Pazar günü kitlendim kaldım...

Pazar günü kitlendim kaldım ya.Patlıcam balkonda muhabbet kusunla beraber oturuyoz:silent: Ehliyet olsa biliyorum yapacagımıda...Msn körlüyo beni.

Pazar günü kitlendim kaldım ya.Patlıcam balkonda muhabbet kusunla beraber oturuyoz:silent: Ehliyet olsa biliyorum yapacagımıda...Msn körlüyo beni.

Bak senin beraber oturabilecegin bi muhabbet kuşşun var biizmkisi öldü.Şimdi muhabbet edecegim kimse kalmadı:pale:

Hadi yaa:):)Yalnız bu kuş problemli be abi:p Erkek diye aldık kuşu dişi çıktı ve biz bunu 1 sene sonra öğrendik.Yanına yaklaşamıyorum hayvanın,ne biçim fırlıyor ısırmaya olmaz böyle bişi.Erkekte olmayabilir bu kuş.Ikisinin kırması olabilir diye aklıma gelmiyo değil.Yani benim kuş olayıda yalandan.Tutulmaya bişiler arıyorum:p

Ya ehiyetsız dısarı cıkmıyomusun bende ehlıyet yok 1 aydır öle gezınıyorum .Hatta ruhsatı bile almıyorum yanıma arada ehlıyet dosyasını alıyorum daha gıdıp ugrasmadım.Şansılıyım sanırım daha çevirip ceza yazmadılar bana

deligibi ee sizin kuştada kişilik karmaşası var anlaşılan :p
Bizde 40 yılın başında çadıra gidecektik işimiz çıktı.Tuncerr kulagın çınlasın ii mi
:)
İzmir tayfasıda şimdi nabıyo acep :)

Sporcu Ben bi kere ceza yedim ondan şimdi pek sıkmıyo acıkcasi:)
Vay cadıra gidicektiniz demek,süper ama iptal olmuş.Faturayı tuncaya keselim o zaman..Kuşu sorma yaa,Kafası hep güzel hayvanın.Anında fırlıyo mermi gibi:)Salıcam ama az kaldı.Hem ruhen hemde bedenen özgür kalcak sonunda:)

Hadi yaa:):)Yalnız bu kuş problemli be abi:p Erkek diye aldık kuşu dişi çıktı ve biz bunu 1 sene sonra öğrendik.Yanına yaklaşamıyorum hayvanın,ne biçim fırlıyor ısırmaya olmaz böyle bişi.Erkekte olmayabilir bu kuş.Ikisinin kırması olabilir diye aklıma gelmiyo değil.Yani benim kuş olayıda yalandan.Tutulmaya bişiler arıyorum:p

İnsan bazen çok yanlız hisseder kendini. Bazen yanlızlıktan bazen ne yapacagını bilememekten vs vs..
Size bir tavsiyem. Oturum kendinizi düşünün. İcinizde nasıl bir kainat oldugunu arastırın.

Deligibi ben daha ceza yemedım ya onun verdiği aptal cesareti var şimdilik üzerimde..cerrahi güzel sölüonda bu sıcakta düşünülmüyo ya .İçimizde ki kainatta deil dısırda ki kaınatın güzelliklerini görmek istiyoruz bu sıcak havada :)

Sporcu Ben bi kere ceza yedim ondan şimdi pek sıkmıyo acıkcasi:)
Vay cadıra gidicektiniz demek,süper ama iptal olmuş.Faturayı tuncaya keselim o zaman..Kuşu sorma yaa,Kafası hep güzel hayvanın.Anında fırlıyo mermi gibi:)Salıcam ama az kaldı.Hem ruhen hemde bedenen özgür kalcak sonunda:)

Hehe Tuncerler gitti Şimdi Urladalar :)

Şimdi en iyisi uyumak ya bırakın valaa düşünmeyi falan:queen:
Düşün düşün nereye kadar.Bi gün bu beyin inflak edecek ya bakalım:p

Haklısın keşfetmek güzl olur ama insan sıkılıyo bazen anlamsız şekilde.Arkadaşım inşallah ceza yemezsin ne diyim.Ben yedigim için biliyorum berbat:)parasını bi yana al motoru baglıyolar ya o en berbatı işte...Abi valla bende uyucam galiba bu iş böle gimticek anlaşıldı.Gidim bi burger yapayım bi kac şey yerim gelrim diyede aklıma geliyo:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim ehliyet var ruhsat var benzin var kapıda gt250 comet duruyor

ama bütün gün evde oturdum insanoğlu nankördür:)

al bendende okadar hiç birşey yapasım yoktu tüm gün evdeydim allah var bir ara indim motoru temizledim geldim :)

Farklı bakış açıları mı desek:)Şahsen patladım tüm gün.Insanoglu garip dedigin gibi arkadasım:)Ama şuan diyorumki alsam şu ehliyeti varya ne gezmek ne gezmek diyorumda bkalım:)

ya sizde en azından motor war bende ehliyet var motor yok :pr::salut:

Aslında iyi bi kampanya yakalayıp,kaliteli bi motor labilirsin taksitle.Umarım alırsın çok içten diliyorum.Ama şunu anladım sanırım hiçbirzaman herşey tam olmicak:)

Bi bayan çilingir var onu kovalamak lazım arada kitlendimi açar:)iyi fikir verdin saol bilader:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parka çık.. gez toz kendince.. adımla biraz.. alla alla..

Havadan diyelim bari dahavadan olsun:)Neyseki sabah beni torna ve frezeler kucaklıcak:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar