yurdum insanının bitmeyen artçı olma isteği

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Full face kasklarda bişey duyulmuyor ki abi :mrgreen: Bağır bağır nereye kadar :queen:

Babamı taşıyorum 85 kilo :queen::queen: Ben 50 çok dengeli bir durum :queen:

Eeeee o baba.... Mecbur dengeli taşıyacaksın.....:p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben birkeresinde mz le 110 kg dayı oğlunu taşımıştım......

Ön teker hiç yere değmemişti...Dönmek için deponun üstüne abanıyordum.....:p

Mecbur kalmadıkça kimseyi artçı almamak gerekli . Arkada biri olduğunda motorun hakimiyeti zorlaşıyor tehlike yaratıyor .

GKN

benimde bugüne kadar artçıyla pek sorunum olmadı
tabiki artçım bayansa :bounce:

Ankarada Haymanaya gezmeye gidiyorum. Benzincinin önünde yaşlı bir amca motora otostop çekti.:cherry:

Artcı almayı ben de sevmiyorum.Sonucta ağır bir sorumluluk alıyosunuz.Zaten kafada kask olduğu için muhabbet te edilmiyo

Artçısız gezmek eğlenceli olmuyor..... Arada sohbet etmek lazım dimi....

Artçıların kendi kilonuzdan daha az olmasına dikkat ediniz.... Yoksa çok büyük denge sorunu yaşarsınız.....

evet benim tüm arkadaşlarım benden ağır ben 70 kiloyum maşşalah bizim arkadaşların hepsi panda yavrusu en hafifi 80 kilo haliyle tasımakta zorlanıyorum hatta dalga geciyorlar ne zaman öğrenecen bu işi diye bende diyorum ne zaman zayıflarsan ozaman diyorum gerçekten arkada benden ağır biri olunca çok zorlanıyorum..

bende devamlı artçıyla gidiyorum ama bazıları gerçekten sinir edioyo bilerek kaza yapasın geliyo kask takmamakta direnen saga sola laf atan arkada dvmlı saga sola donup motorun denesini altust eden bisuru insan işte

bende devamlı artçıyla gidiyorum ama bazıları gerçekten sinir edioyo bilerek kaza yapasın geliyo kask takmamakta direnen saga sola laf atan arkada dvmlı saga sola donup motorun denesini altust eden bisuru insan işte

hayırdır sen motorla dolmuşçulukmu yapıyonnn:mrgreen:

ben motosiklet kullanmaya artçılı başladığım için biryere gitmek istediğimde artçı arıyorum. yolda bir artçı bulurum diye 2. kaskı bazen de mont taşıdığım oluyor. annemi babamı herkesi taşıdım arkamda. otostopçu alıcam en sonunda :p. Aslında motosikletçi bir kızarkadaşım olsa çok iyi olurdu yaw değil mi?
sağlıcakla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artçı varken motor daha iyi gidiyo daha iyi yol tutuyo benim kaçırdığım şeyleri söylüyooo örnek ( lan olm şu kız felaket bakıyo ) gibi yani o yüzdennnnn heheheheh

o size bakan afetide araya alırsınız güzel olur :queen:
ben artçısız süratli gezerim, araba kullanan güzel bayanlar ile muhabbet kurmanızı tavsiye ederim, bu aralarki magandalığım elini camdan çıkarmış sigara icen bayanların eline vurup uzamak :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
eğerki arkamdaki artçı hafifse severim onun dışında hem kontrol zorlaşıyor hem de motorun gücü düşüyor büyük bi makinam olsa kaç kg olduğunun da önemi yok:mrgreen:ama bi gerçekte varki erkek artçı taşımaktan nefret ediyorum:mrgreen:

evet gerçek olan motora binme diyen herkez sen motor alınca artcı olmak ıstıyo

Super Moderator
walla ben test ettim arkadaşlar arkada 50-55 kg bi artçı olunca hiç sorun yaşamıyorum ancak bi dostum var 75-80 kg civarı onu taşıdım mı eve geldiğimde kollar bacaklar acaip ağrıyo
ağır artçı taşımak çok zzor yaw

artçı ayağı yaş ayak abi almican öle motorun m sinden anlamayan adamı kızı motora almican durduk yere o iki hava tellendirecek diye ne kendimi ne başkalrını tehlikeye atamam,kötü bi anım olacaktı nerdeyse o yüzden

Zaten sayılı kişi benim artçım olmak ister. Sevmediğim artçıyı vites aralarında sallayarak atmaya çalışırım:p Tutunmak için tüm gücünü harcar ve ilk kırmızı ışıkta iner:p

hoşbulduk eyvallah :)
kuzenimin kız çocuğu var bırakın konuşmayı daha yürümeyi yeni öğrendi , motordan indirince kıyameti koparıyor

aynen benim kızda ...daha 8 aylık sen nerden biliyon motosikleti..Motosikletle hanıma kanguru aldım saga sola yaya olarak gıdebilecemiz yerlere gidelim kolaylık olur diye aldık.Kızımı birkaç defa kanguruya koyup kısa mesafe yol gittik ne olduysa ondan sonra oldu hangisini görürse görsün (motosiklet/kanguru) başlıyor heyecanlanmaya ..Şimdiki çocuklar motosiklete binmeye çok hevesli çoook.. bizim halimizde budur..

artçı almak büyük sorumluluk gerçekten... bende binenleri bi kere korkutuyorum daha binmiyorlar...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar