genelde kask takmayanların motorları neden kırık dökkük

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar dikkat ediyorum genelde kask takmayan ve özellikle başlangıç motoru kullanan bilinçsiz kişilerin motorları kırık dökük yani 50 yerinde yara var neden acaba
yav bukadar motorun parçalıyo da allahtan iyi gene sana bişey olmuyo
bence insan motosiklet kullandıkca asilleşiyo hem kendini hem tehlikeye atacağı insanları daha çok seviyo tüm korumalarınıda giyiyo egolarındanda arınıyo motorlarıda kendileride tüm dünyada güvende oluyo
sizce:)

valla bizim sucunun bi motoru vardı görsen bu motormu dersin :mrgreen: ne yaparsan yap düz gidemiyorsun :queen: durmadan sağ yapıyor :mrgreen:

Son düzenleme:
walla bizim sucunun bi motoru vardı görsen bu motormu dersin :mrgreen: ne yaparsan yap düz gidemiyorsun :queen: durmadan sağ yapıyor :mrgreen:
:queen::queen::queen:valla anlatmak istediğimşey tam olark bu:cat:

ögrenecekler sonra takacaklar kask nedir diye,işe yaradıgını kaza yapınca ögreniyor yurdum insanı,kaskı takmayan adam kazadan sonra:pr::pr::pr:

beni bazen motorla alakalı olmayan tanıdıklarım kaskla eldivenle montls vs gördükleri zaman bana deliymişim gibi bakıyolar:cyclopsan aynen böyle

Son düzenleme:
bende de tam tersi durum var :) motorun dış aksamı biraz kötü çeyrek kırık dökük sayaılır ama kaskım nolan montta revit olur sanırım az kaldı geliyor :D

siz bide bizim dükkanın motorunu görün pizza motoru garsonlar kullanıyoo motor olduğunu sadece iki tekeri olduğundan anlayabiliyosunuz

Bizimde burda müthiş dürüm yapan emin abi var ellerine saglık cok güzel dürüm yapar ama aynı başarıyı cocuk yaparken gösterememiş .Bi oglu var tam mongol.Ya bi motor suruo kafa sureklı sagda solda yola bakmıo.Kız mı arıo ne yapıo .Salaga söledım kaza yaparsın kaza yaparsın diye al işte gecenlerde kaza yapmış gerizekalı bıde ara sokaklardan fırlıyo .

Şimdi motoruda zor zor gıdıo kask mask hala hiç bişi yok allahım ya .ulan sinirlendim bak elin oglu yuzunden gece gece

adamLar kask takmayıp kendilerini düşünmüyo ; motorunu mu düşünsün :pr:

neden öyle diyosunuz arkadaşlar ben şehir dışı hariç kask takmıyorum biliyorum çok tehlikeli ama onu taktığım anda boğulacak gibi oluyorum takmadığım halde hiç yara bere yok

Hemen açıklama getiriyim:

Kask takmayan arkadaş görünme derdindedir. Kask takarlar ise nası hava atıcaklarki? Ya da hava atanın kendileri olduğunu nası göstericekler, kendilerini nasıl gösterecekler dimi?
Eee bu derdi taşıyan kişilerde genelde hava atmak için tekere kalkmak, teker kaydırmak, makas atmak gibi eylemlerle motoru parçalar durur...

Evet evet pınar cok dogru cok güzel söledi.görünme derdındedirler.Onlar motorlarıyla gectıklerı zaman vayy be cocgua bak ne karızma yapmıs motorda dediklerini duyar gibi oluyo motor üstünde.Kendını tanıtıyor.K...ın kenarı

ya birde daha vahimi koli bandıyla bantlanmış kasklar var.bir atasözü vardır ". bir bela bin nasihattan iyidir."

Hemen açıklama getiriyim:

Kask takmayan arkadaş görünme derdindedir. Kask takarlar ise nası hava atıcaklarki? Ya da hava atanın kendileri olduğunu nası göstericekler, kendilerini nasıl gösterecekler dimi?
Eee bu derdi taşıyan kişilerde genelde hava atmak için tekere kalkmak, teker kaydırmak, makas atmak gibi eylemlerle motoru parçalar durur...

bence genelleme yapman doğru değil:salut:

Niyeki?
Sendemi kasksız çıkıyor ve tek teker yapıyorsun??

yok tek teker felan yapmıyorum ama kask takınca içinde bunalım geçiriyorum ve elimden geldiğince dikkatli kullanmaya çalışıyorum benmki hava değil sıkıntıdan zaten hava yapsam benim kız beni öldürür:pr:

yok tek teker felan yapmıyorum ama kask takınca içinde bunalım geçiriyorum ve elimden geldiğince dikkatli kullanmaya çalışıyorum benmki hava değil sıkıntıdan zaten hava yapsam benim kız beni öldürür:pr:

Benim genellememe uymasanda yanlış bir davranış.

bizim bir arkadaş vardı 125 cc scooter kullanan bu arkadaşın motorunda grenaj namına bişey kalmamamış ve buna rağmen scooter ın önünü kaldırmaya ve sıfır çizmeye devam.sırtında montu sürekli var ama altında şort kafada kask yok.
trafikte gördüğüm birini daha tarif edeyim.adamın altında 800cc suziki cruiser.
motor şahane.tek çizik yok motorda.ama elemanın üstündekiler :
1.kask yok.koruma namına hiçbirşey giymemiş.
2.eflatun pavyoncu gömleği.
3.krem rengi pavyoncu kumaş pantolon.
4.sivri burun yüksek topuklu pavyoncu ayakkabısı.
5.hava kararmaya yüz tutmuş ve halen taktığı koyu renk güneş gözlüğü.
(ay çarpmasın diye takıyo gözlükleri muhtemelen)

adamın altındaki motoru kıskanmadım desem yalan olur.
ama ne demişler'eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşektir.'
benzeri örneklerle trafikte sıkça karşılaşmaktayız.

Son düzenleme:

troid hormonu testi yaptırmanda fayda var genelde bu şekilde sıkıntı duyan kişilerde guatr hastalığı çıkabiliyor. zaman geçirmeden KBB uzamanına görünmede fayda var:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar