Kamera Montaj Aparatı Yapımı

emegine saglık arkadaşım.Molyonlarca lira verip apart almaktan kurtardın benii...

Eyong abi çok saol bilgi için valla bende çok uğraştım elime yüzüme bulaştırdım
bana yapıp yollayabilcek olan varmı? masrafları neyse karşılasam??

Evet beyler konuyu hortlatayim dedim. Aynı aparattan bende bir tane yaptım. CBF150 li Videodaki arkadaşa tavsiyem boruyu biraz daha uzun tutmasıdır. Diğer hyosung tam naked çünkü ve ön camı yok. Ben 25-28 cm arası bir boru kullandım ve kamera tam ön camın üstüne denk geliyor. Birde siyaha boyadım amele işi gibi olmasın diye mükemmel oldu. En kısa zamanda paylaşacağım videoyu.

Geldim, gördüm, yaptım..

dsc00882j.jpg

dsc00883h.jpg

dsc00886b.jpg

13042010741.jpg

13042010740.jpg

Boyu biraz uzun oldu ama..
Bir de titreşim nedeniyle yüksek devirde bulanık görüntü veriyor..Onu da bağlantı yerine mont korumalarındaki gibi bir maddeden kesip koymayı düşünüyorum..Haftasonu son şeklini alacaktır..

Paylaşım için teşekkürler Eyong :)

Son düzenleme:
güzel bir buluş ama sadece yolu değilde ibreyi de alsa aynı zamanda video daha zevkli oluyo...

Osbourne,motoruna çok yakışmış valla aparat:)bide senin motoru görünce eski mct aşkım alevleniyor valla:)

abi şu civatayı ne diyerek alabiliriz nalburdan bilgi verirsen sevinirim...

arkadaşlar ben tripot girişindeki vida ölçüsünü istiyorum saygılar......

Naulbura gidip, Abi 6,8 lik somunlu vida istiyorum diyeceksin. Eğer nalbur acemi yada gerizekalı değilse anlar ne demek istediğini. :)

abi şu civatayı ne diyerek alabiliriz nalburdan bilgi verirsen sevinirim...

arkadaşlar ben tripot girişindeki vida ölçüsünü istiyorum saygılar......

hasan ben makinayı aldım elime gittim nalbura:) deneyerek aldım.

çok rahat bir şekilde girmesine dikkat et yalama olmasın:wiinkk:

bu şekilde video çekimi yapan arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli nokta kamera yada fotoğraf makinanızın objektifine toz toprak dolacağını unutmayın ben bir makinayı böyle pert ettim allahtan garantisi bitmemiştide bir şekilde yenisini aldım.

şuan o aparatın üzerine bir aparat daha yaptım,fotoğraf makinası tamamen kapalı şeffaf bir kutu içerisinde bu sayede yüksek hızda ses probleminide çözeceğimi umuyorum

Son düzenleme:
hasan ben makinayı aldım elime gittim nalbura:) deneyerek aldım.

çok rahat bir şekilde girmesine dikkat et yalama olmasın:wiinkk:

bu şekilde video çekimi yapan arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli nokta kamera yada fotoğraf makinanızın objektifine toz toprak dolacağını unutmayın ben bir makinayı böyle pert ettim allahtan garantisi bitmemiştide bir şekilde yenisini aldım.

şuan o aparatın üzerine bir aparat daha yaptım,fotoğraf makinası tamamen kapalı şeffaf bir kutu içerisinde bu sayede yüksek hızda ses probleminide çözeceğimi umuyorum

Hmm, bu da bir fikir..Bakalım neler uydurabilirim ben de :)

Şambriyel işe yarıyorsa ne ala :cat:

Ben bu malzemeyi, okuduğum gezi raporlarının bazılarında, laptopların titreşim nedeniyle arıza verdiğini öğrenince araştırmaya başladım. Givi'nin çantası var laptop için ama, ona o kadar para verilmez :cherry:

Hazır titreşim konusu geçmişken bilgi sızdırayım istedim ama olmadı :p

Şambriyel işe yarıyorsa ne ala :cat:

Ben bu malzemeyi, okuduğum gezi raporlarının bazılarında, laptopların titreşim nedeniyle arıza verdiğini öğrenince araştırmaya başladım. Givi'nin çantası var laptop için ama, ona o kadar para verilmez :cherry:

Hazır titreşim konusu geçmişken bilgi sızdırayım istedim ama olmadı :p

Estağfurullah, neden sızmasın :)

Gayet iyi oldu söylediğin..:cat:
Aslında da çok doğru, zira optik zoom u olan foto makinelerine profesyonel titreşim giderici sistem uygulanmazsa ömürleri çok kısalıyor, biliyorum..

Benim uyduruk kamera aparatının da resimlerini yapıştırayım.

Alternatif olarak benimki koruma demirine bağlı. Ek bir güzellik olarak borunun üzerine tripod kafası takılı. Gerektiğinde yana doğru çekim de yapabiliyor. Ayrıca en güzel özelliği motoru sola devirdiğinizde kameraya elveda demeniz.

KurnaRiva003.jpg

KurnaRiva004.jpg

Videosunu merak edenler için:

(Orijinallerin kalitesi daha iyi bu arada.)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar