[ BBRR ] Barış Abi MUTLU Yıllar

Moderatör diye sadece BBRR nin doğum gününü kutlamaya utanmıyor musunuz?
yasarakilli (47), chosen (40), tayf67 (40), BBRR (38), caravelle (28), Diverapo (27), babasultan (24)
Hepsi mutlu mesut yıllara inşallah

kesin yaşını öğrenemedik ama
nice mutlu seneler olsun:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
efendim başlığı bu sene by mavim açmış başta ona sonra iyi dileklerini belirten tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ederim.. Nice yıllara sevdiklerimizle sağlıkla girelim işallah .. Allah altımızdan motorumuzu, nefesimizden sıhhati, yüzümüzden tebessümü, kalbimizden sevgiyi eksik etmesin işallah

sıcak bir yaz günü 1969 yılında 29 temmuzda doğmuşum.. oradan hesapla 38 çıkıyo 40 ada bişi kalmamış :)

hepinizi canı gönülden kucaklar gözlerinizden öperim

Barış Abim sen dun geceki partiyi kacırdın sanırım baya güzel geçti :)
Bizde senin ellerinizden öperiz. Kusurmuz olduysa sana dair incittiysekte helal et hakkını.

Süper Moderatör (BBRR)
CERRAHI

Yok bee kimseye kırgın olmadığım gibi hepinizi canı gönülden seviyorum kocaman bir aileyiz burada acılarımızı paylaşıyoz sevinçlerimizi paylaşıyoz.. ama yinede birine hakkım geçmişse benden yana helali hoş olsun ..

iyiki dooğğdunn barış abiiiii:rendeer: birtek hediye bu satılıyor MT pazarında :)

Nice nice mutlu yıllar dilerim. Her yaşınız bir diğerinden daha büyük mutluluklar getirsin size. Kazasız sürüşler...

Nice yıllara Barış Kardeşim.Her şey gönlünce olsun.Mutlu ve sağlıklı yaşa...

Moderatör diye sadece BBRR nin doğum gününü kutlamaya utanmıyor musunuz?
yasarakilli (47), chosen (40), tayf67 (40), BBRR (38), caravelle (28), Diverapo (27), babasultan (24)
Hepsi mutlu mesut yıllara inşallah
Utandım şimdi ama bir ilave yaparak kendimi affettirmek istiyorum.Bugün doğan tüm motosiklet net li arkadaşlarımın doğum günlerini kutluyorum:rendeer:

Son düzenleme:
Sağlıklı,mutlu,huzurlu, ailenle nice nice senelere abiciğim.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar