arkadaslar abılerım ablalarım...can kardeslerım...ya 2 gun nete gıremedıgım için msjlar cogalmıs....gönul ısterdıkı hepinize ayrı ayrı msj lar yazayım....
hepinizde cok ama cok sağolun....hepinizide cok sevıoom....cok cok tsk ler ederım....
bide
15 AY ASKERLIK YAPACAGIM .....
Konya personel okulu ve egitim merkezi komutanlığı inz ve trf er egitim taburu..Bahadinli kardeş süpper bi yere gidiyorsun bende orda yaptım turkiye'deki tek inzibat egitim taburu orası 85 günüm geçti orda adres olarak konya gözüküyor ama konyaya 20 km uzaklıkla meram ilçesinde dutlukır\meram diye geçiyor çok büyük bi yer girişte kocaman sancağı görürsün zaten yemin toreninden sonra çarşıya çıkabilirsin 30 gün çarşı yüzü goremiyorsun malesef yemin toreninden sonra her hafta çarşıya çıkıyorsunuz ben inzibat 4.cü takımdaydım...
günlük yaptıgımız şeyleri anlatayım acemilik cekme barii:queen::queen::queen:
1--)sabah 5'te kalkıyorduk biz 5:15 te mıntıka temizligi var takımınıza ait olan bi alan var oradaki taşları felan temizlersiniz her gun
2--)mıntıkadan sonra saat 6:00 da yemekhanenin onunde sıra olursunuz 6:15 te sabah kahvaltınızı yapıp 7:00 gibi iştima alanında sıra olursunuz 7:15 gibi iştima alınır 8'e doğru egitim alanlarına doğru koşmaya başlarsınız orda silahsız ve silahlı hareketleri yaparsınız daha sonra sabah sporu var sınav mekik vs vs
saat her saat başı 15 molanız var zaten bi nevi okul gibi öğleye doğru yemek yemek için tekrar yemekhaneye gidersiniz öğleden sonra yemekler güzel ilk zamanlar biraz aç kalabilirsin baştan söyliyim sonradan düzeliyor yemekleri ilk 1 haftayı atlat kardeşim gerisi kendiliginden geliyor zaten öğle yemeginden sonra yine iştima iştimadan sonra egitim alanına gidersiniz tekrar biraz egitim felan yaparsınız sürünme koşma felan öğleden sonra saat 3 gibi eşofmanlarınızı giyersiniz alaya koşarsınız offf offf 3 km koşarsınız haftada 2 gün felan koşarsınız akşam yemekten sonra serbestsiniz taki saat 10 a kadar saat 10da yat iştiması için koguşların onunde sıra olursunuz 15dk kadar çök kalk yaparsınız çök kalk çök kalk çök kalk çök kalk çök kalk
r:
r:
r::queen::queen: çök kalka şimdiden alışsan iyi olur çok yaptırıyorlar konyada 80 günün nasıl geçtigini anlamayacaksın kardeş manyak bi yere gidiyorsun sana tavsiyem hiçbir zaman silahını bi yere bırakıp gitme yanından hiç ayırma asla ve asla bi yere bırakıp Wc ye felan gitme sana hayırlı teskereler diliyorum sormak istedigin kafana takılan ne kadar soru varsa adresim [email protected] her konuda yardımcı olurum gorusmek uzre.:cat::cat::cat:..
Adress:Konya merkezde buyuk bi cami var ismini inan hatırlamıyorum yanında park var onunde otobus dolmus durakları felan var ordan dolmuşlar kalkıyor dolmuşların uzerinde meram yazar zaten biniyorsun abi dolmuşa son durağa kadar inmiyorsun son duraktan sonra arası çok yakın zaten kendine iyi bak msn adresimi yazdım
cok sağol abıcım....bana soracak bısey bırakmamısınkı abi....ne var yok anlattın ıste....
ben sondaj operetöru oldugum ıcın konyanın cevre yolu calısmasını yapmıstım...sımdı hatırladım personel okulunun yerını....yanı sen yerını tarıf edınce hatırladım....cok ama cok tsk ederım abıcım....
bı soru daha heç zopa yedın mı :queen:
abı sen SS KANUNU dıye bısey bılın mı....:queen::queen:
ne demek ıstedımı anladın dımı....
vallahi süper anlatmışsın, bahadinli'dan önce ben teşekkür edeyim dedim
bahadinli, hayırlı teskereler dilerim. bizim 5 ay çok çabuk geçmişti, umarım seninki de çabuk geçer.
cok sağol mödütör abı....ama askere gıtmeden önce ii bı gezı isterım abı...şöle pıknıklı cancanlı gımıl gımıl....
abı 5 ay cabuk gecerde 15 ay cabuk gecermı bılemem

