arkadaslar kendımız bı motosıklet yapmayı dusunuyoruz..fazlasıyla takım alet edavatımız war..800cc V motorumuzda war gıbı

bız bu motora uygun bı sase tasarlayıp custom motosıklet yapmayı dusunuyoruz bıkac dengesız arkadas

ama kafamızdakı tek soru motoru yapabılırmıyız degıl ruhsat alabılırmıyız:silent::silent: duydugumuz kadarıyla ruhsat werılmezmıs ama bıde sıze sorıyım dedım...
eger karar werırsek yapıma yakında baslarız ısallah..ruhsat alamasakta kısa kacamaklar yapabılırız dıye umut edıyoruz
Alamazsınız,biliyoruz da söylüyoruz.Ruhsat alsanız TÜV den geçemezsiniz ,ağlarsınız.
Boşuna uğraşmayın çokkk ama çokk üzülürsünüz sonra.
Olsaydı çokktan motor yapardım kendime,koca bir atolye var elimde.
Eskiden kendi teknelerimi yapardım.Aslanlar gibi liman tescilini yaptırırdım.
Şimdi millet faturalı teknelerini tescil ettiremiyor.
Benzinli aracını dizele çeviremiyor.
Neden mi AB nin getirdiği kriterler yüzünden.Bize uyguladıkları sömürü düzeni başka türlü yürümeyecek çünkü.
Herkes kendi motorunu,teknesini,arabasını yaparsa nasıl sömürecekler neyse söyletmeyin kötüyü

Alın işte bu son tescil ettirdiğim tekne idi.
denize elverişlilik muayenesi için denizden 19 km icerideki Çorlu'ya gelen liman görevlisi soluksuz kalmıştı.Adama aylar önce "Çorlu'da bi avukat varmış,deli ama gercekten denizci tekneler yapıyo" demişler buna aynen.(Fotoğraftaki şahsiyete bakarsanız akıllı olduğuna inanmazsınız zaten

Çorlu'da yapılan ve tescil edilebilen 2.tescilli tekne budur.
Hidrodinamik yapı ünlü tasarımcı Phillip Harle tarafından projelendirilmiştir.Müteakip tasarım ve imalat aşamaları tarafımdan yapılmıştır.Sadece yelken direği 7.5 m olup,römork dahi benim imalatımdır.