Selamun Aleyküm

Hoşgeldiniz.

Motorsiklet tutkunlarıyla dolu kocaman bir aileye katıldın tebrik ederim. Hoş geldin. Umarım gönlüne göre bir motor bulursun. Gaziantep mt olarak sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. Kazasız belasız motorkullanabilmen dileğiyle :bounce:

Motosikleti
Dl650vstorm
aleküm selam ben de senin gibi yeni katıldım ve ben de senin gibi gaziantep istanbul arasında sıkışmış biriyim adım oğuz görüşmek üzere.:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
a.s aramıza ho$qeldin karde$

Aleyküm selam dostum. Hoşgeldin :rendeer:

teşekkür ederim hoşbuldum....

Motorsiklet tutkunlarıyla dolu kocaman bir aileye katıldın tebrik ederim. Hoş geldin. Umarım gönlüne göre bir motor bulursun. Gaziantep mt olarak sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. Kazasız belasız motorkullanabilmen dileğiyle :bounce:

gönlüme göre bir motor bulmama az kaldı....
iyii dileklerin için sağol...

aynı zamanda bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum....

hoşgeldinn gülümsee ,,,,
henüz ben topiğimi hazırlamadımm gerçi ama:)
olsun ben henüz gelmesem de hoşgeldin dediğim yere,,, sen yine de hoş geldinn canımmm....
çünkü sen hep hoş geliyosunn zatenn....
özledim senii şimdidenn :)

hasretimden yanın inşallah nergis baggio emiş emi....
kuzen ben özletiyomuyum allah aşkına hiç sizi....tabikii hayır dediğini duyar gibiyim...
ben her zaman hoş hoş gelicem işim bu...

Son düzenleme:
artık bu başlık 100.mesaja gider...ne de olsa açan bayanya tamam artık...:cherry:

bu arada gaci benim bildiğim çingene dilinde çingene olmayana denir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş Geldin...İnş Aramızda Gzl vakit geçirirsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
aleykum selam (biraz geç oldu galiba... bir günde bu topic almış yürümüş.. maşallah...kıskandım valla... :mrgreen:)

keşke anlamı syriananın dediği gibi olsa ama değil...pek olmamış..yakışıksız olmuş... ..:pale::silent:
o zaman anlamını açıklasan da biz de öğrensek arkadaşım ne dersin?:silent:

Hoş Geldin...İnş Aramızda Gzl vakit geçirirsin

hoş buldum ipek....
teşekkürlerr iyii vakit geçiriyorumm devamıı olucaktır umarım...

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

sağolasın kalıcı ve katılımcı olmak için burdayım sizlerleyim....
ayrıca hoş buldum arkadaşım...:cat:

Son düzenleme:
o zaman anlamını açıklasan da biz de öğrensek arkadaşım ne dersin?:silent:

gaci : çingene argosunda bizdeki kaba karı (çok afedersiniz) anlamında kullanılan kelime. çok kullanırlar kendi aralarında, hatta kadınlar da birbirlerine bu şekilde hitap ederler. zenciler birbirlerine nasıl nigger diyor, öyle işte.
not: eksi sözlükten alıntıdır...

gaci : çingene argosunda bizdeki kaba karı (çok afedersiniz) anlamında kullanılan kelime. çok kullanırlar kendi aralarında, hatta kadınlar da birbirlerine bu şekilde hitap ederler. zenciler birbirlerine nasıl nigger diyor, öyle işte.
not: eksi sözlükten alıntıdır...

peki arkadaşım bunu anladım da anlamadığım şu aleyküm selam ın devamın da bu kelimeye ne gerek vardı ki! senin de bahsettiğin gibi kaba garı anlamını taşıyan bir kelime...(tabiri caiz-se argo kelime).
kusura bakma ama kelimelerii yerinde kullanmaktan yanayım o yüzden bu kadar üzerinde durdum:cat:

peki arkadaşım bunu anladım da anlamadığım şu aleyküm selam ın devamın da bu kelimeye ne gerek vardı ki! senin de bahsettiğin gibi kaba garı anlamını taşıyan bir kelime...(tabiri caiz-se argo kelime).
kusura bakma ama kelimelerii yerinde kullanmaktan yanayım o yüzden bu kadar üzerinde durdum:cat:

bu arada arkadaşım bu sözlerim sahibine istinaden söylenen sözler yani chief of hardaffairs dept arkadaşımıza...:wiinkk:
sen yalnış anlama yanii:cat:

Son düzenleme:
sanırm bir karışıklık oldu :) bencede kelimeleri yerinde kullanmak lazım...bilmediğiniz, emin olmadığınız sözleri bir araştırıp öyle yazmalıyız...sonuçta herkes okuyor bu yazıları....

ben arkadaşın size hitap şeklinin yakışıksız olduğunu düşündüğüm, yazdığı cümlenin anlamını bilmeden, tanımadığı bir bayana karşı böyle konuşması beni rahatsız ettiği için yazdım...

sanırım üstüme vazife olmayan bir işe kalkıştım...burnumu sokmak gibi oldu biraz belkide...özür diler size sitede iyi günler dilerim...:)

bir tanede çiçek ikram edeyim size...:rendeer:

sanırm bir karışıklık oldu :) bencede kelimeleri yerinde kullanmak lazım...bilmediğiniz, emin olmadığınız sözleri bir araştırıp öyle yazmalıyız...sonuçta herkes okuyor bu yazıları....

ben arkadaşın size hitap şeklinin yakışıksız olduğunu düşündüğüm, yazdığı cümlenin anlamını bilmeden, tanımadığı bir bayana karşı böyle konuşması beni rahatsız ettiği için yazdım...

sanırım üstüme vazife olmayan bir işe kalkıştım...burnumu sokmak gibi oldu biraz belkide...özür diler size sitede iyi günler dilerim...:)

bir tanede çiçek ikram edeyim size...:rendeer:

karışıklık olmadı ben yazımın devamında söylenen sözün sahibine istineden söylediğimi belirttim arkadaşım.aynı zaman da üstüme vazife olmayan demişsin aksine teşekkür ediyorum çünkü duyarlı davrandın bu nezaketin ayrıca güzel...
çiçek için teşekkürler...:wiinkk:

hosgeldin kolay gelsinnn iyi sürüşler

hoş buldum....cepcell_apo arkadaşım..
hepimize kolay,kazasız belasız sürüşler.....:cat:

Son düzenleme:
aleyküm selam kendımı mecbur ıstedım artık besyuz mesaj olmadan kıtlenmez bu konu ehüehü :farao::farao:

aleyküm selam kendımı mecbur ıstedım artık besyuz mesaj olmadan kıtlenmez bu konu ehüehü :farao::farao:

istenirse kitlenir konular ama en azından açıklığa kavuşması lazım ağızdan çıkan ve karşının algılamadığına sebeb olan o kelimenin o yüzden uzadı gibi görünüyoo arkadaşım...:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar