paylaşımın için saol cbf gidişgelişte kaç ytllik benzin tüketti
ben hala motosikletle yurt dışına çıkmak için yapılması gereken işlemler ve alınması gereken izinleri merak ediyorum![]()
dostum ytl.olarak hesaplayamam çunkü bulgarda benzin 1,90ytl ye geliyo ama otobanda sabit 110\120km.(ki ben 120km.geçemedim nedense otobanda şehir içi gibi gitmiyo twistar rüzgar çok etkiliyo)yüzde beş litre yaktı artık sen hesaplarsın.paylaşımın için saol cbf gidişgelişte kaç ytllik benzin tüketti
arka çanta 46litre dostum twistara bence en uygun çanta bu ne büyük ne küçük.harika gezi olmuş arka çanta kaç litre ?
Çok güzel bir gezi. Özellikle yurt dışına yapılan gezilerin paylaşılması çok önemli. Hem seyre doyum olmuyor hemde deneyimleri paylaşıp birçok insana fikir verilebiliyor.
Yolunuz açık olsun.
:lus1:: Bencede Yunanistan, Bulgaristan gibi komşu ülkelerde gezilebilirmiş demekki. Gerçi sitemizde okuyabildiğim bir yunanistan birde bu bulgaristan gezisi oldu benim ama sanırımı yunanistana giden bir yunan arkadaşımızdı. Bu yazıyı bizlere zevkle okumamız üzerine hazırlayan arkadaşımızda yanlış anlamadıysam aynı zamanda bulgar hüviyetine sahip. Böyle bir avantajı olmayan kişiler nelerle karşılaşabilir acaba... Merak konusu benim için :silent:
maşallah bin kere maşallah. inşallah eylülde istediğin tenere ile gidersin artık.
dostum sen sadece gitmek iste bir vize ve motosikletine triptik yeter kapıda herhengi bir zorlukla karşılaşmassın ve bulgarda çok kişi türkçe biliyoyani fazla zorluk çekmessin.bunlar yunanistan içinde geçerli.yunanistanı nerden biliyon dersen 10ay önceye kadar tırdaydım avrupanın gitmediğim yeri kalmadı ama en güzel yerler yunan italya ve ispanya dır.:cat: .
İştahım kabarıyo böyle başlıkları görünce.Seneye ne yapıp edip sezon başı sağlam bir makina almalıyım.Ve de mutlaka yurtdışına çıkmalıyım motorumla.Saplantı oldu desem yeri var:cherry:.
Sağlam gezi olmuş uçanteneke kardeşim:cat:.Fotolar için eline sağlık.
cok guzel bır gezı olmus....yoruldugunuza degmıstır....
olur sen gitmişsin yoları daha iyi bilirsin burdan mı haberleşelim
nedeme arkadaşım sadece bulgar deil avrupanın nerdeyse tüm yollarını biliyom yani her tarafa gidebiliriz yeterki nakit ve zaman olsun:cherry: