hayırlı olsun AKIN güle güle kullan... sen yinede hız yapmaya çalışma...![]()
Görkem birdahakine kalmaya geliyorsunuz bak göndermem ona göre. Patriote senin ev nerede abi ? Ben ihsaniyedeyim. Geldiğinde haber et forumdada görüşelim. H
erşey çok güzeldi. İstediğiniz zaman gelin arkadaşlar Bursada bir eviniz daha var ona göre :rendeer:
Akın bi günde biz gidelim İstanbula yahu. Ben kaç kere gittim 1 kere bile gezemedim![]()
vay kaçaklar vay...iyi gezmişsiniz...akın arkadaşımızada yeni motoru hayırlı olsun...kazasız belasız kullansın inşallah...:rendeer: neyse sağa sağlim geri dönmeniz sevindirici...:cat:
gençlik bu işte yorulmak nedir bilmez..birgün önce tophanedeyik..ben yorulmuşum saat 10 da zor kalktım görkem 7 uyanıp yola koyulmuş bile..çok güzel bir gezi olmuş aynısını günü birlik ayarlarsanız bizim de katılma imkanımız olur..bu arada akın kardeşin motoruda hayırlı olsun.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..hoşca kalın
çocuklar kopmuşunuz gitmişinin ya
helal olsun size,
akıncım makinan güzel daha çook yollar yaparsın inş..:cat:
çok güzel bir gezi olmuş, elinize sağlık
bende yeni ayvalıktan döndüm,
fırsat bulur bulmaz koyarım siteye
cbr, cbf sahipleri paso geziyo valla

yahu sizin solunuzda bizim sağımızdaki yavru ne çekiyor merak ettim...dünyayı bilmem...ahirette bacım olsun..olm açın gözünüzü...motorlara bakcaz diye dünyadan bihabersiniz be...ah gencler ah...bi numara yok sizde...![]()
Hatun halat malat çekiyor abi :mrgreen: O kendi dünyasında kavruluyor valla...
O değilde termalde bi hatun vardı yabancı... öhm neyse... konu dışına çıkmayalım...
Hatun halat malat çekiyor abi :mrgreen: O kendi dünyasında kavruluyor valla...
O değilde termalde bi hatun vardı yabancı... öhm neyse... konu dışına çıkmayalım...