Bir KASK aldım tüm hayatım değişti&Buğusuz Marushin

Sayın apilerim aplalarım tüm motoseverler...Uyandırma servisiniz Bezgin Bekir Mete Handros emrinizdedir...ama 7 den sonra hizmet veremiyorum...:p

neyse gelelim konuya...şimdi ben aksesuardan yana pek bahtsız ve cimri bir adamımdır beni tanıyanlar bilir...kafayı gözü kırmadan ölmeden :pmümkün değil ben bu paraları kaska poka püsüre vermem...e abi kaskımız MAX çin malı...kafa kocaman olunca bende napim bulamıyodum kafa bedenimi...en son vizör plastiğimi 8 liraya almıştım onada ağlamıştım...:queen:

bişey alırken hep evladımı düşünürüm...:pulan kızıma bu parayla şunu bunu alırdım diye dertlenirim hep...bu yüzden pek para harcamam...:p

benim bi kanka var..ERAY...tekay moto sahabıdır kendileri...2 yıldan beri özellikle MD den tanışırız...az bıçık el ensemiz vardır...:p yenikapıda tükkanı...neyse bi gün msnde dedimki abi böyle böyle...ulan gel hem çayımı iç hem sana göre bi mal var dedi...

neyse bide gittim hemen gözüme bi model çarptı işte bu dedim hemen atladım...kafayada tam uymuştu ki şaşırdım...ben anlamam agalar kask makstan...

:p:bounce::cat:149 auro fiyat çektiler...indirim istemedim...istememde...neyse o kardeşim dedim...dostluk başka ticaret başka...kimse kusura bakmasın...:bounce:özellikleri şu...

3 hava kanalı var...
2 kafada bir çenede...
tak çıkar vizör var...
her renk vizör var...
buğu yok çizilme asla yapmıyor ki...ben paranoyak bir adamım...çizildimi tüm gün stres olurdum...:queen:
yanaklıkları ve ayrıca içi komple çıkabiliyor ve yıkanabiliyor:)ki ben çok terliyom lazımdı bak...

heeeee...buğu yapmayan kask arayanlar SCUHUBERT(400 euro):farao: alabilirler...:queen::queen::queen:

bide Suomy extrem serisinde bulursun ki oda tuzlu(790 aurooocuk cük..)...:bounce::farao:

valla buğu olayına takıldım ben...bu fiyata Maruşin alınır bence...duymayan kalmasın ...bide şu var ki bu kask benim adam gibi ilk kaskım...ben adam olcam bu ful koruma hususunda ama kimse görmicek...:p

aha mal bu...ben değilim ha kask...:pGörmemişin bi kaskı olmuş...:cherry:

panda01ip1.jpg

panda02jy2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi günlerde kullan, ben çenesi açılır olanlardan kullanıyorum yazın rahat oluyor...

güle güle kullan Mete abi. her daim seni koruması ümidi ile :rendeer:

seni fotoğraflardan tanımak güzel :bounce:

vay koca kafa vay...:mrgreen: demek sonunda yola geldin adam gibi bi kask aldın he...sevindim senin adına vallaha...hadi hayırlı olsun...bundan sonra gezilere full koruma gelmen dileğiyle...:bounce:

Kırmızı renk mete abiyi açmış dah abi hoş durmuş :) kask güzelmiş ya bende alıcam fikir oldu bana

İşte budur benim abim.
Helal sana kardesin kurban olsun be sana :mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:

FÜREK' Alıntı:
Bir KASK aldım tüm hayatım değişti

artıkın aleme kıprızı kaskla akacan demekki.
harbiden hayatın tümden değişecek :p inanmıyorummmmmmm... acayip kıssskandımmmmmm... :p

buğu olayını sonra konuşalım istersen. :cherry:
(kışın görcam ben seni :queen: )

sen şimdiye kadar zıfır kask görmemişsindir. o vizördeki yazılı stikırı çıkart, öyle kullan.

