işte yeni imajım :))))

selam arkadaşlar uzun süredir mont almak istiyordum ama ne alayım?hangisini alayım?diye diye nerdeyse kafayı yiyecektim.sonunda bugün gittiğim ilk mağazadan aldım ve çıktım(çok şükür) şimdi içim daha rahat motosiklet kullanıyorum(hemde havalı:cherry:) tüm arkadaşlara sesleniyorum.motosikletiniz ne olursa olsun,korumalarınız tam olsun...:wiinkk:

işte aldığım iki ürün
spool mont:140 euro
revit eldiven:60 euro + 12 taksit:cherry:

işte buda yeni imajım:p

şimdi sırada dizlik var yakında onuda alacağım
montun ve eldivenin ayrıntılı fotoğraflarınıda yakında sizlerle paylaşırım arkadaşlar.akşam olduğu için çekemedim:cat:
(fuul koruma şart)

yakışmış gerçekten hayırlı olsun allah onlara muhtaç edicek bi kaza göstermesin:rendeer:

kot pantolon spor ayakkabı üzerine korumalı mont gerçekten yakışıyor montun renginide gümüş yada siyah alsaydın keşke motorunun rengine uyardı....

Kıyafet iyi güzel hoşta bu sıcak havalarda ter manyağı yapar adamı bu kıyafetler...:silent:Ama yine de her daim full korumalı motosiklet kullanmak en iyisi...

Moderatör
iyi gunlerde giy :) Kotu gunun de olmasin tabi hic insallah :cherry:

iyi niyet ve dilekleriniz için hepinize çoooook teşekür ederim arkadaşlar.Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah....

kot pantolon spor ayakkabı üzerine korumalı mont gerçekten yakışıyor montun renginide gümüş yada siyah alsaydın keşke motorunun rengine uyardı....

motorun park lambası mavi ona uysun dedim:cherry:

Beyaz ayakkabı olmamış be :p
Hayırlı olsun.. :wiinkk:

ama ben onlara çok para verdim hemde adidas:cyclopsan

Kıyafet iyi güzel hoşta bu sıcak havalarda ter manyağı yapar adamı bu kıyafetler...:silent:Ama yine de her daim full korumalı motosiklet kullanmak en iyisi...

korumasız kullanmaktansa terlemeyi tercih ederim:wiinkk:gerçi terlemedim bugün:cherry:

:queen: Tamam da ona bişey demedim, onların altında sırıtmış :mrgreen: Senin zevkin tabii :cherry:

her eldiven alan konu açarsa yandık valla.

Ne varmış, motor alınca da açmıyor muyuz ? Sen 2003 yılına ait topicleri (saçma sapan topicleri hemde) hortlattığında bişey dendi mi ?

Son düzenleme:
haklısın tubiş ama kemerle takım olmuş sanki :cherry:

adidas falan ama beyaz giymek zor olur :p

neyse olayı korumalıklardan spor ayakkabılara getirmeyelim :mrgreen:

güle güle giy. güle güle kullan :bounce:

Allah sağlam olup olmadıklarını denemeyi nasip etmesin :wiinkk:

iyi sürüşler :cat:

ne koruması benım motorum bıle yokk :salut: bu arada tubiş senın msj lar neden azaldıı ?? yoksa ıkı tane mı uyelıgın varr ?? :p

haklısın tubiş ama kemerle takım olmuş sanki :cherry:

adidas falan ama beyaz giymek zor olur :p

neyse olayı korumalıklardan spor ayakkabılara getirmeyelim :mrgreen:

güle güle giy. güle güle kullan :bounce:

Allah sağlam olup olmadıklarını denemeyi nasip etmesin :wiinkk:

iyi sürüşler :cat:

beyaz konusunda kesinlikle katılıorum sana motor kullanıosan unutucan o ayakkabıyı yada biri sana para vermeye kalkarsa kendine adam gbi bi ayakkabı al ne bu adidas bunu çöptenmi aldın gibi laflara alısıcan:p

iyi niyet ve dilekleriniz için hepinize çoooook teşekür ederim arkadaşlar.Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah....

motorun park lambası mavi ona uysun dedim:cherry:

Beyaz ayakkabı olmamış be :p
Hayırlı olsun.. :wiinkk:

ama ben onlara çok para verdim hemde adidas:cyclopsan

korumasız kullanmaktansa terlemeyi tercih ederim:wiinkk:gerçi terlemedim bugün:cherry:

ozrace hayırlı olsun arkadaşım yeni imajın...:p bu arada ne dicem revit eldinin hangisinden aldın merak ettim doğrusu...bende fuarda bitane aldımda şimdi 2-3 parmağım dışarda kaldı ne yazıkki çok kaliteli olduğundan...:pale: mümkünse yakından çekip fotosunu koyabilirmisin...

selam arkadaşlar uzun süredir mont almak istiyordum ama ne alayım?hangisini alayım?diye diye nerdeyse kafayı yiyecektim.sonunda bugün gittiğim ilk mağazadan aldım ve çıktım(çok şükür) şimdi içim daha rahat motosiklet kullanıyorum(hemde havalı:cherry:) tüm arkadaşlara sesleniyorum.motosikletiniz ne olursa olsun,korumalarınız tam olsun...:wiinkk:

işte aldığım iki ürün
spool mont:140 euro
revit eldiven:60 euro + 12 taksit:cherry:

işte buda yeni imajım:p

şimdi sırada dizlik var yakında onuda alacağım
montun ve eldivenin ayrıntılı fotoğraflarınıda yakında sizlerle paylaşırım arkadaşlar.akşam olduğu için çekemedim:cat:
(fuul koruma şart)

şimdi sırada o düldülü değiştirmek var............:pgüle güle kullan...

dostum hayırlı olsun. güle güle kullan asfalt yüzü görmez inşallah.

şimdi sırada o düldülü değiştirmek var............:pgüle güle kullan...

abicim sen motosiklet sektöründe gizli ajan olarak mı çalışıyosun dikkatimi çekti herkesi motoru değiştirmesi konusunda ikna etmeye çalışıyosun bunun altından bişi çıkmasın sonra :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar