TV8'i açın şimdi.. Kadın Motorcular Grubu Motokeyf'de

müsaitseniz TV8'i açın şimdi.. Kadın Motorcular Grubu Motokeyf'de... bir 5-10 dk içinde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baktım Baktım göremdim.Geç kaldım sanırımm

Benım gıbı seyredemeyenler ıcın aksam 17:00 de FBTV de tekrarı var.... Bende bakayım şu 25 bayana :bounce:

bende hep izlerim bu programı.bugün çalışmadığım halde erken kalkıp programı izledim.izlemediklerimide motokeyf.com dan indirip izliyorum.yanlız program çok kısa.süreyi 1 saate çıkarsalar daha iyi olur.hatta iki ayrı motosiklet testi yapsınlar dahada iyi olur.

bende hep izlerim bu programı.bugün çalışmadığım halde erken kalkıp programı izledim.izlemediklerimide motokeyf.com dan indirip izliyorum.yanlız program çok kısa.süreyi 1 saate çıkarsalar daha iyi olur.hatta iki ayrı motosiklet testi yapsınlar dahada iyi olur.

aynen :cat:

Nerden indiriyorsun, adresi verebilir misin ?

Motokeyf isterse 3 tane test yapsa ne yazar. Başka program yok diye izliyoruz işte. Test yapan şahıs Jinlun a da süper diyor bmw k 1200 e de. Ya özellikle hiç kusuru olmayan modelleri seçiyorlar test etmek için yada ...
Bi tanesine de kötü dediğini duymadım daha. O zaman yorum yapma arkadaş. Özellikleri şudur budur aha motor sesi de bu. Oldu bitti.

izledım dun kını dıyosunuz deılmı hatta bı tane jınlunu tanıttılr o mu?

Evet o model, geçen haftanın tekrarı. Bugün bmw vardı testte.

Ben internetten eski bölümlerine de baktım bir tane motosiklete de kötü dese birşey demeyeceğim.

ben dün tv8 de izledim sonlarına doğru cbf150,bir pembe asya motorlu, bayan motorcular vardı istanbul rider adlı grubta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar