Kamera Montaj Aparatı Yapımı

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Luxor: aslında çok basit sadece boruları kaynatmak için tesisatçıların kullandığı kaynak makinası lazım maliyeti 3 ytl yi geçmiyor

eyong forumun ilk sayfasında ayrıntıları yazmıştı

pratik çözüm.

güzel bir düşünce hem pratik hem de uygun fiyat.aklına sağlık...:cat::cat:

vallaha 40 yıl duşunsem aklıma gelmez dermişim ama gerçelten güzel ellerine saglık:cat:

Çok güzelde hız yüksekken ani fren gibi durumlarda o yelken direği kılıklı iki ayağı kırılmış tripod sakatlık çıkarmasın dom dom kurşunu misali..:)
Carreforda falan 11ytl ye satılan bi bant var.Makinayı bununla arka kuyruğa bantlıyosun.Grup halinde sürüşlerde falan herkesi alıyosun virajlar mirajlar harika gözüküyo.Hele bide arkada yükün varsa o yüke bantlayınca titreşim falanda absorbe oluyor cillop gibi görüntü.Tak 35mm film çek:p

Çok güzelde hız yüksekken ani fren gibi durumlarda o yelken direği kılıklı iki ayağı kırılmış tripod sakatlık çıkarmasın dom dom kurşunu misali..:)
Carreforda falan 11ytl ye satılan bi bant var.Makinayı bununla arka kuyruğa bantlıyosun.Grup halinde sürüşlerde falan herkesi alıyosun virajlar mirajlar harika gözüküyo.Hele bide arkada yükün varsa o yüke bantlayınca titreşim falanda absorbe oluyor cillop gibi görüntü.Tak 35mm film çek:p

yada şöyle yapalım al eline çekici kırabiliyormusun? ben bundan başka iki tane daha yaptım düzgün olmadı diye sökmek istedim ama nafile bikere kaynattınmı daha dönüşü yok:cat:

Motosikleti
babaçi;741690' Alıntı:
yada şöyle yapalım al eline çekici kırabiliyormusun? ben bundan başka iki tane daha yaptım düzgün olmadı diye sökmek istedim ama nafile bikere kaynattınmı daha dönüşü yok:cat:

babaçi, senin o taraflara bir uğrasam bir tane de bana yapabilirmiyiz müsaitsen?
bu aparatı istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyoruz değil mi?

aynı gibi ama tam emin değilim.bir ybr görünce bakar sana yazarım.
ne zaman geliim sizin o tarafa :p:mrgreen::p

abicim gelmene gerek yok ben bir tane yedek yapmıştım,resmini gördüğünün biraz ince ve uzunu oda sağlam sadece tepesine bir delik açılıp gidona denk gelen yer kesilecek ben onları yaparım.ama boyayamıyacağım çünki aldığım sprey boya bitti.

nalburdan 2 tane kelepçe alacaksın o kadar,
ptesi den itibaren izinliyim bir kaçgün içinde hazırlarım buluşuruz:cat:

Motosikleti
babaçi;741815' Alıntı:
abicim gelmene gerek yok ben bir tane yedek yapmıştım,resmini gördüğünün biraz ince ve uzunu oda sağlam sadece tepesine bir delik açılıp gidona denk gelen yer kesilecek ben onları yaparım.ama boyayamıyacağım çünki aldığım sprey boya bitti.

nalburdan 2 tane kelepçe alacaksın o kadar,
ptesi den itibaren izinliyim bir kaçgün içinde hazırlarım buluşuruz:cat:

boyama sorun değil dostum
ben ne zamandır böyle bir aparat arıyordum
cbf in gidonunun resmini de akşam gibi buraya eklerim
ama ybr den çok da farklı değil bildiğim kadarı ile...

buda cbf150 nin gidonu

Son düzenleme:
boyama sorun değil dostum
ben ne zamandır böyle bir aparat arıyordum
cbf in gidonunun resmini de akşam gibi buraya eklerim
ama ybr den çok da farklı değil bildiğim kadarı ile...

buda cbf150 nin gidonu

benim kendi kullandığım biraz kısa kaldı o yüzden ön siperliği söktüm.sana vermeyi düşündüğümün boyu biraz daha uzun siperlik sorun çıkarmaz

vallahi süper tek kelime ile gördüğüm kadarı ile basit ve uğraştırmayan bi işte var tebrik ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar