MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

boy

@GorkeM
Benim Cbr çok bakımsız bu aralar...
Olm Türkiye'deki CBR'ler içinde en çok servise giden ve serviste kalan CBR seninki. Nasıl olur da çok bakımsız oluyor? Ben artık motorda değil, sende birşeyler var diye düşünüyorum ve bundan sonra alacağın motorla başına neler geleceğini görmek için sabırsızlanıyorum :mrgreen:

edy

arkadaşlar beni kabul ederseniz bende katılmak istiyorum ekibe:) herkese selamlar

öyle okadar kolay değil aramıza katılmak. bi çayını içmemiz gerek, yok öyle beleşe benide katın demek:) şaka bir yana rüstem uzun zaman oldu. ya sen gel ya biz gelelim. biz çok geldik. sen gelde seni misafir edelim istanbulda.

sen zaten aramızdaydın efe

ilan etmesi kalmıştı onu da yapmış oldun.

SS kardeşliği; tatilden döndüm, fazla aktivite olmamış bu tarafta. bi buluşma düzenleyelim hafta içi
bana uyar barış ayarla bir tarih hemen.

Hondanın yeni ve garip bir politikası:

2007'de dünyada piyasaya surulan yeni kasa Cbr125'i getirmeyerek elindeki stokları eritme çabasında yeni bir oyun oynuyor Honda.

Honda_CBR125R_2007_rouge_stgz

Yukarıda gördüğünüz yeni kasa Cbr125'in sticker'larını eski kasa 125 üzerine uygulayarak , yeni adı altında piyasaya sürmekte... Bu nasıl bir politikadır ben anlayabilmiş değilim...

http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/supersport/cbr125.htm

Bu adreste yeni renkler olarak sunulan eski kasa cbr'ı bulabilirsiniz...

Ben de mütamadiyen kontrol ediyordum belki 2007 modeli gelir siteye koyarlar diye, sen benden önce yakalamışsın.Gerçekten çok ucuz bir numara bence:farao:Honda böyle hamlelerle kendi itibarını zedeliyor.

Honda bence böyle şeyler için itibarını zedelemez ..Distribütör firma böyle yapmış olabilir. Hondaya şikayet maili atmak gerek :p

the_cayman
Katılıyorum.
Zaten yeni modelin gelmesi taraftarı değilim benim motorun değeri düşer :p

the_cayman
Katılıyorum.
Zaten yeni modelin gelmesi taraftarı değilim benim motorun değeri düşer :p

:mrgreen::mrgreen: Haklısın..Hondanın sitesinde www.honda.com'da cbr125 diye bir model göremedim spor modeller arasında .. şaşırdım :silent:

Bu arada senin motor büyütme vaktin gelmedi mi :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de mütamadiyen kontrol ediyordum belki 2007 modeli gelir siteye koyarlar diye, sen benden önce yakalamışsın.Gerçekten çok ucuz bir numara bence:farao:Honda böyle hamlelerle kendi itibarını zedeliyor.

şaka gibi gerçekten.internet sitesinde resimler cok kotu duruyo.ayıp ayıp..

slmlar üye oldugumdan bu yana resmimi koyamamıştım şimdi koyayım gecen sene bayramda yaylaya demlenmeye giderken bi resmim.motor çok ufak kalıyo her kez dalga geçiyo ama napalım :D arabada aldım zaten bi tane peugeot 106 geldi elime düşük bi fiyata alır satarım diye aldım bakalım onada biniyom ama araba muhteşem 200 ü deviriyo ibrede :mrgreen: çok serii.ama biraz sıkışıyom ya motordaki gibi rahat olamıyom sıkışıp daralıyo insan spor arabada.araba 178 hp.modifiyeli.200 den yukarı gidecek yer bulamadım.ama satıp şimdi racingi alacam bakalım.15 e bi r6 buldum 2004 model devıl eksoz kırmızı temiz bi makina.hayırlısı neyse öyle olsun.
image044fb8.jpg

Tüm SS grubuna sevgiler , bir süredir foruma yazamıyordum. Şimdi tekrar aranızdayım...herkese kazasız sürüşler

Led sinyal taktırmak istiyorum.Nereden bulacağım.Korlas ta varda.Söylemiyim şimdi fiyatını.:queen:

Marlboro Man

Kızıltopraktaki mağazalara bir göz at. Bir ara mototal'da vardı ama kalmadı sanırım.

Ama kesin Hein Gericke'de var , Hasanpaşa veya Beşiktaştaki Hein Gerickede bulabilirsin. Ledlisi 25€ , ledsizi 15€. Çok şık sinyaller.

Daha da ucuz olsun dersen sirkeciye bak :cherry:

Veyahutta , senin cbr'ın sinyalleri sanırım turuncu. Onlara honda servisinden şeffaf kapak sipariş edebilirsin. 12 ytl tanesi.

Son düzenleme:
Ben de Geldim!

Shot with DSC-F828 at 2007-07-31

Ya Arkadaslar, saka maka cbr 125 yazp durmussunuz ama burada ( Almanyada ) CBR 125 hic görmedim! CBR ler 600 den basliyor piyasada ama Honda NSR 125 var onun yerine olabilir TR de NSR 125 varmi? kategorie olarak ayni...!

Son düzenleme:
KamikazeHH

Almanyada aslında birsürü cbr125 var fakat sanırım sen denk gelmedin...

Hatta yakın zamana kadar cbr125.de diye bir fan sitesi bile vardı.

Ben kısaca cbr125'e supersport görünümlü moped diyorum :p

Ya Arkadaslar, saka maka cbr 125 yazp durmussunuz ama burada ( Almanyada ) CBR 125 hic görmedim! CBR ler 600 den basliyor piyasada ama Honda NSR 125 var onun yerine olabilir TR de NSR 125 varmi? kategorie olarak ayni...!

Nsr Türkiye'de var ama az sayıda...Biraz daha kalıplı bir alet ama 2zamanlı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar