p....tekrar hayırlı olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız belasız binlerce onbinlerce yüzbinlerce km ler diliyorum(ayaklık nie açık onu merak ettim:silent:) sürüş anından bi foto gönderseydin keşke yakışmış mısın bakardık:bounce: ve piyasada daha az bulunan bi renginden alsaydın daha iyi olurdu kanımca on kişiden dokuzunda kırmızı-siyah var :queen:

hayırlı olsun abicim inşallah kazasız belasız kullanırsın aman dikkat et gaza fazla gelme :)....çok şahane bir motor. benim gelecekte alacağım motora benzettim ama dur bakalım:p....tekrar hayırlı olsun...

amin kardesim insallah. Hayırlısı kardesim kimbilir belkide ilerde senin olur bellimi olur :)

kazasız belasız binlerce onbinlerce yüzbinlerce km ler diliyorum(ayaklık nie açık onu merak ettim:silent:) sürüş anından bi foto gönderseydin keşke yakışmış mısın bakardık:bounce: ve piyasada daha az bulunan bi renginden alsaydın daha iyi olurdu kanımca on kişiden dokuzunda kırmızı-siyah var :queen:

Ayaklık acıktı park halindeydi cunki :) Tesekkür ederim bu güzel dilekleriniz icin. Movistar alacaktım pek begenilmedigini hissettim buna karar verdim.

Son düzenleme:
Valaa hiç almayacaksın sanmıştık.O kadar araştırmadan sonra :)
Hayırlı olsun.Yakıyo valaa.Olmayanlarada nasip olsun.
Güle güle kullan kardeşim:cat:

helal olsun Allah kazasız belasız güle güle keyifler uzun yıllar sağlık sıhhatli kullanmayı nasip etsin inşaAllah, darısı başımıza :) bi tur verirsin artık :mrgreen:

ohh abi hayırlı uğurlu olsun ohh 600 rr sahibisin nede olsa sana bakan bi daha bakacak ne güzel eğer rodajda ise fazla asılma gaza bir gün benimde olucak tabi cbr 125:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun, kazasız belasız eskitmek nasip olsun.

E tabi birde hepimize geçmiş olsun :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayrılı ugurlu olsun abı....allah kaza bela vermsın....
darısı benımde basıma ınsallah...tabı askerden gelınce....

Hayırlı uğurlu olsun. 600RR'ın en çok sevdiğim modeli ve rengi. Sıfırlarından bile güzel bence. Allah nazardan saklasın :rendeer:

üstüne çok yakışmışsın. kazasız belasız binmen dileğiyle:rendeer:

Hayırlısı olsun kardeş. Allah, bizim gibi motosikleti olmayanlara da nasip etsin...

Valaa hiç almayacaksın sanmıştık.O kadar araştırmadan sonra :)
Hayırlı olsun.Yakıyo valaa.Olmayanlarada nasip olsun.
Güle güle kullan kardeşim:cat:

Sendemi benden bıkmıstın be abicim :queen:
eyvallah darısı sizin basınıza.

helal olsun Allah kazasız belasız güle güle keyifler uzun yıllar sağlık sıhhatli kullanmayı nasip etsin inşaAllah, darısı başımıza :) bi tur verirsin artık :mrgreen:

Amin kardesim darısı olmayanların ve gonlunde yatanların basına.
Ben racer 200 umu bir arkadasa vermemle karsı duvrada patlaması bir olmustu. Motor umrumda degil yemin ederim ilk yaptıgın sey basımı ellerimin arasına koyup eyvah ben ne kadar aptalım olmustu. Aptalım cunki o motosikleti kullanamayacak olan bir arkadasa vermiştim. O gun bugun kimseye bir daha motor vermedim. Özür dilerim inan vermek isterdim ama o gun büyük bi yemin ettim o nedenle kusurumuza bakma güzel kardesim.

Son düzenleme:
ohh abi hayırlı uğurlu olsun ohh 600 rr sahibisin nede olsa sana bakan bi daha bakacak ne güzel eğer rodajda ise fazla asılma gaza bir gün benimde olucak tabi cbr 125:)

Benim motoruma veya tipime bakan hiç bakmasın kardesim. Gerçi kendimiz beş para etmez adamın biriyiz o da ayrı mevzu ya neyse bosver:pale:
Rodajı uzun yolda yapmıslar aldıgım kişi. 15 yıllık motosiklet sürücüsünün yapması benim yapacagımdan cok daha iyi oldugunu tahmin ederim.

Sonunda aldın demek :) Hayırlı uğurlu olsun. Yakıyo ortalığı. Bir nazar boncuğu takmayı unutma.

Hayırlı olsun, kazasız belasız eskitmek nasip olsun.

E tabi birde hepimize geçmiş olsun :queen:

Ah Aye ah senden beklemezdim bunu :salut:
sırtımdan vurdun :queen:
Sagol cok tsk ederim.
Cümlemize kaza bela vermesin insallah.

hayırlı uğurlu olsun yeni motorun.duruşu,çizgileri dizaynı çok güzel bir makina;600cc olması da benim gözümde çok iyi,ss olduğu için yeterince hızlı olduğunu da düşünüyorum motor hacmi de benim gözümde yeterli.....
siteye ilk üye olduğumda tanışma bölümünde yazdığım yazıma ilk cevap verenlerdendin,kısmet yeni motorunla ilgili açtığın başlığa da benim cevap yazmammış....
Alllah kazadan beladan hırsızdan korusun....
Sağlam bir makinaya biniyorsun korumalarını eksik etme sakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar