Zeytinlirock fest'e gideceğime söz vermiştim kardeşime. Ailem orada yaşıyor. Ama izin durumları sıkıştı. Belki cuma çıkıp iki gününe katılırım.
İDO'yla Bandırma'ya gidip oradan Akçay yapmayı da düşünebilirsiniz.
Ben şöyle ufak bir hesap yaptım.
toplam 450km imiş istanbul'dan yani gidiş-dönüş 1.000km de. 100-110 arası gitsek 8-9bin devir arası 1depo benzin 280-300km götürür. yani 100ytl ile 1.000km yaparıs. Benzin 100ytl
Çadırıydı, matıydı, havlusuydu, güneş kremi, vs.vs.. zımbırtılar içinde bi 50ytl yaz. (ama bunlar zati sana her kampta lazım olacak şeyler, bende olmadıgı için alacağım için hesaplıyorum)
Geriye kalıyor, festival alanında yeme-içme.
Bira 3ytl den olsa gunde 10 bira içsen 30ytl. 30x4=120ytl. Yüksek alkollu içkiler varsa biradan 10 tane içiyorsan o yüksek alkollerden 7 tane içebilirsin ancak ona göre fiyat olarak birbirlerini dengeleyeceklerini düşünüyorum.
Su ve yiyecek gunluk 20ytl desen 20x4= 80ytl
Anything, paintball, deniz bisikleti vs.vs. aletlerede 50 ytl ayırsan.
Toplamda sen bu fest.i 400ytl ye çıkarırsın. Ana harbyden biras fazla oldu. Ama alkol cok para tuttu, bakarsın köyden falan yukleris alkolu birşekilde içeri sokmaya çalışırız osaman baya kar oluyor.
yani ben 200-300 e bitirmeyi düşünüyorum bu işi birde ben pazar sabahı yola cıkıyorum.
Öncelikle Hayırlı olsun hoşgeldin, kazasız belasız güle güle kullan, güzel bir tercih yapmışsın:cat:dorlion' Alıntı:merhaba arkadaşlar, 2 aydır ara ara takip edip, bilmem kaç sayfalık cbr 125 başlığını soluksuz okuduktan sonra en sonunda motosikletimi aldım
orhan pamuk'un yeni hayat adlı romanının ilk cümlesini bilen bilir: " Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti" Ben de bir gün bir motor gördüm ve bütün hayatım değişecek inşallah
motosikletim 2.el 7400 km de kırmızı-siyah bi cbr 125... devir teslimdi, noterdi, temiz kağıdıydı derken sonunda para vidim aldımve şu an serviste 8000 km bakımını yaptırıyorum
) ve kara kara düşünüyorum ben bu motoru kadıköy'deki servisten b.çekmece'ye nasıl getireceğim? eski sahibi de demez mi bana, " ya abi getirirsin nolcak ne var e-5 i geçmesi" demez mi
) dedim git işine, kullanmayı az buçuk biliyoruz ama yemiyor işte bi tarafımız
bana birileri akıl verirse sevinirim
acaba helikopter falan mı tutsam? :queen:
bu motor bence dandik ötesi bişiy aldığına pişman olan çok gördüm benim ufaklıkta var 8. sınıfa gidiyo ona bile az gelmeye başladı motor gitmiyo abi buna 5 milyar çerilceğine başka bi makine tercih edile bilir.
İlk motor ilk şoförlük deneyimim sanırım en rahat eden bendim...Görkemle ertekin ile 390km yol yaptım aldığım ilk gün...Biraz yetenekli miyim ne![]()
bu motor bence dandik ötesi bişiy aldığına pişman olan çok gördüm benim ufaklıkta var 8. sınıfa gidiyo ona bile az gelmeye başladı motor gitmiyo abi buna 5 milyar çerilceğine başka bi makine tercih edile bilir.