Kardeşlerim Allah hepimize kaza bela ve musibet vermesin insallah. Guzel dilekleriniz için cok tsk ederim Allah razı olsun hepinizde.
16300 e aldım. Aldıgım abimizin bir tanede ZX6R ı varmıs ve garajda arabasına yer kalmadıgı icin satıyordu. Motor tamamen orijinal ve tek cizik yok. Tertemiz herşeyi ile. Kasko icin biraz bekleyecegim biraz pahalı cunki.
Allah hepinize gonlunce yatan motoru hayırlı kılıp size nasip etsin insallah.
Senin adına sevindim gerçekten kafaya takmıştın almayı![]()
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
SeRHaTeKiNci, kartalizma1903, forrap, DrRaptor, kenan0014, szr, eradnan, Tencere, Nemrut, pg13, stubborn, banavurma, unumoq, Betonarme, fener1907, cakalaz, emis, JackShephard
allah kaza bela vermesin. hayırlı uğurlu olsun :rendeer:
Geçmiş olsun arkadaşım,
Kesinlikle kasko yaptırmak gerekiyor.Kasko bedeli bütçenize fazla geliyorsa kısıtlı kasko yaptırın. Çalınma, çalınma teşebüsü zararı, sel,subaskını,deprem, kötü niyet ve terör yani trafik kazası hasarı haricindeki herşeyi kapsıyor.Zaten trafikte suç sizde değilse karşı tarafın tarfik sigortası zararınızı karşılar. Fz6 için yeni yaptırdım toplam 150 ytl.
Tavsiye ederim kilitle filan uğraşmıyorum. istediğim yere de bırakıyorum.
ilgilenen arkadaşlara detay verebilirim.
vatana millete hayırlı ugurlu olsun. Çok şükür kurtulduk:queen::queen:
Hayırlı olsun arkdaşım güle güle kullan.:rendeer:
Hayırlı uğurlu olsun Cerrahi :rendeer: Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Başlığı yanlış yere açmışsınMoto Sohbet ten olması gerektiği yere,yani Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar bölümüne taşıdım.
herkes bu anı bekliyormus. 1 saatte 32 cevap.2 sayfa. 19 kişi okuyan![]()
Bu sitede gördüğüm, tanıdıgım, en düzgün, en muhteşem insanlardan birisin Erhan abi..:wiinkk:
KENDİM ALMIŞ KADAR SEVİNDİM!!:rendeer:
hayırlı olsun çok güzel..
sana sormak istediğim 2 şey var dostum..
1- bazı kişiler neden fotoğraflarda plakayı gizlerler? benim bilmediğim bir sakıncası mı var? neden öyle bişey yapma gereği duydun?
2- kaskın nerde?![]()
En sonundaGüle güle, dikkatli ve kazasız belasız kullan.Bu aralar haberin vardır hırsızlar spor motorlara çok dadanıyor, en kısa zamanda yaptır kaskonu.Kaza hasarları hariç hırsızlık vs. şeyler için uygun fiyatlara kasko yapan yerler var.
http://www.motosiklet.net/forum/cal...rum-calindi-mavi-2006-r-6-34-dj-6329-a-3.html
Mesaj no:52
allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin:rendeer:
hayırlı ugurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin bence once bir kurban sonrada kasko şart pahalı ama kulandıgın motorun hertarafı granaj tekrar hayırlı olsun
vay hayirli olsun allah kazalardan belalardan uzak eder insaallah
Erhan'cım hayırlı olsun çok sevindim senin adına kazasız sürüşler.....
işte beklenen an!!!!!!!!!!!!!!!!:bounce:
hayırlı olsun abim... kazasız belasız kulanırsın inşallah... :rendeer: aman abi yavaş git olur mu? 80 i geçme:queen:
eh Allah bize de nasip etsin artık....