Soğuk gazoz içmek için 200 km gittik :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bravo yılmaz çok güzel gezmişsiniz,sizinki gazoz içmekten çıkmış memleket gezisine dönüşmüş,emeklerinizi bizimle paylaştığınız için sağolun.

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Yılmazzzzzzzzzzzzzzzzz :p :queen: :queen:

Tamam tamam :p Hadi biraz da Volki tolkiyi korkutayim :queen:

vvay vay ne güzel fotoğraflar ne güzel gezmişsiniz
çok güzel gezi olmuş maaşallah maaşallah :cat:

dostum güzel olmuşta,ben şimdiden kara kara düşünüyorum ağustos başında konyaya gelecegim konya ovasının uzuuuuun uzadıya bomboş yolu nasıl bitecek diye.
acaba başka bir yolu yokmu:silent:

dostum güzel olmuşta,ben şimdiden kara kara düşünüyorum ağustos başında konyaya gelecegim konya ovasının uzuuuuun uzadıya bomboş yolu nasıl bitecek diye.
acaba başka bir yolu yokmu:silent:

Adana'dan gelecekseniz malesef dümdüz bir yola sahip. Gezme amaçlı gelmeyi düşünüyorsanız Adana- Mersin- Karaman- konya üzerinden gelebilirsiniz.

Büyük yollar genelde engebesiz yollar üzerine yapıldığından adana aksaray yolu dümdüz ve sıkıcı. Motorla seyehatte genelde virajlı yolları tercih ediyoruz. Otoyol da sıkıcı oluyor bence.

Mersin üzerinden yolu bi değerlendirin bakalım. Fazla fark yoksa oradan gelinebilir :)

yılmaz mersin,karaman olunca o düz ovaya girmiyormuyuz.benim sonuç olarak gidecegim yer konya seydişehir.gezmeye deyil bir yakınımın düğününe gidecegim.ve büyük ihtimal hanımda olacak.rahat edecegimiz yol neresiyse onu anlat bana.

yılmaz mersin,karaman olunca o düz ovaya girmiyormuyuz.benim sonuç olarak gidecegim yer konya seydişehir.gezmeye deyil bir yakınımın düğününe gidecegim.ve büyük ihtimal hanımda olacak.rahat edecegimiz yol neresiyse onu anlat bana.

Seydişehir Konya merkeze 110 km uzaklıkta. Rahatlık derken karaman üzerinden ara yollardan direk seydişehire geçersen yollar boş, virajlı ve manzaralı.

Dİğer yollar ise dümdüz manzarasız. Harita sitesi açılmıyor tam rota çıkaramadım o yüzden. Site açılınca koyarım haritayı tabi aceleniz yoksa. Kusura bakmayın :)

çok güzel gitmişsiniz tipini beğenmediğim için cbf 150 almadım.yakıt tületimi çok iyiydi oysaki.benim mct içiyo resmen benzini km de 130ykr falan yiyor...bizim bu seneki uzun tur planları yaln oldu:(

yılmaz sagol.senden iyi bir rota bekliyorum.:cat:

Seydişehire arayollaran geçmenizi öneririm. Virajları boldur fakat çok daha yakın ve sıkıcı değil. Benim önemim şöyle.

Adana'dan mersin silifke üzerinden karamana geçin.
228km.gif

karamandan ara yoldan bozkır yolundan seydişehire geçin.
163km.gif

Toplam 470 km yol. Araştırın başka bilenlere sorun :) Ayrıca karamandan sonra yol kalabalık değil. Rahatça gidiyorsunuz.

GKN

bende dün 2 çay için 160 km yol yaptım dönüşte karnalığa kaldım üşüdüm itildim ama yılmadım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar