06/07/2007 Tophanede nargile ve çay içmeye gidiyoruz

olm madem kompleksli değilsin bi hayırlı olsun der insan...demeylemi yazcan...

bu ne ya...Banka Personeli gibi...:parkaya başka fon bulamadınızmı...kredi faizleri düşükmü bari...:p

arkadaşım bu tarz şeyleri burda yazmak ne kadar doğru bence hiç doğru değil orası ayrı mevzu ama maden siz yazıyosunuz bende yazayımda tam olsun...muzaffer bey gümüşdere topiğiyle ilgili düşüncemize saygı duymadı...oysa her insanın düşüncesine saygı duyulması gerekir...neyse onuda bir kenara bıraktık dedikki düşüncemizi anlatamadık bari yüz yüze konuşalım dedik onada gerek yok merek yok dedi...eee bize yapıcak bişey bırakmadı yani...kısacası artık görüşmeyelim gibi bir durum oluştu...yani bu durumda hayırlı olsun demişim dememişim onun için bişey ifade etmez benim çıkardığım anlam...

ve seni yeniden kompleks konusunda düşüncelerini gözden geçirmeye davet ediyorum sevgili yarmagülüm....:rendeer:

bize gerçek dostluk lazım bilirsin sanal dostluk değil....:bounce:

bu arada 100.mesaj hayırlı olsun tophane topiğimize...düşman çatlatırcasına 100.mesaj işte...bıyık altından gülenlerede kapak olsun bu mesaj...:flower:

Son düzenleme:
arkadaşım bu tarz şeyleri burda yazmak ne kadar doğru bence hiç doğru değil orası ayrı mevzu ama maden siz yazıyosunuz bende yazayımda tam olsun...muzaffer bey gümüşdere topiğiyle ilgili düşüncemize saygı duymadı...oysa her insanın düşüncesine saygı duyulması gerekir...neyse onuda bir kenara bıraktık dedikki düşüncemizi anlatamadık bari yüz yüze konuşalım dedik onada gerek yok merek yok dedi...eee bize yapıcak bişey bırakmadı yani...kısacası artık görüşmeyelim gibi bir durum oluştu...yani bu durumda hayırlı olsun demişim dememişim onun için bişey ifade etmez benim çıkardığım anlam...

ve seni yeniden kompleks konusunda düşüncelerini gözden geçirmeye davet ediyorum sevgili yarmagülüm....:rendeer:

bize gerçek dostluk lazım bilirsin sanal dostluk değil....:bounce:

ikinizede saygı duyarım...haklı olduğunuz taraflar olabilir...o haklı bu haklı bizi aşar...bende zaten elimi ayağımı çektim bu işlerden...artık yalnız gezen kowboy olucam...çalışıyom işim gücüm var birader...:p

ama hayırlı olsun başka bişey...düşmanında olsa hayırlı olsun denir...benmi öretcem len sana...bilirsin bu işleri...neyse kendiniz halledin mevzularınızı...ben sıkıldım haberiniz olsun...mumla arasınız beni...:p:bounce:ha tringo diyosanız onada saygı duyarım...bi gezi oldumu bana haber verilecek son olarak...teşriflerim beklenecek...:cherry:

yatıyom....aynaya baksın herkes...purak sende...bu bir emirdir...:ptaş altına herkes elini sokacak...

img9929qt5.jpg

Bunu ne zaman çektiniz? Insan bir çağırır değil mi? ::sas::

Gelemedim,utandım yazamadım:salut: Misafirim belki gelmez,belki geç gelir satarım diye düşündüm.Ama olmadııııı:salut: Yönetim kuruluda ordaymış,saygılarımı sunarım:cherry:

Gorkem valla siz nerdeydiniz ki, orda olsanız duyardınız heralde , yoksa orda yokmuydunuz:silent:

Ertech yok ya üstelik 6 kare çekmişim aynı kareyi :mrgreen:

Gorkem valla siz nerdeydiniz ki, orda olsanız duyardınız heralde , yoksa orda yokmuydunuz:silent:

Ertech yok ya üstelik 6 kare çekmişim aynı kareyi :mrgreen:

Yoo oradaydım... Hatta ben foto çektiğinizi bile görmedim... Uzaylılar mı kaçırdı nedir.... :queen:

Hepinize teşekkür ederim arkadaslar...Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum...Daha ilk motorumu alır almaz erhan'ın arkasında biraz fazla uçtum onun gazıyla ama allahtan kazasız belasız bebek'e vardık...bikaç tehlike atlatmadım deil ama :D Aldığımın ilk 30saati bu arada 390km yol yaptım...sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum...

OOooo Akın Adminle aynı karede...Mt Net Bursanın başına geçicek gibi...moturuda aldı artık...eser valla sitede...:queen:

Canavar gibi geçti motorla ilk 24saatim hatta 30saatte uykuyla birlikte 390km yol yaptım...İlk kmlerimi skullhunter'ın arkasında gazlayarak yaptım :cherry: Daha ne olsun daha aktif olamazdım heralde...:bounce:

Son düzenleme:
ewet arkadaşlar güzel bir aksam oldu tophane kısmından sonrasına katılamadım malum 4 tekerle geldım buluşmaya ama sızlerle beraber olduğum surece çok keyıf aldım en kısa zamanda tekrarı olması dıleğıyle

eski yeni kombinasyonu gördüm ne güzel:)

ewet bayan kaçak bana dıyosun kendın gelmıyosun şimdi nasıl bır kombınasyon bu :silent::farao:

Cemal abi doğum günün kutlu olsun nice yıllara. Ama yanımızdayken söylemeni isterdim doğrusu klavyeden kutlamazdık daha güzel olurdu :)

Seninle tavla oynamak çok zevkliydi cidden. Kompleks yok ne güzel, rahat rahat yendim ohh bee :D

bı dakka pınar benden bahsetmemısın hanı eze eze yendım ya senı tavlada şoka gırdın herhal unuttun neyse ben hatırlattım arkadaslara :queen:

Super Moderator
merhaba alperim ne oldu motorunda bir problem vardi halletinmi?

merhaba kardeş
yaw o gün sanayiye gelmeye gerek kalmadı ustanın bildiği başka yerde hallettik oldu sana da dönemedim o gün
çok meşguldüm ondan kusuruma bakma

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nargile Keyfi -resimler burada :)

*

*

*

*

*

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
silah1 fotoğraflar için açmış olduğun yeni başlık mevcut olan bu konuya taşınmıştır.
Saygılar

sayın silah bey fotolar için teşekkürler...bu arada fotoları sen çekmedin sanırım hepsinde kendin olduğuna göre...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu resmi unutmayalım :D

silah1 abi ben şahidim :D sende lastikleri unutma :p

img3386kc5.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayın silah bey fotolar için teşekkürler...bu arada fotoları sen çekmedin sanırım hepsinde kendin olduğuna göre...:cherry:

benim olduklarım oyle başka bir arkadaş cekti

silah1 fotoğraflar için açmış olduğun yeni başlık mevcut olan bu konuya taşınmıştır.
Saygılar

önemli degil fakat sile (omerli liyle) ilgili resimleri nereye gitti onları bulamıyorum:queen:

bu resmi unutmayalım :D

silah1 abi ben şahidim :D sende lastikleri unutma :p

img3386kc5.jpg

canın sagolsun ne zaman istersen ebatlarını soyle hemen 2 lastikle korksaydım :silent::silent:

Son düzenleme:
canın sagolsun ne zaman istersen ebatlarını soyle hemen 2 lastikle korksaydım :silent::silent:
Abi ben ebatları öğrenip hemen bilgi veriyorum. Zaten kayıyo lastikler nedense. Seni tavlada yendiğimi anladılar sanırım hehehehheehee :D
bı dakka pınar benden bahsetmemısın hanı eze eze yendım ya senı tavlada şoka gırdın herhal unuttun neyse ben hatırlattım arkadaslara :queen:
Ah be Tanselim. 5-0 yenmişim bi kere seni, o kadar heyecan yapmışsın, diğer taraftan herkes senin kazanmanı istiyo, yine yenseydim bende üzülürdüm vallaa hehehehehehe :D

tabi ben gelemedimya nispet yapar gibi olmuş nargile tavla oh oh ne güzel ibo bi dahakine seni ve alper i sorada erhan ı sıraya dizip 5 0 yenicem haberiniz olsun
hatta zaman kaybı olmasın diye üçünüze karşı tek oynasammı acaba :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar