abicim ben bu fotoğraf makinasını sürekli MT toplantı ve gezilerinin resimlerini çekeyim sonrada onları siteye yüklemek için bilgisayar başında saatlerce vakit geçireyim diye mi aldım. Paramla eziyet bu bana.
Forrap, ya benim nickin altına resmi fotocu yaz, ya bana bi bütçe yaratın(negatif var, banyosu var, elektürük, pil çay hava yakmıyor yani) yada bırakacam bu işleri. Zaten
otobanfaresi.net ten çağırdılar gel bizim
Ka ları çek diye. şartlarda iyi sınırsız çay:cat::queen:
Kardeşimin bahsettiği ayin buydu
ve sonuç
yakıştı valla ama
bi ben de deneyeyim dedim arabayı
içi çok güzel az da yakıyor sportif görünüm. bende mi alsam acaba:queen:
iyi bak bunlar son pozların olacak 10 dakikaya geliyorum ha. 1,5 saat sonra geldiniz be.
duyulmaz ahmetim bunu duyunca sinir oldu. Eski delidumrul deli kadir günleri aklına geldi. Zor sakinleştirdik ama Extreme 1925 den intikamı kötü olacak.
vur be kafasına Duyulmaz dök pekmezini. Daha ceza verecez ona
sen de bakalım bir daha böyle keyif yapabilecen mi?
Gürkay senin mazeretlerin var kardeşim ama çok özledik keşke gelebilseydin. nasip değilmiş inşallah haftasonu görüşürüz.
Bu arada
Racingiski, Yönetime başvurup nickini değiştirecekmiş
dörttekeriski diye yeni nick alacakmış. Ayrıca geçmişini unutmuş "ben ne yapacam o 2 tekerli serseriler arasında" demiş. hatta "ya zaten forrapla rots a uyuzum hiç sarmaz gelmeyeyim ben" demiş. Bu da yetmiyormuş gibi o mekandaki garson da iskenderin kankasıymış ondan bize böyle davrandı. (Ya iski sen gelme cezanı kesecez dedik, bu daha başlangıç. kardeşim valla özledik be ya keşke gelebilseydin)
Garson: Bi isteğiniz var mıdır?
Wallace: ben bi yarım çay alayım.
G: anlamadım yarım çay yok ki
W: e olsun getirdiğin çaylarında hep diğer yarısı yok. arap mıyız biz kardeşim yoksa arap dudağımız mı var?
G: siz onu en iyisi ocakcıya söyleyin
W: ya sen gidince söyle
G: yok ben sizin işinize karışmayayım
W:????????????????????????