eyüp te sabah namazı(yoğun istek üzerine) 05/08/2007

Allah-u Teâlâ Hazretleri cümlemizi gaflet uykusundan uyandırsın, ârif, âgâh kullarından eylesin... Âşinâsından eylesin, evliyâsından eylesin... Ömürlerimizi rızâsına uygun geçirmeye muvaffak eylesin... Tevfikını refik eylesin, has kullarından olmayı nasib eylesin... Hüsn-ü hâtimeler ile ahirete göçmeyi nasib eylesin... Cennetiyle cemâliyle cümlemizi müşerref eylesin...

beyler haberleşme duyuru konusunda saygımız sonsuz ama ibadetlerin gizlisi makbuldür.Amellerin niyetleri düşüncede oluşur ve sahih niyetler eksik amellerden daha hayırlıdır...

Allah kabul etsin arkadaşlar..... çok güzel olmuş.

Allah-u Teâlâ Hazretleri cümlemizi gaflet uykusundan uyandırsın, ârif, âgâh kullarından eylesin... Âşinâsından eylesin, evliyâsından eylesin... Ömürlerimizi rızâsına uygun geçirmeye muvaffak eylesin... Tevfikını refik eylesin, has kullarından olmayı nasib eylesin... Hüsn-ü hâtimeler ile ahirete göçmeyi nasib eylesin... Cennetiyle cemâliyle cümlemizi müşerref eylesin...

beyler haberleşme duyuru konusunda saygımız sonsuz ama ibadetlerin gizlisi makbuldür.Amellerin niyetleri düşüncede oluşur ve sahih niyetler eksik amellerden daha hayırlıdır...

Aminnn.........
Abi haklısın ibadetin gizlisi makbul olur.... fakat teşvik etmek açısından da bu yapılanlar güzeldir....

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda olupta katılmak vardı sizin için güzel olcak:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gezi benim icin ilklerle dolu. ilk defa toplu bir geziye katildim, ilk defa boyle kiymetli arkadaslarla tanistim, ilk defa Eyup Sultan'a gittim... Halis abi Cenab-i Allah kesene Halil ibrahim bereketi versin. Ummet abi, Halis abi, Gultekin, Faruk, Yusuf kardeslerim.. Hepinize cok tesekkur ediyorum. :)

bende katılan,katılamayıp da mesajlarında bizleri anan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Allah kabul etsin arkadaşlar..... çok güzel olmuş.

Aminnn.........
Abi haklısın ibadetin gizlisi makbul olur.... fakat teşvik etmek açısından da bu yapılanlar güzeldir....

evet aynen öyle başka bir amacımız yoktu zaten.

Son düzenleme:
Faruk kardeş:cat:
değişik ve güzel bir organizasyon. Allah herkese gönlünce hoşluk versin:)
İşallah başka başka organizasyonlarda beraber olacağız, biz kaçırdık nikahı da:pale:
Haftasonu Yalova nasıl olur???:)

Faruk kardeş:cat:
değişik ve güzel bir organizasyon. Allah herkese gönlünce hoşluk versin:)
İşallah başka başka organizasyonlarda beraber olacağız, biz kaçırdık nikahı da:pale:
Haftasonu Yalova nasıl olur???:)

abi çok ters kalıyor be...ama yine de kısmet artık,eserse gelebilirim.

..................................

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyüp sultan etkinliği için ellerinden geleni esirgemeyen .faruk ve silah1 arkadşlarımıza ayrıca sabahın karanlığında yollara düşen kardeşlerimize.gelemeyipte onlara mesaj yoluyla dularını esirgemeyem tüm mt ailesine candan teşekkürler allah onlardan razı olsun.

not:ibadet elbet te gizlidir.sizler duyuru yapmadınız ilanda vermediniz.bazı arkadaşlarımızın talebleri doğrultusunda allahın evine davtte bulundunuz.allah sizlerden razı olsun ve sizinle beraber olsun.hepimiz ile olduğu gibi.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyüp sultan etkinliği için ellerinden geleni esirgemeyen .faruk ve silah1 arkadşlarımıza ayrıca sabahın karanlığında yollara düşen kardeşlerimize.gelemeyipte onlara mesaj yoluyla dularını esirgemeyem tüm mt ailesine candan teşekkürler allah onlardan razı olsun.

not:ibadet elbet te gizlidir.sizler duyuru yapmadınız ilanda vermediniz.bazı arkadaşlarımızın talebleri doğrultusunda allahın evine davtte bulundunuz.allah sizlerden razı olosun ve sizinle beraber olsun.hepimiz ile olsuğu gibi.

abi ben bu konuda konuşmadım konuşmayacagımda allah herkesin gönlüne göre versin islah etsin

.......................................

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir aktiviteye de ihtiyaç ve yer bana göre bu sitede var.Şayet yeniden tertiplenirse,hemen adımı yazın.(Haftasonu olmak kaydıyla)
ALLAH kabul etsin arkadaşlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Böyle bir aktiviteye de ihtiyaç ve yer bana göre bu sitede var.Şayet yeniden tertiplenirse,hemen adımı yazın.(Haftasonu olmak kaydıyla)
ALLAH kabul etsin arkadaşlar...

inşallah ramazanda niyetliyiz böyle bir namaz planlamayı düşünüyoruz sahuru orda yapıp namazımız kılıp donmeyi eger adminimiz izin verirse tekrar burdan duyururuz
:cat::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Kardeş burda olduğuna göre nikaha muhakkak bekliyorum ona göre:rendeer:

ihsan kardeş saat 13:00 e hadar üç yere sözüm vardı bu yüzsen çok istememe rağmen nikahına gelemedim.özür dilerim allah bir yastıkta kocatsın,mutlu.sağlıklı.başarılı uzun bir ömür beraber olursunuz inş.görüşmek dileğiyle.:rendeer::rendeer::rendeer:

inşallah ramazanda niyetliyiz böyle bir namaz planlamayı düşünüyoruz sahuru orda yapıp namazımız kılıp donmeyi eger adminimiz izin verirse tekrar burdan duyururuz
:cat::rendeer:

yeterki gönüller istesin bugibi etkinliklerin duyurusunu yapmamız için çok seçenek var.kaldiki site yönetiminin böyle birşeye olumsuz bakması söz konusu değildr sanırım.

Son düzenleme:
bu resimlerde namazdan sonra bizimle gelemeyenlerin kaçırdıkları..
halis abi tekrar herşey için teşşekkürler...

Shot at 2007-08-06

Shot at 2007-08-06

Shot at 2007-08-06
bu da geleceğin av köpeği,olma yolunda ama çok şımarık.:) yaw insan biraz havlar yabancıya.

Shot at 2007-08-06
emeği geçen,bizleri ağarlayan,bizleri yanlız bırakmayan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..sizleri de buralara beklerim,gelin misafirim olun.

faruk kardeş,
geleceğin av köpeene bayıldık, hele aplan görmesin mıncık manyaa yapar o nu:queen::queen:
Benim de, Puanter lerim oldu bir zamanlar. Yabancıya havlamadıkları gibi, verdiğim herkes ile av yaparlardı:cat: Şaane hayvanlar, dilleri olsa muhabbetleri adamı sabahlatacak kadar akıcı, hoş olurdu:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar