Cbf500 Tekteker Yapabilirmi ?????

Daha önce başka topiklerde bu konuyu sormuştum ama tam bir cevap alamadım. defalarca deneme rağmen cbf500'ün ön tekerini dikemiyorum çok önemli bir şeymi tabiki değil fakat sebebini öğrenmek istiyorum. k....ı kırık cgl bile tek teker gidiyor klr 650'de ön tekeri birdaha asvalta inderemiyecem diye düşünüyorum fakat bu makinada olmuyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa motordanmı tekniğini bilen varsa bana yardımcı olabilirmi.

Tek tekeri sürücü yapar, cruiser dışında bütün modellerde yapıyorlar. Her model için farklı olacağını zannetmiyorum

Bekir aşkolsun yaaa!!! iste Burhan'dan 600f i yap tek teker:bounce:
senden makina kaçıran mı var? hem sen arka lastiği yenilemedikçe pati çekersin canımmm::deliir:: hem unutma hani bir kere ortaköy dönüşü, b.paşa ya girerken, sabahın 4 ünde, arkanda nergisss, yol bomboş bir siz bir de cbr 600f le bizzz.... acaba rüya mı görmüştüm ???
sanki...
sanki...
minik te olsa senin ön teker sanki azıcık havadaydı....:thumleft:

Baggio dostum tekerin yere düz bassın, Allah seni kazalardan korusun.
Tek tekeri hangi yolda ne amaçlı yapıcaksınız,kazanımınız ne olacak?

vıceroy bunda hiç bir kazancım olmayacak baştada belirttiğim gibi olsada olur olmasada sadece niye kalkmıyor diye merak ediyorum. daha önceki motorumda (cgl125) gayet rahat kalkıyordu arkadaşımın klr650 sini kullandığımda istemdışı tek teker gidiyorum :) cbf500 şase çokmu uzun, ağırlık önemi verilmiş, yoksa 57 beygir 183 kg ağırlığı kaldıracak güce sahip değilmi

emis inan o sabahı hatırlamıyorum hava sisli olduğu için hafızamda herşey karıncalı :)

Arkadaslar ben iki teker ustunde nasıl gıderım bır bılgısı olan varmı?:pr:
Millet o model bu model nasıl kalkar dıyor bız hala vısetı gecırıp gıdecegız beklıyoruz:salut:

Mersin İl Temsilcisi
Cruiser'cı adam drift yapmak varken tek tekerle uğraşmaz. Resimde verilmiş olan V-rod'un zaten ne olduğu belli değil. Cruiser'dan ziyade ara sınıf gibi geliyor bana

teknik olarak bir açıklama yapabilecek olan kimse yokmu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapar tabiki neden yapmasın,üzerindeki pilota bağlı,tekteker Arif bile peugeot motorla yapmaya başladı,yani motor farketmez tabiki kabiliyet gerektiriyor.

arkadasım binek tarzı yanı cruiser tarzı dışında az yada çok teker yapamayacagım motosiklet yok.lakabımdanda anlasılıyor.sen bi getir bakayım ben onun niye teker yapmadığına....tecrübe lazım....

bence motosiklet farktemiyor tamamen kabiliyete dayalı 2 ay önce her türlü denememe rağmen motorun önünü yerden 3 cm bile kaldıramıyordum 2 hafta önce bi arkadaşım motosikletime bindi ve 30 metre önü havada gitti nasıl yapılacağını anlattı deneye deneye kendimi geliştirdim şu an her trafik ışığında ön kaldırarak kalkıyorum :) 2 gün önce 10 metre kadar ön tekeri yere indirmeden denge kurarak gittim ve gelişiyorum birazda stopping çalışıcam o biraz daha zor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar