hazır.. hatta şuan elinde..serhat hazırmı benim tşort ve şapkam :queen::queen:
bende geliyom yazılı kanyona ona göre
bence gayet güzel..logo biraz daha iyi olmalı bence yapmacık gibi olmuş ganımca... hayeletle ne alakamız var yawhu :mrgreen:
sağolasın abecim..kardeş atmışsın hemen logomuzu helal sana:cat::cat::cat:
ıspartadan burdura saygı ve sevgilerimi yollarım :rendeer:ıspartaya gelirseniz beklerim arkadaşlar
Hoşgeldin canafar!! Seni aramızda görmek çok güzel..Ben de katılım yapayım Bucak'lı olarak.
hadi geçmiş olsun usta..eee bitirdik acemiliği kazasız belasız. şimdi usta birliği kaldı ayın 18 inde hakkariye :mrgreen:
aramıza hoşgeldin.. Ama önce kendini bi tanıtsaydın be kardeş..tüm mototayfaya burdurdan selamlar.bende 12 senedir motosiklet kullanıyorum.ama daha istediğim makinayı alamadım.işallah seneye olcak.bu arada logo konusunda "heyferhatbey" nickli arkadaşımıza katılıyorum çok basit ve sıradan olmuş.daha ii çalışmlara çıkabilir.bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim.tabi eğer benimle aynı fikirde olan arkadaşlar çoğunluktaysa.
Olur mu öyle şey Tuğba abla!! Çok katılımcıdır Burdur-MT üyeleri.. :queen::queen:Stickerlar gayet hoş, Serhat olmasa napcanız bilmem..![]()