teşekkürlersende gel oldu olacak
![]()
kısmet belkide gelirim :bounce:
teşekkürlersende gel oldu olacak
![]()
heheheh, senin motoru bağlarız bir yularlan bizimkilerin arkasına
Çocukken beygirleri pazara öyle götürürdük:mrgreen:
Benimki uysal değil ne yalan söyliyim. Asilik kanında var yosmanın![]()
Amman dikkat et yaav. Bir cokey gıvarklığı lazım öylelerine maazallah:cat:
hayır sevgili seyirciler hayır hyosunguyla koşan jokey pınar pota ya1 boy kala düşüyor ufak bi kaza sanırım hyosungda pek bişi gözükmüyor ama pınar yarışa devam edemicek gibiarkadan gelen italyan kanlı denizciforesight potaya ilk ulaşan safkan oluyor
P
![]()
yarın sabah görüşr hatta öğleden sonra tavlada görüşürz ben kavga etmeyi sevmemsportmen ol biraz canım aaa
kanküler 250 km gidip denize girmek pek akıl karı değil benden söylemesi...hem yol yoracak..hemde deniz...dönüşte tükenmiş olacaksınız...küçük cc ler için deyyom...deniz zaten başlı başına enerji kaybı...birde 250 km dönüşü var...şaft şanzıman dağılcanız benden söylemesi...tatlı yorgunluk demeyin...pazartesi sabahıda var yani...
benim için farketmez zaten ben marmarada pek denize girmem o yüzden amac gezmek olsun ama yinede deniz sortumu alcam belki eski baliga cıktıgım arkadaşlara raslarsam acıga cıkıp orda denize girerim he pınar bak bir atasözü var erken öten horozu keserler diye sen artık kesilme seviyesine geldin bak söylüyorum artık mt lastigi eskiyen bana tavla teklif edecek ya madara olduk :salut:nerden oynadım veya seni cidiye almadım sus ben sana km saatinide alayımr:
r:
r:
valaha ben yılar oncede sarkoye gidip birde sabahtan akşama kadar ugrasir
balık av ondan sonrada ist donerdim