insane kardeş geçmiş olsun
Son düzenleme:
ben ybr 125e ybr 250 motoru taktım birde arka dişliyi küçülttüm motorum şu anda 3 viteste 140 yapıyo
insane kardeş geçmiş olsun
Sacrosanct onun yerine kask alsan olmazmı ??????????Günaydınlar. Sabah sabah nerden çıktı demeyin hiç uyumadım malumunuz çalışıyoruz.
Buraya bi bakarsanız sevinirim.
http://www.motosiklet.net/forum/tek...25-icin-on-cam-tavsiyeleriniz.html#post736816
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Topik yalnız kalmaz merak etme:cherry:arkadaşlarım ybr topic ini yanlız bırakmıyalım nerelerdesiniz :salut:
evet babaçi abi benım cevremdekilerde oyle bence en çok tutulan motosiklet ybr 125 tir hatay ybr 125 kaynıorson günlerin en gözde topiği ve modeli bence ybr 125
yalnız kalmayız herkezde bir ybr merakı başladı inanın tüm çin malı kullanıcılar dayanıklılığı ve ekonomik olmasından dolayı ybr almaya çalışıyor.en azından benim çevrendekiler
Ben de en afilli kazamı dün taptım.
Kız arkadaşımla en sağdan 60-70'le giderken bir taksinin tüm korna vs ikazlarına aldırmadan üzerime kırması sonucu yerde bulduk kendimizi... Bu arada bize çarpan taksi de direk kayıplara karıştı (kendisi hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmama forum kuralları elvermiyor)...
Hasar raporu, (Kız arkadaşım da ben de bot hariç tam korumalıydık)
Benim elimin iç tarak kısmında taksi ve elcik arasında sıkışmasından dolayı olduğunu düşündüğüm bir çatlak var, çok ağır birşey değil, 3 hafta yarım alçıda kalacak.
Kız arkadaşımda ayağındaki ufak bir sıyrık dışında hasar yok.
Motora gelince ön cam artık yok, bir de gösterge tablası biraz yamuldu....
Sonuç,
Her zaman tam koruma kullanılmalı ve yine herzamanki gibi sizin iyiliğiniz para etmiyor, illa ki bir hıyar gecenin bir köründe bir şekilde gelip sizi bulabiliyor, buna daima hazırlıklı olmak lazım.
Bu arada olay bir benzin istasyonunun çıkışının yanında olduğundan bir kamera galiba görüntü alabilmiş, en yakın zamanda görüntüleri incelemeye gidicem, eğer kaza ve taski plakası kayıtta varsa vay o taksicinin haline....

İnsan bi evinizin önünden geçiyorum der çık çık:farao: 6 7 sabah kalkardık geçirmeye
Sacrosanct onun yerine kask alsan olmazmı ??????????

Ben de en afilli kazamı dün taptım.
Kız arkadaşımla en sağdan 60-70'le giderken bir taksinin tüm korna vs ikazlarına aldırmadan üzerime kırması sonucu yerde bulduk kendimizi... Bu arada bize çarpan taksi de direk kayıplara karıştı (kendisi hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmama forum kuralları elvermiyor)...
Hasar raporu, (Kız arkadaşım da ben de bot hariç tam korumalıydık)
Benim elimin iç tarak kısmında taksi ve elcik arasında sıkışmasından dolayı olduğunu düşündüğüm bir çatlak var, çok ağır birşey değil, 3 hafta yarım alçıda kalacak.
Kız arkadaşımda ayağındaki ufak bir sıyrık dışında hasar yok.
Motora gelince ön cam artık yok, bir de gösterge tablası biraz yamuldu....
Sonuç,
Her zaman tam koruma kullanılmalı ve yine herzamanki gibi sizin iyiliğiniz para etmiyor, illa ki bir hıyar gecenin bir köründe bir şekilde gelip sizi bulabiliyor, buna daima hazırlıklı olmak lazım.
Bu arada olay bir benzin istasyonunun çıkışının yanında olduğundan bir kamera galiba görüntü alabilmiş, en yakın zamanda görüntüleri incelemeye gidicem, eğer kaza ve taski plakası kayıtta varsa vay o taksicinin haline....