06/07/2007 Tophanede nargile ve çay içmeye gidiyoruz

Ben hem motorda hem forumda yeniyim. Yollarda sanki yeniymiş gibi geliyor. :) Buluşma saatlerinde Beşiktaş, Esentepe ya da M.köy civarından geçecek var mı? Onu takip etsem iyi olur:pale:

Super Moderator
Ben hem motorda hem forumda yeniyim. Yollarda sanki yeniymiş gibi geliyor. :) Buluşma saatlerinde Beşiktaş, Esentepe ya da M.köy civarından geçecek var mı? Onu takip etsem iyi olur:pale:

olmazsa alırız seni bi şekilde sen kaçta nerde olacağını yaz geçerken alırlar:cat:

ya bende sizle orda olmak isterdim dolmabahçeye gelmiştim o daha resmi saygı duyulacak bi organizasyondu ama bole daha sıcak bi organizasyonda olmak isterdim ama maselef kolum alçıda başka bi zaman inşallah:salut:

Barbarostan yukarı çıkarken sağ tarafta Enka'ya va Askeriyeye dönen bir yol var. Ben ordayım. Bu civarlardan (Beşiktaş, Esentepe ya da M.köy ) geçecek olan arkadaşların yanına gelirim. Saate siz karar verin, bana hepsi uyar. Hem kuyruk ol hem saati söyle olmaz:p

seral biz kısmetse 19:15-19:30 gibi bu güzergahtan birkaç motor geçicez...enkadan ziyada The Plaza Otelin yanındaki Shell'de beklersen geçerken alabiliriz seni...

Tamamdır Syriana teşekkür ederim. :cat: Ayrıntıları özelden yazarım.

bir aksilik olmazsa ben de katılırım Alper, tavla turnuvası var mı:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alpertim sen yaz bakim Peril+1 ; bi sürpriz yapalım:)
heytt tavlacılar girin bakim sıraya ,alim ifadenizi:))

alper_tim beni de yaz :) bi nargile içelim ya ne zamandır özledik :)

bende motor yok uzun zamandır hiç biyere çıkamıyom ama beni alan olursa artçı evede bırakırsa gelirim:)

off ya çok uzak orası benim için.... motorumda yok gelemeyeceğim ben sanırım. size iyi eğlenceler:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekleyin benide ekleyin !!!!

aaaa ben de geliyormuşum :D metehan abi ile birlikte gelmeye çalışacağım.Bursa'ya gece dönmek zorunda kalacağım ama idare ederim.Artık kocaeline dönen arkadas ile birlikte döneriz artık...Belki başka bi yere gitme ihtimalim var oraya giderim...Görüşmek üzere.

bir yol arkadaşı bulursam bende gelirim görünüşe göre anadolu yakasından gelen yok olsaydı 2-3 kişi beraber gelirdik ama belli olmaz alper bir an da karşına cıkabilirim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar