Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyigünler arkadaşlar.
Ya bu today ne motormuş be arkadaşlar.
Eşim istedi bana bi today al diye peki alim dedim ama bir türlü 2. el satan bulamıyorum ne değerli motormuş kardeşim kimse satmıyor 2 aydır arıyorum yok satan he bu arada ben marmaristeyim. bu civarlarda satan olursa ben alıcıyım. bilginize tel:0505 5322347 km çok yada az önemli deil today olsunda
ya size tavsiyem bakın bn aldım şuan pişmanım pişmanım sadece şu konuda yavaşş ilk 1 ay köpek gibi hızlı gelir ama sonra karınca gibi geliyor biraz daha koyun alın beat filan
Yavaş olduğunu bizde biliyoruz arkadaşım ben karıma alıcam zaten hem arada bende kullanırım bu marmaris dolaylarında bi satan yok yaa kafayı yicem en sonunda gidip 0 aldırcaklar odar 2300 çok beee (
hemen hemen öyle 65 filandr ama bu rakamı netliyemezsiniz neden:çünkü adam biner abi motora tam gaz gider o zaman bu 65 değil iner 45 değişir yani sürücüye göre yola göre gidişe göre vs vs vs ama ortalama 50 filandır
geçen sene vfryi alırken yanında todayde alalım dedik, ablam için rengi pembe olanlarından, arada sırada kullandığımda oldu çok keyifli inanılmaz güzel bir scooter tek şikayetim keşke pembe yerine mavi alsaymışız.
pembede alınırmı şefim yaa haha bari sarı alsaydınız yani en güzel renk o yani scooterlara giden heleki todaye giden en güzel renk o hem erkek kızda farketmezdi o renk olsaydı
tuğba pm'yi kapatmışsın mecburen buraya yazıyorum.
o lustral olayını kurum eczacısına sorduk. Yeni kurallara göre veremiyoruz. ya noroloji uzmanı olacak yada psikiatri uzmanı. dikkat et dahiliyecinin verdigi raporlara antidepresan varme.
topicte biraz alakaya maydanoz konu oldu ama önemliydi kusura bakmayın eyyyy topic sakinleri:queen: