Kanuni Storm 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Forza 250
Ne acayip bir yoldur orası ya?
Öyle bir kavşakta ışık yok?
Bırak kavşak yok.
Ben bırak ordan o hızla geçmeyi yavaş gitmekten korkarım

Eh ancak fırsat bulup resim yüklüyoruz ... :)

resim006ro0.gif

üstteki foto
Küçükçekmece,kanarya göl kenarı

resim048xn9.gif

Bu da haliçin kenarı ...

resim049ep7.gif

Burasıda haliç in kenarı "Ehliyeti aldığım gün :) "

resim044gj8.gif

bak bu da haliç

Stromcular foto yüklemez olduydu :)
Hanimiş bakalım stromcuların fotoları... :) modifiye yok ama olsun .

hade bir daha :) söyle seviyorum de :)
resim045iy6.gif

seviyoruuum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar dediklerinizin hepsine katılıyorum.zate ilk ayıda ilk kazamı yaptım.ondan beridir neredehız yapılır ögrenir oldum.şimdik 60 şi geçmiyorum.öncekilerde motoru açma sevdasına kurban gittim.şimdik öle bir niyetmde kalmadı.fotoraf telefondan cektim cd ye yüklemiştim cd yi kaybedince yükleyemedim. kısmet olursa yükliyecem.fazla vaktim olmuyor,giremiyorum.hepinize beni düşünüp uyardıgınız için teşekkür.

arkadaşlar dediklerinizin hepsine katılıyorum.zate ilk ayıda ilk kazamı yaptım.ondan beridir neredehız yapılır ögrenir oldum.şimdik 60 şi geçmiyorum.öncekilerde motoru açma sevdasına kurban gittim.şimdik öle bir niyetmde kalmadı.fotoraf telefondan cektim cd ye yüklemiştim cd yi kaybedince yükleyemedim. kısmet olursa yükliyecem.fazla vaktim olmuyor,giremiyorum.hepinize beni düşünüp uyardıgınız için teşekkür.

geçmiş olsun.. aman bundan sonra daha dikkatli inşallah.. Allah beterinden korusun... gerçekten bu motor işi şakaya ve hıza gelmiyor...:cat:

hanedan (ismail) abi bakıyorum bütün sahilleri parselliyorsun haa...:mrgreen:

ya mis gibi demesekte geziyor gibi yapıyoz arada... bu trafikte gezdiğindende bişey anlamıyorsunki...

Oda dogru ben bugun mesela boyle dag yollarından daracaık yoldan boyle ormanların tepelerın arasından 10 km yol gıttım bı alabalık tesısı var acayıp guzel bı yer valla ıcıma acıldı :)

arkadaşım sanırım sevisten yana dertlisin.istanbulda ve anadolu yakasında ikamet ediyosan sana benim servisimi öneririm.ustam çok iyi inan bi şeyi kesip atmıyor yapana kdar uğraşıyor.şimdiye kadar ufak olsun,büyük olsun tüm isteklerimi hiç geri çevirmedi:wiinkk:

Fark etmez bilginim :)
Ne güzel parke manzaralı olmus :)

3000 km bakımından erken çıksaydı motor Taksim İstiklal caddesinde de çekecektim fotoğraf kısmet olmadı :)

Ama oralarda da fotoğraf çekmek aklımda belki yarın başka bir sahilde oluruz canlarım :)

hanedan (ismail) abi bakıyorum bütün sahilleri parselliyorsun haa...:mrgreen:

Ahmetim :) :)
Gel yarın beraber parselleyelim sahilleri desem müsaitolurmusun :)
Bilginde Atlar gelirmiş desem :)

Son düzenleme:
Evet abı yaw bende ondan bahsedıyorum gıdıyorum gelıyorum bakıyorum gelen gıden yok :(

ne ağlıyon geldik işte yanına :)

T19Ahmet'in
Mutlu gezinin ilk buluşma Anı .
Kanuni Storm ve Asya T19A
İsmail Ahmet

1001056va0.gif

İşte bu şeytan tüylü fırtına vadisinin delikanlısı kim diye sormayın

O bir nargilist
O bir kanuni stormcu
O bir motorcu...
O bir eee biraz da diğer arkadaşlarımız eklesin dimi :)

1001106mz1.gif

Son düzenleme:
abi yahu şu gezide çektiğiniz bi sürü fotoları bi topicte toplayalım..

Bolu dağında üç yiğit

Sivaslı Aşık Veysel(Ahmet),Kara Elması bulan Uzun Memet(İsmail),Bolu Beyinin Korkulu Rüyası Köroğlu(Bilgin)"Oteki nerde diye sormayın Horlama sesinden Bolu dağı titriyordu :)

1001065iq0.gif

abi napsın sizin topic stormlar hiç arızalanmıyor galiba..:mrgreen:

storm 150 mi asla

arkadaşlar ben 2 ay önce bir tane aldım pismanım niye ilk aldıgım gün ön farlar agzına kadar su doldu ıkıncı gun ön fren diski yerinden cıktı arka jant delik cıktı ön lastık egrı cıktı sag sinyal kapagı yerinden fırladı seyır halndeyken arka freb kitledı her yeri dökülüyor ses geliyor fabrıkasına sesleniyorum bunu benden gerı alın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar