CBX250 twistarla bulgaristanda motosiklet festivali

ben hala motosikletle yurt dışına çıkmak için yapılması gereken işlemler ve alınması gereken izinleri merak ediyorum :)

LesPaul dostum yurt dışı için gereken sadece vize ve motora triptik onuda kapıda yaptırıyosun 30ytl.altı aylık bulgaristana sigorta falan gerekmiyo ama yunana gidersen bide yeşil sigorta gerekir ama fiyatını bilmiyorum.

paylaşımın için saol cbf gidişgelişte kaç ytllik benzin tüketti
dostum ytl.olarak hesaplayamam çunkü bulgarda benzin 1,90ytl ye geliyo ama otobanda sabit 110\120km.(ki ben 120km.geçemedim nedense otobanda şehir içi gibi gitmiyo twistar rüzgar çok etkiliyo)yüzde beş litre yaktı artık sen hesaplarsın.

harika gezi olmuş arka çanta kaç litre ?
arka çanta 46litre dostum twistara bence en uygun çanta bu ne büyük ne küçük.

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi. Özellikle yurt dışına yapılan gezilerin paylaşılması çok önemli. Hem seyre doyum olmuyor hemde deneyimleri paylaşıp birçok insana fikir verilebiliyor.

Yolunuz açık olsun.

::plus1:: Bencede Yunanistan, Bulgaristan gibi komşu ülkelerde gezilebilirmiş demekki. Gerçi sitemizde okuyabildiğim bir yunanistan birde bu bulgaristan gezisi oldu benim ama sanırımı yunanistana giden bir yunan arkadaşımızdı. Bu yazıyı bizlere zevkle okumamız üzerine hazırlayan arkadaşımızda yanlış anlamadıysam aynı zamanda bulgar hüviyetine sahip. Böyle bir avantajı olmayan kişiler nelerle karşılaşabilir acaba... Merak konusu benim için :silent:

::plus1:: Bencede Yunanistan, Bulgaristan gibi komşu ülkelerde gezilebilirmiş demekki. Gerçi sitemizde okuyabildiğim bir yunanistan birde bu bulgaristan gezisi oldu benim ama sanırımı yunanistana giden bir yunan arkadaşımızdı. Bu yazıyı bizlere zevkle okumamız üzerine hazırlayan arkadaşımızda yanlış anlamadıysam aynı zamanda bulgar hüviyetine sahip. Böyle bir avantajı olmayan kişiler nelerle karşılaşabilir acaba... Merak konusu benim için :silent:

dostum sen sadece gitmek iste bir vize ve motosikletine triptik yeter kapıda herhengi bir zorlukla karşılaşmassın ve bulgarda çok kişi türkçe biliyoyani fazla zorluk çekmessin.bunlar yunanistan içinde geçerli.yunanistanı nerden biliyon dersen 10ay önceye kadar tırdaydım avrupanın gitmediğim yeri kalmadı ama en güzel yerler yunan italya ve ispanya dır.:cat:

maşallah bin kere maşallah. inşallah eylülde istediğin tenere ile gidersin artık.

dostum sağol inşalla olur zaten çalışmalarım devam ediyo inşalla bi super tenere veya afrika twin alıcam.

Son düzenleme:
dostum sen sadece gitmek iste bir vize ve motosikletine triptik yeter kapıda herhengi bir zorlukla karşılaşmassın ve bulgarda çok kişi türkçe biliyoyani fazla zorluk çekmessin.bunlar yunanistan içinde geçerli.yunanistanı nerden biliyon dersen 10ay önceye kadar tırdaydım avrupanın gitmediğim yeri kalmadı ama en güzel yerler yunan italya ve ispanya dır.:cat: .

Anlıyorum. Şimdi aklıma geldi, çevremde bulgar göçmeni biçok tanıdık var ve halen gidip gelenlerde var aralarında bulgaristana, böyle bişeye niyet etsem onlarda baya yol gösterirler bana sanırım. Önce memleketin merak ettiğim yerlerini bi gezicem sonra da kısmet olursa bahsi geçen ülkeleri tabi :queen: Kısmet... En güzel avrupa ülkeleri olarak yunanistan, italya ve ispanya medyada gördüğüm kadarıyla bana da güzel geliyor. Eeee nede olsa akdeniz memleketleri :wiinkk:

İştahım kabarıyo böyle başlıkları görünce.Seneye ne yapıp edip sezon başı sağlam bir makina almalıyım.Ve de mutlaka yurtdışına çıkmalıyım motorumla.Saplantı oldu desem yeri var:cherry:.
Sağlam gezi olmuş uçanteneke kardeşim:cat:.Fotolar için eline sağlık.

İştahım kabarıyo böyle başlıkları görünce.Seneye ne yapıp edip sezon başı sağlam bir makina almalıyım.Ve de mutlaka yurtdışına çıkmalıyım motorumla.Saplantı oldu desem yeri var:cherry:.
Sağlam gezi olmuş uçanteneke kardeşim:cat:.Fotolar için eline sağlık.

dostum DARKDIAMOND sen yeterki iste makinanı al ben sana yardımcı olurum dahada olmadı işimiz uyarsa senle de gelebilirim balkanlar ve avrupanın nerdeise her tarafını biliyorum:cat:
inşalla herkez hayallerini gerçekleştirir.

her sey tek kelimeyle süper.
bende ilk bi türkiye sonra avrupa.
ama seneler lazım banaya:pr:

okuyan ve yorum yapan herkeze teşekürler.:cat:
XTmi sattım ve super tenereye çok yaklaştım yani yakında alıcam inşalla ve ondan sonra onla yapacağam gezileride buraya eklerim inşallah.:p
herkeze kazasız belasız bol bol gezmeler.:cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşım çok güzel gezi ve paylaşım.emeğine sağlık.teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar