Honda Honda Today Hakkında

sevgili kl@vY€CİX, todayi kullandıkça seviyorum. bu arada istanbul tecrübesi de yaşadım. hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama, otoyol için uygun bir motor değil onu söyleyeyim en başta. ara yollarda oldukça iyi bir alet. iki kişi tabi ki performansını düşürüyor motorun. ama daha önce de dediğim gibi kullanma amacı burada çok önemli. ben otoyola çıkmam, düz yolda, sokak aralarında ya da yazlık yerde, kasabada kullanırım diyorsan tavsiye ederim. ben kullanırken çok keyif alıyorum. bir de oldukça dayanıklı.

Merhaba golfy kardeş.Ben istanbulda oturuyorum amacım otobana çıkmak değil avrupa yakasındayım ama gerektiğinde sizin oralara da gitmak istiyorum(kozyatağı) zaten şimdi öss ye hazırlanıyorum motoru sınav bitince alabilirim ama inanılmaz motor aşkı var..Geçenlerde aynı gün içinde 3 defa today gördüm...Düşünsene bir o kadar sevdiğim bir motoru ilk defa gördüm yakından oda yanımdan geçti:) Bu arada bana özelden msn adresini verirsen sevinirim.Eğer imkanın varsa senin today in fotoğraflarını ve videosunu çekersen çok sevinirim dostum..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kozyatağının neresindesin görmedim ben hiç today buralarda

walla canavar gibi motor!!biz o motorla pyasa yapıoz:cherry: bsm arkadaşlar 2 kişi binio o motora biri 90 küsür biride 80 küsür kilo:) Arkadasın dediğine göre 2'siyle motor 55 fln yapıomuş ama o bile mucize!!!özellikle şehir içi çok rahat!Önü teker arkası insan;yalnız çalınma riski çok yüksek walla adam kucaklar götürür o motoru

biz today ile arkadaşımla beraber iki kişi bolu gölcüğe kadar gittik bu yol zaten yarım saat hiç durmadan dik yokuş ve gayette güzel çıktı bu motorun hacmi 50cc ve değerini veriyo daha fazlasını beklemek yanlış olur zaten

Çok sevimli sahiden, aslında motor hayali bir süreliğine suya düşmüş biriyim ama fiyatta uygun olduğu için alabilirim. Kullanan arkadaşlar göstergeler konusunda da biraz bilgi verebilir mi ? Hız göstergesi, benzin göstergesi vs, neler var ? Bi de sele altı bagaj olayımız var mı ? Tşk ler ....

60 km'lik hız göstergesi,benzin azalınca ışıklı uyarı var.sele altına bir kask ve yanına bir iki parça giysi konulabilir.

60 km'lik hız göstergesi,benzin azalınca ışıklı uyarı var.sele altına bir kask ve yanına bir iki parça giysi konulabilir.

Tşk ler kardeşim. Ankara'daymışsın sen de sanırım :) , bu nedenle performansına dair somut bir sorum daha var, mesala Cinnah yokuşunu rahat çıkar mı bu alet ? Kızılay'dan Çankaya gider gelir mi rahat rahat ? Bir kişi ve hele bir de artçı olursa durum ne olur ? Sen today 50 yi Ankara'da rahat kullanabiliyor musun ? Tşk ler ...

tek kişi çıkamıyacağı yokuş yok.iki kişilik koltuğu olmamasına rağmen biraz sıkışık binildiğinde iki kişiyide (140-150 kg) şehir içinde özellikle dediğn bölgede performansı yeterli ancak motordan ne beklediğini bilmediğim için genede bir deneme turu attıktan sonra karar vermeni tavsiye ederim.2. el 2005 modeli az km'de 1000-1200 ytl arasında alınabilir.bu fiyata 200ytl noter+ruhsat+sigorta masrafı eklemen lazım.

Ben BMW Rider Akademi'de bindim yarım gün boyunca. Honda oluşu güzel sağlam görünüyor gerçekten, ama sonuçta çok küçük yazlıkta vs bakkala çakkala gitmek için iyi belki ama insanın bacakları gidona çarpıyor dönerken.

Benim önerim aynı fiyata elden düşme bir beat veya sıfır bir Focus 125 almanızdır.

Sevgiler

Beni cezbeden yanı (fiyatı dışında tabi) eski skoder havasına sahip olması oldu. Honda sitesinde ve bu topikde önden yandan vs fotoları yok ama örneğin mondial 125 zn gibi göründü benim gözüme. Kullanan veya ayrıntılı inceleyen yani gözüyle gören arkadaşlar varsa bu konuda fikir beyan ederse sevinirim. 125 zn ye şekli nedeniyle aşık olmamak mümkün mü ? İlgili topiği bile bunu ispatlıyor. Şimdi honda kalitesi ile aynı havayı veriyorsa today bence tercih edilmeli. Honda diğer skoderları, nasıl denir çok modern çizgilere sahip, hiçç içim ısınmıyor. Ama Today de sanki nostaljik bir tad var gibi. Tabi 50 cc dezavantajı ayrı konu. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Tşk ler ...

benımde ınternette bakmadıgım honda today resmı yok zaten bırkac tane konu da acmıstım today la ılgılı suanda paramı bırıktırıyorum en kısa zamanda ınsallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yolunu bulursan today 60 ı devirir

golfy abı bende today meraklısıyım hatta ölüyorum o motor ıcın bana da ozelden bı msn adresını versen cok guzel olur...beklıyorum:)

evet arkadaşım bende bu motoru allah izin verirse bu sene alcam aynısını bi arkadaşta gördüm çok beğeniyor gayette memmun kullanan birisine sormak herzaman daha iyi siteden baksanda kullanmadığın sürece nasıl bir motor olduğunu anlayamıyosun ve artçı olasılığın çok düşükmüş inşallah alırsın

Dün Fenerbahçe sahilden bostancıya gittim dönüşte de bağdat caddesinden döndüm suadiye civarında kırmızı ışıkta bir başka Today bir anda yanımda durdu sahibiyle biraz konuştuk Todayin varsa selamsız olmuyor anlayacağınız :) Sahilyolunda bisiklet yolunda onlarla beraber gidiyorum diğer motorlara kızıyorlar ama bana kızmadılar ilginç değilmi ? Kaldırımdan iniş yerine bir otomobil park etmiş geçemiyorum bende kaldırıp kendim indirdim ( Bu arada Today i tek başıma kaldırabiliyorum bunu öğrendim ) daha sonra 40 - 50 km arasında hızla eve döndüm. Bal gibi de gezdim işte ve süper keyif aldım 150 liklere duyurulur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar