Desene kelin ilacı olsa basına sürermiş :queen::queen::queen:
kanka senden ricam bi oparasyon yaparmısın...benim hatırım için...:bounce:
Desene kelin ilacı olsa basına sürermiş :queen::queen::queen:
kanka senden ricam bi oparasyon yaparmısın...benim hatırım için...:bounce:
Valla gültekin abicim mete abimi hiç kıramam.
Valla mındıkoğlundan iyi yaparım belki kıyısında kösesinde az bişi gözden kacmıstır bi el atıverim istersen :queen::queen::queen:
kutlu mutlu olsun tabi de, adamın haberi yok topicten biz niye kendi kendimize muhabbet ediyoruz onu anlamadm![]()
Bence gordu ama pek kaale almadı sanırım yani özellikle mete abiyi iplemedi gibi geldi ya neyse :queen::queen::queen:
cerrah paşa, sen asıl fürek'in derdine çare ol. her kostüme giremiyor garibim... :queen:
(birazdan Barış abi gelip size bi operasyon yapacak, ben de kendimi yerlere atacam gülmekten...:queen: )
niye sende olmuyorsun o oparasyonda...sanki geyiği biz başlattık...hem ortalığı karıştırıp hemde kıl gibi uzaklaşıyon ya ayar oluyom sana birader...Mazda aldın eferin...bu degirmenin H2SO4 ü nerden geliyor bakem...![]()
niye sende olmuyorsun o oparasyonda...sanki geyiği biz başlattık...hem ortalığı karıştırıp hemde kıl gibi uzaklaşıyon ya ayar oluyom sana birader...Mazda aldın eferin...bu degirmenin H2SO4 ü nerden geliyor bakem...![]()
valla ne güleriz ama :mrgreen::queen:
Yaw sanane adamın mazdasından da h2o4 ündende alla allaaa :queen:
Allah nasip etmiş olmuş :mrgreen:
abi eyle deme bu şapırov bi dümen çeviriyo anlamadım...herifin mesleği belli değil...kimdir necidir ne yapar belli değil...uyuz olurum bu tiplere...:cherry:
gaymeler helelmi...yoksa eroin koko parası falanmı:cherry:
ulen tükkana kadar geldin yuf olsun sana...
çok şükür helaldir. merak maka.
bizden harami olmaz...:bounce:
bırak bu işleri...arkadaşının emlakcı ofisine geldik keko...yeme bizi...
Cerroş abi dediğim gibi Kıldiken...kampanakafa alp tunga...birde borukafa bbadayday boraya aldanma yanılırsın üzülürsün...
haydi iyi geceler...sabaha bu yazılarımız muhtemelen uçmuş olacak...![]()
vaybe barışın yaş günüymüş iyiki doğdun barış.
biliyorum sana fasıl borcum var gitarla 'kızma bana bir ara geniş geniş eğleneceğiz ve hepsi sana özel olacak söz ....