r::salut:

ale:
hayırlı tezkereler fırat inş Konya'da görüşme imkamız olur hafta sonu izini çarşı izini filan.:cat:
sağooool abıcım sağoool....benım senın yanına gelemeyeceme göre...sen benım yanıma gelırsın görusuruz abı....yerını bılıoon...
haa gelırken cavasakıyıde getırde bıraz hasretlık gıdereyım dımı....:wiinkk:
bitli piyade olucaksın heee:cherry: hadi hayyırlısı.güle güle git gel yakında bende gidicem.zaten bu askerlik herşeyin önünü kapatıyo.biran önce gidip yapmak lazım.biz zamanında yapmadık şimdi

r:
sensın bitli abıcım....

evet dostum cok dogru söluon herseyın önunu kapatıo...ben kısın 600 luk racıng alacaktım...dedım askerlık gelıo para ayırayım dedım...gıttık ucuzundan gs500 aldık...oda bana gırdı....:salut::salut:
banada cok dedıler tecıl ettır sonra yap falan fılan...
ama dınlemedım..ıyıkıde dınlemedım...ne yapacam tecıl ettırıp...hayırlısı ıle gıdıp geleyımde aradan cıkaralım askerlımızı...gelıncede bı racıng alıp önumuze bakarız artık...herseyın hayırlısı olsun...:rendeer:
bahadinli Kardeş YARADANA £MAN£TSİN
YARADAN Yar V£ Yardımcın Olsun İnş AMİN
HAYIRLI T£SK£R£L£R ::asker::::asker:: :cat: :cat:
Galuba Sanursam Şöle Bişe Diyolardıııı
En Büyük ASK£R Bizim ASK£RR :queen: ::asker::::asker::
cok tsk ederım aplacım...
evet en böyük asker ben :cherry:
Hayırlı teskereler. Kıyafetine özellikle botlarına(postal) sahip çık çalıyorlarmış :queen:
yahu motora bınerken kıyafetlere dıkkat edıyoduk....bıde askerdemı basımıza cıktı buu heriii

bı turlu peşimi bırakmıo bu kıyafetler yahu...
şimdiden asker arkadaşı bulduk
20.08.2007 konya personel er egitim alayı
dutlu bilmem ne bi yerdeymis 80 gün acemilik yapcas...
msn ye ekledim seni kardeşim msn den konusuruz yabancılık cekmeyiz en azından...
oooo kardesım tertıpım...tabı yabancılık cekmeyız yaaa...bız sımdıden tanısalım kaynasalım....hatta baska gelmek ısteyen varsa cekınmeyın yanı...gelın bızımle.....bende tam böle bı arkadas arıyordum...en azından oraya gıdınce tek basıma saskın tavuklar gıbı dolasmam...senle beraber saskın tavuklar gıbı dolasırız....gıd gıd gıd gıd gıdaaaaak....:queen::queen::queen:
tertipim ben o yerı bılıom...sağolsun bı abımın sayesınde ögrendım...senle otogarda falan bulusuruk bıraz gezerık sonrada gıder teslım oluruz hayırlısı ıle....
::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker::
::asker:: ::asker:: ::asker:: cok sevıom bu smlyı yahu....
::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker::