Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cobalt sen hıc konusma bı kere 2 aydan berı bı sırkecıye gıdemedınmı göya bana projöktor alıcaktın...

MAD

Arkadaslar Merhaba Bende Keeway Superlight 150 var Gecen Gun ısıklarda Önümdeki Minibusun Geri vitese takıp bana carpası yuzunden ön çamurluğum çatladı Onun yenisi ne kadar bir fikriniz varmı birde bu keeway superlight larda arkayı görme sorunu var bilirsiniz Bunun için bir çok arkadas aynaları degiştirip yada altına kaynak yapıp uzatmaya calısıyor ben inceledim jinlun motosikletlerin direksiyonları daha geniş ve acısı farklı eger ondan bir tane takarsak sanırım aynaların acıklıgı omuz hizasını gececeginden arkamızı gorebiliriz fiyatına baktım 14 15 ytl bişey ben alıcam bilginiz olsun sizde bir incelegin bana hak vereceksiniz ayna daha pahalıya geliyor

15 ytl civarında honda aynası taklitlerinden alırsın,vidalı kısım kalın geldiğinden 5 ytl ye tornacıda incelttirirsin ve arka görüş düzelir. Ön çamurluk 120 ytl olmalıydı ama bulman çok zor hayırlısı olsun. :bounce:

konusurum yavrucum hemide güzel konuşurum projektor dediğin lambalar motor parçacılarında pahalı tahtakaleden tanesini 3-5 ytl ye alabiliyorsun ama gitmeye vaktim yok birak tahtakaleyi yemeğe çıkacak fırsatım olmuyo bi zahmet neticeni kaldırırsan aynılarını burnunun dibinden kadıköy den 5-6 ytl ye bulacaksın hatta bütün bisiklet parçası satan yerlerde mevcuttur sadece bi sorma zahmetine katlan , birde. neyse kalın sağlıcakla havalar sıcak kendinize dikkat edin

selam arkadaşlar foruma daha önce üye oldum ama 500 km yi devirmeden bişey konuşmak istemedim
keeway sl150 için acizane tesbitlerim şunlardır

1: meret tam bir tekerlekli vibratör (özellikle arkadaki vatandaş için)
2: bu lastiklerle motor kullanan her cihazı kullanır
3: far anca kendini aydınlatıyor bu motoru alana yanında gece görüş cihazı verseler iyi olur
4: yakıt tüketimi gayet ekonomik
5: cc bar ve ayna modifiyesi şart
6: kompresöre bindiginde süper chopper sesi elde ediyorsun
7: wd 40 veya varyasyonlarını ihmal etme
8: jikle mevzuunda her sl nin kendi karaketeri var çözmek lazım
9: otobanda hızdan dolayı karizmayı fena çizdiriyor :(
10: şehir içi kullanımda çok havalı gayet ideal
11: bu yan çantaları keeway e satanın ben .....
12: teknigini ögrenince motoru orta ayaga almak süper basit bilmessen uzun vadede bel fıtıgı kaçınılmaz
13: herşeye ragmen sevilecek bir motor

teknigi neymis su orta ayak olayinin, ben birkac kere denedim banamisin demedi :mrgreen:

konusurum yavrucum hemide güzel konuşurum projektor dediğin lambalar motor parçacılarında pahalı tahtakaleden tanesini 3-5 ytl ye alabiliyorsun ama gitmeye vaktim yok birak tahtakaleyi yemeğe çıkacak fırsatım olmuyo bi zahmet neticeni kaldırırsan aynılarını burnunun dibinden kadıköy den 5-6 ytl ye bulacaksın hatta bütün bisiklet parçası satan yerlerde mevcuttur sadece bi sorma zahmetine katlan , birde. neyse kalın sağlıcakla havalar sıcak kendinize dikkat edin

YAW İYİDE BEN SANA FENERDEN BAHSEDIYORUM ANLAMADIN SANIRIM SEN DEMEDINMI BANA TAA KAC AY ONCE BEN GITTIGIMDE ALIRIM DIYE BIKERE ZATEN ALMISTIN DUSTU SONRA TEKRAR SÖLEMISTIM SANAYA UNUTTUN HERALDE SAG GIDONA TAKIYORSUNYA ONDAN BAHSEDIYORUM YANIP SONUO FLN.

BEYLER SL MI SATIYORUM BILGINIZE..:bounce:

tüm sl sahibi arkadaşlara selamlar

bu güne kadar beni üzmeyen super lightıma teşekkürler,başka motorlara binsemde onu satmaya kıyamayıp,gözüm gibi bakıyorum,baksanıza parçaları bile pahalıymış.

o zaman benimkini bir antika yapacağım.

Merhaba arkadaslar forumlara cok takilmasamda benim de keeway superlight im var 15.000 km yi devirdim Allah'in izniyle ve su ana kadar hic ciddi bir sorun cikarmadi. Yakinlarda yasadigim tek problem giderken sag aynanin ust kismi dustu. Servise(Ankara) sordugumda ellerinde bulunmadigini ve yakin zamanda getiremeyeceklerini soylediler. Dun elimde ayna tum YIBA' yi dolastim herkeste 10mm ayna var kimsede 8mm yok olanlarda plastik. Acaba nereden ayna bulabilirim. Bildiğiniz bir yer var mı? Çok teşekkürler.
Bu arada daha önce gönderdiğim reklam filmi ile yarışmayı kazandık. Reklam filminin oyuncularından biri de keeway superlight im idi. :)

haberimiz
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6846076.asp?gid=196

reklamimiz
http://www.yenibirisreklam.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam arkadaşlar...
cuma akşamı için bir orgazinasyonumuz var tanzimonun msjını aynen yazıyorum katılcak arkadaşları bekliyoruz bizim siteyi takip etmeyen bilmeyen olabilir aramızda buaraya yazalım dedik :)

"Cuma akşamı saat 19:30 gibi buluşalım. Sonradan gelecekler de var mesajlarda belirtildiği gibi. Kadıköyde Haldun Taner sahnesi vardır sahilde. Onun önünde buluşuruz. Arkadaşları bekleriz. Saat 20:00 gibi de hareket ederiz. Sonra da doğru Kadıköy sahilden dolaşarak, Moda üzerinden gene sahil şeridinden turlayıp Moda' nın arka tarafıında bomonti çay bahçesi var. Manzarası da güzeldir. Hep beraber oraya gideriz. Daha sonra oradan Bağdat caddesine gidip hep beraber bir resmi geçit yaparız. sadece çay içip oturacak değiliz ya. Etraf şenlensin. Turu tekrar Kadıköy de tamamlayıp dağılırız. OK."

selam arkadaşlar...
cuma akşamı için bir orgazinasyonumuz var tanzimonun msjını aynen yazıyorum katılcak arkadaşları bekliyoruz bizim siteyi takip etmeyen bilmeyen olabilir aramızda buaraya yazalım dedik :)

"Cuma akşamı saat 19:30 gibi buluşalım. Sonradan gelecekler de var mesajlarda belirtildiği gibi. Kadıköyde Haldun Taner sahnesi vardır sahilde. Onun önünde buluşuruz. Arkadaşları bekleriz. Saat 20:00 gibi de hareket ederiz. Sonra da doğru Kadıköy sahilden dolaşarak, Moda üzerinden gene sahil şeridinden turlayıp Moda' nın arka tarafıında bomonti çay bahçesi var. Manzarası da güzeldir. Hep beraber oraya gideriz. Daha sonra oradan Bağdat caddesine gidip hep beraber bir resmi geçit yaparız. sadece çay içip oturacak değiliz ya. Etraf şenlensin. Turu tekrar Kadıköy de tamamlayıp dağılırız. OK."

abi nerede yaziyor bulamadim diger tarafta?

Bence gayet guzel bir fikirmis, ben gelebilirim.

ozzy satılık motorlar bolumune bak benım ve beratdc nin ilanları var orda
tanıdıklara es-dost ındırımı yapılır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motorlar ne kadar mı değişiyor valla benim gönlümden geçen 8 ile 10 bin ytl arası benim motorum tabe :queen::queen::queen::queen:

Moderatör
Merhaba arkadaslar forumlara cok takilmasamda benim de keeway superlight im var 15.000 km yi devirdim Allah'in izniyle ve su ana kadar hic ciddi bir sorun cikarmadi. Yakinlarda yasadigim tek problem giderken sag aynanin ust kismi dustu. Servise(Ankara) sordugumda ellerinde bulunmadigini ve yakin zamanda getiremeyeceklerini soylediler. Dun elimde ayna tum YIBA' yi dolastim herkeste 10mm ayna var kimsede 8mm yok olanlarda plastik. Acaba nereden ayna bulabilirim. Bildiğiniz bir yer var mı? Çok teşekkürler.
Bu arada daha önce gönderdiğim reklam filmi ile yarışmayı kazandık. Reklam filminin oyuncularından biri de keeway superlight im idi. :)

haberimiz
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6846076.asp?gid=196

reklamimiz
http://www.yenibirisreklam.com

Reklam guzelmis hocam tebrikler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar