MT Manisa-İzmir Buluşması,,01/08/2007 ÇARŞAMBA

arkadaşlar bu organizasyon sadece izmir ve manisa üyleri içinmi geçerli. ben denizlideyim gelip sizinle tanışmak isterdim..

dostum tabiki gelebilirsin MECİT telefonunu yazmış bir iki mesaj önce geldiğinde onun ile irtibata geçebilirsin buluşma yerimizi tarif eder .
olmadı turgutlu tarafından girişte bi arkadaşımız karşılar sizi
ancak yolunuz uzun sırf bu toplantımız için geliyorsanız ALLAH bileğinize kuvvet versin hayırlı yolculuklar :)

arkadaşlar bu organizasyon sadece izmir ve manisa üyleri içinmi geçerli. ben denizlideyim gelip sizinle tanışmak isterdim..

DOSTUM bekliyoruz,,sen ta oralardan bizleri tanımak için buyurur gelirsen bizlerede seni en güzel şekilde ağırlamak düşer..buyur gel misafirimiz ol..05442731278

mecit bu yaaa seviyorum bu çocuğu :)
kardeşim benim ,sen en iyi şekilde organizasyonu yapar ve bizleri misafirlerimize karşı mahcup etmessin :cherry:
(yağ yapalım biraz tüm işler ile o ilgileniyor bu aralar :p )

mecit bu yaaa seviyorum bu çocuğu :)
kardeşim benim ,sen en iyi şekilde organizasyonu yapar ve bizleri misafirlerimize karşı mahcup etmessin :cherry:
(yağ yapalım biraz tüm işler ile o ilgileniyor bu aralar :p )

AYIP ETTİN müdürüm,,sitenin gençlerinden sayılırız,,tutupta sizleremi yaptıralım bu işleri..ataya saygı var bizde abi...:rendeer::rendeer::bounce:

gelcek gelcek,,uçarı kaçarı yok..adamı daha spile çıkarcam yaaa,,,işimiz var onla..

tamam o zaman çok büyük bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü saat 19:00 gibi falan Manisa dan Mecit dostumu cep ten ararım...

tamam o zaman çok büyük bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü saat 19:00 gibi falan Manisa dan Mecit dostumu cep ten ararım...

İzmir MT den gelebilecek arkadaşların dikkatine !

İzmir MT için buluşma yeri : Ege Üniversitesi Kampüs Önü / Bornova (Manisa Kavşağındaki Kapı)
Buluşma saati : 19:15
Tekerlek dönüş en geç 19:30 ...

adamı hasta etmeyin sinire kestim zaten. kimler gelecek izmirden söylesin de ona göre bekleyelim kampüs önünde. Ben kesin geleceklerini bildiklerimi listeledim. Diğer üyelerimizden gelemeyecek olanlar en geç Salı mesai bitimine kadar gelemeyeceklerini ve nedenlerini dilekçe ile yönetime bildirsinler. Bildirmeyenlar hakkında yasal işlem başlatmam direkt döverim:mrgreen::pr:

Katılım Listesi

1.Wallace
2.I-ben
3.Rots
4.Ceyz
5.Böcek
6.Chatkut
7.Extreme (bilmem kaç) SX AK (1925 miş öğrendim)
8. Forrap
9.

MT izmir den başka ismini yazmayı unuttuklarım varsa söylesinler.

Son düzenleme:
:queen:
adamı hasta etmeyin sinire kestim zaten. kimler gelecek izmirden söylesin de ona göre bekleyelim kampüs önünde. Benim kesin geleceklerini bildiklerim

1.Wallace
2.I-ben
3.Rots
4.Ceyz
5.Böcek
6.Chadkut
7.Extreme (bilmem kaç) SX AK
8.
9.

MT izmir den başka ismini yazmayı unuttuklarım varsa söylesinler.

adam nasıl kızmış abim baksana yaaa..:queen::queen:

2 si sabahı yola çıkıyorum edremite gideceğim motoru yola hazırlamam lazım birkaçta halletmem gereken iş var sınavlarımdan dolayı cok sıkıstım:(toplantıya katılamıyorum arkadaşlar herkese selamlar görüşmek üzere:rendeer:

hedoooooooo,,yolun açık olsun baba..hayırlı yolculuklar..

Gürkay, iski, lodos;
abicim ayarlayın işinizi gücünüzü gelin valla ya. bak anlamam gelir sizin fabrikaya sünne haşarısı koyarım zeytinlerinize. Biliyorsun "sünne kıl kanatlı bir böcek olup..."

özledim bea yaw

zaten bu seferde gelmeyenleri kara tahtaya yazcam murat abi...

çekecekleri var yani..yada çok büyük bir ceza kescez onlara..

Moderatör (forrap)
Gelicez kısmetse,pek bişey kalmadı :) Hadi bakalım...
Manisa Manisaaa duy sesiiiimiziiiiiiii,bu gelennnnn İzmir innn ayakkk sessleriiiiii !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar