motoru olmayanlara gelsin...

Valla gülmeyin ama ben çok duygulandım.. Eski günler geldi aklıma.. Benimkiler de izin vermedi, çektim krediyi aldım kızımı, ohhh iyi yapmışım.. :) Darısı motoru olmayanlara...:rendeer: Kendi paranızı kazanana kadar zor almak.. Bazı istisnalar dışında ( xxxxx gibi :mrgreen: )... Zaten en iyisi kendiniz alın, benden tavsiye...:wiinkk: Bu arada elint ciğim aklıma sen geldin :p

Alla alla ben niye geliyom aklına. çıkar aklından bakıyım.:mrgreen:

Ulen bu topige özellikle birşey yazmıyorum . Zorla yazdırdın sonunda kına yak::miiz::::miiz::

Çok duygusal olmuş ;

Ben de beğendim ; herkesin motoru olsun İnşallah...

Ama küçük ama büyük....

Kazasız belasız nice yıllara...

aha işte ben bu ben ben:) motoru olmayanlara gelsin yazılmış hemen açtım:) alıcam ama bende az kaldı.. güzelll olmuşşş güldüm halimemei videoyaömı onu bende anlamadım

aha işte ben bu ben ben:) motoru olmayanlara gelsin yazılmış hemen açtım:) alıcam ama bende az kaldı.. güzelll olmuşşş güldüm halimemei videoyaömı onu bende anlamadım

bu video'nun sahibi sen olmayasın sakın :queen::queen::cherry::bounce: bizden saklama :p

cidden iyi bi video hazırlamış.dernek falan kuralım bu arkadaşa motor almak için.Erhan abi site reklam gelirlerinin bi kısmını ayırsın fona :wiinkk::wiinkk:

bu video'nun sahibi sen olmayasın sakın :queen::queen::cherry::bounce: bizden saklama :p

cidden iyi bi video hazırlamış.dernek falan kuralım bu arkadaşa motor almak için.Erhan abi site reklam gelirlerinin bi kısmını ayırsın fona :wiinkk::wiinkk:

bu video acaba benim hayatımı gizlice izleyip ondan sonramın yapılmış:queen: valla olabilir.. aslında mt bana bi süpriz yapmalı:cherry:

süperrrr video abi saoll hmn bzmklere göstericem belki anlarlar beni:mrgreen:

Bu video hazırlayan arkadaşda benim kader yoldaşım bende 250 honda değil ama süper 52 olsun onada razıyım dediyim bizimkiler nuh dediydi peygamber demediydi gözlerim doldu yeminlen ağlıcam:salut:

anaaaaam aanaaaaaaaaaaaaaaammmm garibimmmmmmmmmmmm anaaammmmmmmmm :mrgreen:

ddh

Abi yaralarımız deştin ya bak tekrar ciğerime çöktü acı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar