serhat hayırlı olsun. güle güle bin motoruna.
sağol hasan abi.. :cat::rendeer:
Evet KM göstergesi 218 oldu. Bu süreye kadar yaşadığım bi kaç sıkıntı var tabi.
1. Frenlerin ikiside ötüyor.
2. Eksozun üzerindeki naylon poşetleri çıkarmamışım, onlarda yanıp leke yapmıştı. Bunları bugün pasta, jilet, tiner ne bulduysak oraya sürerek geçirdik. Geçirdik demiyeyim çünkü ben hiç bişeye dokanmadım. Herşeyi venox15 nickli HALİL ABİM yaptı. ONA BURDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. EKSOZUM GICIR GICIR OLDU. SAĞOL HALİL ABİ!!!
3. En sinirlendiğim sıkıntı ise sinyaller. Sinyal lambaları yanıp söner. ama benim ki yanıyor bi daha sönmüyor. Öylece yanık kalıyor. Bugün servise gittim ve söyledim. Garantiden degişecek. Ama yine de Çok acayip üzüldüm. Sonuçta 3 günlük motorun sinyalleri mi bozulur ya.

r:

r:

r: Parça 1 haftaya kadar gelecek dediler. Bakalım ne olacak? :farao:
4. Gidondaki siyah başlık ise deli gibi titriyor. Bu da ses yapıyor. Elimle tutunca bi ses olmuyor ama tutmadıgın zaman eksoz sesinden daha çok onu dinliyorsun. 500 bakımında çözülecegi söylendi.
TEKRAR HALİL ABİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BUGÜN KENDİ İŞİNİ BIRAKIP BENİM İŞİMLE UĞRAŞTI. HAA UNUTMADAN BUGÜN MOTORA POLISH(POLİŞ) ÇEKTİK. GICIR GICIR OLDU MOTORUM.
size sürekli bu başlıktan sorunlar ve durumlarla ilgili bilgiler vereceğim. belki almak isteyen çıkar. yardımcı oluruz. :cat:
motorun ne kadar yaktıgını da hesapladım. motor km de 9 KRŞ - 90.000 TL yakıyor. yani 100 km de 100x9=900 KRŞ = 9 YTL