62nso3t.jpg

kapiş? :queen:

Son düzenleme:
mete amca harika olmuş özellikle kaskın içinde surat ifaden marushine yakışmış :mrgreen: allah yere deydirtmesin kaskını.

vay be kanka hayırlı olsun çok beğendim valla güle güle kullan

ya kanka kafama takıldı harbiden pazarlık yapmadın mı ya hayrettin oldum valla

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah

İyi günlerde kullan, ben çenesi açılır olanlardan kullanıyorum yazın rahat oluyor...

sağol dostum...artık adam gibi ful işler yapma zamanı...kazaları görüyon...evlad var...yoksa bu parayı vermem...dizlik eldicende yapcam en kısa zamanda...:cat:

Güle güle eskit abi :) :rendeer:

aminn aplaa...:)

güle güle kullan Mete abi. her daim seni koruması ümidi ile :rendeer:

seni fotoğraflardan tanımak güzel :bounce:

sağolasın...biraz yarmagülümdür...Patron bana der ki..."müşterileri aman korkutma.." yeminle...:p

vay koca kafa vay...:mrgreen: demek sonunda yola geldin adam gibi bi kask aldın he...sevindim senin adına vallaha...hadi hayırlı olsun...bundan sonra gezilere full koruma gelmen dileğiyle...:bounce:

he...aldım...senin yok kıskan....atla...hemide gırmızıı...:bounce:

hayırlı olsun.
başında paralanmasın. :p

çin malı mı bu?

Capon şekerim.....:bounce:kendi moturunmu sandın...

Kırmızı renk mete abiyi açmış dah abi hoş durmuş :) kask güzelmiş ya bende alıcam fikir oldu bana

valla tavsiye ederim hoca...site sponsoruymuş kendisi zaten...

hayırlı olsun gülerek eskit darısı başımıza

amin dostum...

İşte budur benim abim.
Helal sana kardesin kurban olsun be sana :mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:

sağol kanko...:cat:

artıkın aleme kıprızı kaskla akacan demekki.
harbiden hayatın tümden değişecek :p inanmıyorummmmmmm... acayip kıssskandımmmmmm... :p

buğu olayını sonra konuşalım istersen. :cherry:
(kışın görcam ben seni :queen: )

sen şimdiye kadar zıfır kask görmemişsindir. o vizördeki yazılı stikırı çıkart, öyle kullan.
kapiş? :queen:

kıskancann tabiii...orta yerinden çatlama ama...nazar değdirme...:pilk anda biyeri göremedim zaten anlayamadım önce...:partık sen zongiyi değiştirirsen sanada bi şekil yaparız...ama bana sormadan toplu iğne falan bile alma...:p

mete amca harika olmuş özellikle kaskın içinde surat ifaden marushine yakışmış :mrgreen: allah yere deydirtmesin kaskını.

sağol kanka...

vay be kanka hayırlı olsun çok beğendim valla güle güle kullan

ya kanka kafama takıldı harbiden pazarlık yapmadın mı ya hayrettin oldum valla

valla yapmadım ama kanka kulağımı çok sıktı bea...:pale:

ula ful koruma diye beynime kan gitmiyo valla...:queen:

hadi hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah

sağol kanka

Hayırlı olsun abisi kazasız belasız kullan, yakışır sana:)

sağol kanka...

Allah razı olsun sizden...

güle güle kullan hayırlı olsun ..

sağol kanka...hepimiz Marushinizz....Hepimiz Mikumayız...

:queen::p:queen::p:queen:

Son düzenleme:
Aha hayırlı olsun abi... Hatta oh be sonunda! :queen:
Bana daral gelmişti valla ne ööle mavi mavi zeytinyağı tenekesi gibi kasklar...
Kask kötü olunca insan motordan da zevk almıyo , güle güle kullan :cat:

Conta alırsam sorarım.
kusura bakma ama, diğerlerinden pek çakmıyosun. gerek yok yani :queen:

beni dinle kaybetmezsin...mondı kt125...zonghsen aldın şimdi satamıyorsun...daha ne işte olm...hadi hadii...yarın sorarım sana ben...bak yolda kalırsan tanımam seni yarına...:p

Aha hayırlı olsun abi... Hatta oh be sonunda! :queen:
Bana daral gelmişti valla ne ööle mavi mavi zeytinyağı tenekesi gibi kasklar...
Kask kötü olunca insan motordan da zevk almıyo , güle güle kullan :cat:

kanka bu kasklar hep sıkmalımı...nefes alamıyom ya ben...:pyani sıkma değilde tam giriyor kafama...ama konuşamıyorum bişey diyemiyrum yanımdakine motordayken...muhabbet edemiyom yane anlayacağın...çenem durdu motor sürerken...:queen:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun... :)

Bence bütün kask vizörleri antifog olmalı ve bu bir standart'a bağlanmalı diye düşünüyorum... Çünkü vizörün buğu yapması; dikkati azalttığı görüş alanını kısıtladığı ve görüş kalitesini düşürdüğü için kaza riskini arttırıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar