yinemi kaza yaaa:(

43476.jpg

Onları ölüm bile ayıramadı30 Temmuz 2007 Pazartesi 17:04
Nişanlı çiftleri ölüm bile ayıramadı. Kaderleri de aynı oldu.
Adana'nın Kozan ilçesinde motosikletin takla atması sonucu nişanlı çift yaşamlarını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Aladağ'da Simit Şelalesi'nde gezinti yaptıktan sonra motosikletle Kozan'a dönen İmamoğlu Belediye Meclis Üyesi Zeki Akko'nun oğlu Osman Akko'nun (22) kullandığı motosiklet, Pos Kabasakal köyü yakınlarında takla attı.

Kazada, Osman Akko ve yanında bulunan nişanlısı Meral Akduman (17), öldü. Nişanlı çiftin cenazesi, Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=97049
bu haber yenimi yaa ne bu aralar noluyo:silent:

Son düzenleme:
Bence de bu aralar bişiler war.. sıcak milletin basına wurdu :pr:

allah rahmet eylesin acılı ailesine ve sevdiklerine sabır versin. her geçen gün tanıyalım tanımayalım bir acı haber bir kaza haberi alıyor veya şahid oluyoruz artık azrailin nefesini ensemde hissetmeye başladım allah hepimizi korusun.

Super Moderator
off yaaa
gene gitti gencecik canlar
nolur birisi buna dur desin artık
dikkat edin demekten dilimizde tüy bitti
arkadaşlar artık yavaş gidin dikkat ettiğiniz yok bari yavaş gidin:salut:

hay allah'ın ne oluyo bu aralay böyle yaaa...çok kötü oldum...allah gani gani rahmet eylesin...:salut:

bu ara millet trafikte bi acayipleşti...ben bile son iki günde ciddi ciddi motosiklet kullanmaktan korkmaya başladım...insanlar yollarda çıldırmış gibi gidiyo...makas atmazlar sinyalsiz şerit değiştirmeler gırla...ne yapacağımız şaşırdık iyice...:pale::pale::pale:

abi yok böyle bi şey ya her hafta bir kaza...:pale: bu 4 tekerliler uyuyormuuuuuuuuuuuuuuuuu yavvvvvvvvvvvvvv...:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
kardeşlerimize allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum...:pale::salut: ama bu yürüyen hurda yığınları dikkat etsinler...:queen::queen::queen::queen::queen::queen::pr:

allah gani gani rahmet etsin..diyecek hiçbirşey yok..körpecik iki delikanlı ..allah ailesine ve sevenlerine sabirlar versin..

bu sıcak en çok şöförlerin kafaya vurda galiba her gün kaza haberi alıyoruz kardeşlerimize allah rahmet eylesin...

abi yok böyle bi şey ya her hafta bir kaza...:pale: bu 4 tekerliler uyuyormuu
kardeşlerimize allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum...:pale::salut: ama bu yürüyen hurda yığınları dikkat etsinler

Mesajınızı editler misiniz benim yaptığım gibi, rica etsem ? Böylesine üzüntülü konu da çok çirkin bir görüntü..:farao:

Başımız sağolsun.... :pale:

dikkat dikkat dikkat dikkat dikkat dikkat dikkat...................:farao:

Haftada bazan 100kişi trafik kazasında yaşamını yitiriyo bırakında 5 10 kişide motosiklet kazasında yaşamını yitirsin o kadar ikaza rağmen gene kimse ders çıkarmıyo nede olsa.

Haftada bazan 100kişi trafik kazasında yaşamını yitiriyo bırakında 5 10 kişide motosiklet kazasında yaşamını yitirsin o kadar ikaza rağmen gene kimse ders çıkarmıyo nede olsa.

nası bi tavırdır bu yaa birinci dünya savaşı bile bi kişinin ölümüyle başlamışken sen nası bi düşünceyle bırakın 5 10 tanede motorcu yaşamını yitirsin dersin onlardan biride sen olabilirdin biliosun dimi!!!::evil::

Allah rahmet eylesin. Nasıl bir kaza ben anlayamadım! Motosıklet kitlememi yapmış,yoksa arabamı çarpmış. Aman dikkat arkadaşlar.

ne yazsam bilmem'ki çıldıracağım rahmet ,rahmet ,rahmet ..............................................................................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar